aslan oğluş anneleri hadi muhabbete

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.331
47
slm kızlarrr bugün oğluşumun olucağını öğrendim oğlu olan anneler ve benim gibi oğlu olucak hamişler hadi muhabbete bekliyom sizi kaydirigubbakcemile5
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyleyerimseniben

merhaba canım bende erkek annesiyim oğlum 3 aylık oldu ocağın 15 inde doğum yaptım darısı senin başına inşallah

merhaba canım bende erkek annesiyim oğlum 3 aylık oldu ocağın 15 inde doğum yaptım darısı senin başına inşallah

merhaba tatlım hoşgeldin allah bağışlasın oğluşunu darısı başıma bende sağlıkla kavuşurum inşaalah oğluşuma:Saruboceq:

inşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah bu arada hoşbulduk topiğin hayırlı olsun artık yazışırız bol bol öğrenmek istediğin şeyler varsa anlatırım

bende ondan 2 tane var 2 aslanım var Allah yavrularımızı bağışlasın
seninde Allah tamamına erdirsin inşallah canım

inşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah bu arada hoşbulduk topiğin hayırlı olsun artık yazışırız bol bol öğrenmek istediğin şeyler varsa anlatırım
ewet canım öğrenecem çok şey var sizden :1hug:

bende ondan 2 tane var 2 aslanım var Allah yavrularımızı bağışlasın
seninde Allah tamamına erdirsin inşallah canım
amin cnm rabbim senin aslanlarınada uzun ömür versin

Son düzenleme:
meraba hepinize hayırlı olsun anacım bide size kız doguran ve dogurmak isteyenlerde gerek ama dimi yani ogularınıza kimleri alacanız yoksa evde kalırlar heeeee:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

meraba hepinize hayırlı olsun anacım bide size kız doguran ve dogurmak isteyenlerde gerek ama dimi yani ogularınıza kimleri alacanız yoksa evde kalırlar heeeee:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

sağol osmaniyem ewet cnm kızda gerek tabikide rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…