- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
Tamam canm bunu da listeme yazdım çok teşkkürlerLolita lempicka dene cnm.onune gelen pardon adi ne acaba diye durduruyo beni yolda sokakta ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm bunu da listeme yazdım çok teşkkürlerLolita lempicka dene cnm.onune gelen pardon adi ne acaba diye durduruyo beni yolda sokakta ))
bana baya hitap etti masqurate ama hepsinin icinde en denenesi zara femme aklinizda bulunsun oda.)Lancomeun bütn parfümlerini beğeniyorum hepsi çok güzller ama bana böle tam kalıcı olan bişy lazm oriflamedan bi ruj sadeca almıştm ve hala kullanıyorm pek kalıcı değil çnkü dudaklrmı çok ıslatıyorum parfümünü hiç denmk aklıma bile gelmedi bu ğarfümünüzd bir bakacağım
peki sence hangisi benm yaşıma uygunSanirim asla vazgecemem dedigim parfum burberry london :)
Tommy girl ve lacoste klasik de var tabi bu 3 parfum benim vazgecilmezim
Tommy girl ve lacoste classic:)peki sence hangisi benm yaşıma uygun
teşekkür ederim canımTommy girl ve lacoste classic:)
Rica ederim:)teşekkür ederim canım
Aynen tommy girl ve lacoste klasik diycektim - Janna - 'am yetismis :)peki sence hangisi benm yaşıma uygun
listem bayağı kabarık oldu inşallah seçerken zorlanmam :)Aynen tommy girl ve lacoste klasik diycektim - Janna - 'am yetismis :)
Bu markanın dermokozmetik ürünleri oldğunu duymuştum parfümünü değil de makyaj malzemelerinden birini almayı düşünüyordum bu parfümede muhakkak bakacağım teşekkrler balımYves Rocher-Evidence ve 5th Avenue.
Kız ben lacoste çok seviyorum ama herkes kullanıyor yani biraz kendime özgü bi parfüm olsun istiyorum burberry parfümlerini lacostea trcih ederm bndelacoste kullanıyorum ve memnunum . Alternatifim ise burberry
Bu markanın dermokozmetik ürünleri oldğunu duymuştum parfümünü değil de makyaj malzemelerinden birini almayı düşünüyordum bu parfümede muhakkak bakacağım teşekkrler balım
Ysl makyaj da kaliteli oldğu gbi parfümlerdede kaliteli inşallah hiç bitmez canımGaliba şuan vazgeçemeyeceğim tek parfümüm Yves saint laurent manifesto edp. İlk defa bir parfümüm hiç bitmesin istiyorum.
Çok kaliteli ya ben marka olarak çok seviyorum ysl'yi. Keşke bitmese ama şimdiden azaldı annem diyor ki kızım ne çabuk azaltmışsın dün de diyor yeter onu sıkma biraz ara ver bitecek yoksaYsl makyaj da kaliteli oldğu gbi parfümlerdede kaliteli inşallah hiç bitmez canım