• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Asla yapmaz' dediklerimiz neden hep bizi hayal kırıklığına uğratırlar?

Hayir canim o konusmalar kayit altina aliniyodur mutlaka onlari alabilirsiniz simdi gidip isteseniz vermezler tabi bilmem nerden izin cikarmaniz gerek araya mahkeme girince daha kolay ulasirsiniz onlara heralde. Yani ben oyle dusunuyorum

Öyle mi diyorsunuz? O zaman dava açılınca dayım da bu durumu araştırsın, mesajlara ulaşılmaya çalışılsın. İnşAllah da bulunur konuşmalar. Büyük kız başka bir okula misafir öğrenci olarak gidiyor. Annem, bugün yengemle konuşurken 'Çocuk okul bitene kadar babasının yanında dursun' demiş Yengem de 'Dolduruşa gelir, olmaz' demiş. Kim dolduracaksa?

Öyle mi diyorsunuz? O zaman dava açılınca dayım da bu durumu araştırsın, mesajlara ulaşılmaya çalışılsın. İnşAllah da bulunur konuşmalar. Büyük kız başka bir okula misafir öğrenci olarak gidiyor. Annem, bugün yengemle konuşurken 'Çocuk okul bitene kadar babasının yanında dursun' demiş Yengem de 'Dolduruşa gelir, olmaz' demiş. Kim dolduracaksa?

Yaniltmak istemem ama oyle biliyorum ben.Allah yardimciniz olsun insanin basina hersey geliyo.yengen biraz tuhaf biriymis yani oncelikleri acisindan kizimdan ayrilamam degilde doldurusa gelir demesi falan

Adam aldatilmis onuru zedelenmis ailesi dagilmis ama nedense herkes yazinin basina dovmesinin yanlis oldugunu yazmis.Kolay bi durum degil ki kim olsa farkli davranir?

Yaniltmak istemem ama oyle biliyorum ben.Allah yardimciniz olsun insanin basina hersey geliyo.yengen biraz tuhaf biriymis yani oncelikleri acisindan kizimdan ayrilamam degilde doldurusa gelir demesi falan

Amin çok teşekkür ederim. Evet yengem biraz değişik birisiydi ama kötü olarak demiyorum. Mesela çok sabırlıydı. Anneannem ve dedem çok hastaydı. Annem, dayılarım çalışırdı. Kendi çocuğu gibi baktı ikisine de. Allah razı olsun bin kere. Merhametliydi. Ama rahattı da. Mesela çocukları birinin eşyasına zarar vermiş. Hiç umursamazdı. Ama çocuğundan ayrılmayı düşünmek yerine dolduruşa geleceğini düşünmesi enteresan. Ayrı yeten çocuğun okulunu da düşünmüyor. Ki herkes çocuklar tatile kadar okullarına devam etsinler tatilde isterlerse giderler annelerine diyor.

Back