aslan oğluş anneleri hadi muhabbete

sen ne demek istiyon kız senin komşuluğuna ihtiyacım yok mu demek istiyon bende sana kaldım dı :dilcikar:

anacım yarıyormuş heralde bebişi olan bir arkadaşım dedi ilişkiden sonra belinin oraya yastık koy yada ayaklarını biraz kaldır dedi akmasın diyeymiş bende anlamadım ya valla kadının tuttu şuan kızı var bende onun dediğini yaptım valla belimin altına yastık koydum akmasın diye yaramasa demezler heralde

hoşbulduk kızlar....
hayırlı çitosum topiğin.... sayfa sayfa muhabbet dolsun...

yarar inşallah ben de okumuştum öyle bişey..

sen ne demek istiyon kız senin komşuluğuna ihtiyacım yok mu demek istiyon bende sana kaldım dı :dilcikar:

yok cnm ne alaka
alt komşum 2 oğlu var kocası evde ona gidemem
karşı benimle yaşıt 2 tane yaramaz oğlu var o gelmez bende gitmem
geriside benden yaşlı
kafa dengim yok oğlim senin gibi komşum olsa konuşmak gitmek gelmek istemezmiyim yavrııııımmm:1hug:

bende denerim o zaman:lepi:
ayaklarımın altına yastık koymayı seviyom bende yatarken tv izliyom keyif yapıyom

escales denedim ama sağa veremedim cnm
kızlara dağıtıyım yine dönüyüm sağa okiş

Aynen kız benim burasıda hep yaşlı evlerin müstakil olması dezavantaj valla hiç yakın civarda apartman yok herkes emekli kimisi çalışıyo
Eee bazılarıda benim işime gelmiyo dediğin gibi yüz verdinmi astarıını ister
bende sevmiyom canım patavatsızı doğru diyon takıldım ben sana Şeniz
keşke yakın olsaydık valla ne güzel olurdu ama şans işte napalım iyiki kk var :enbuyukkk::lepi:

vldan kız burda bi kaç arkadaş soğan suyu içiyodu hamile kalmak için...
bi araştır istersen...

tabiki cnm keyfimizdenmi keşfettik kk yısırnaşık şey yalnızlıktan keşfettik
vldan kız burda bi kaç arkadaş soğan suyu içiyodu hamile kalmak için...
bi araştır istersen...

evet cnm bende başlıycam soğan suyuna
benimde çok yakından tanıdığım biri onunla hamiş kaldı sırnaşık şey citos yani:roflol:

kızlar ben çıkıyom size iyi muhabbetler iyi ağşamlarrrrrr yarın görüşürükŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…