- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
Türkiyede orjinali hepsiburada ve n11 de satılıyor canımBu parfümün orjinalini kuzenim italyadan getirmişti bana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiyede orjinali hepsiburada ve n11 de satılıyor canımBu parfümün orjinalini kuzenim italyadan getirmişti bana :)
Hypnotic poison a benziyormuş..doğru mu ? :)Christina aguilera- by night.. Yıllardır yakın çevrem sorar durur hiç kimseye söylemedm ismini ama burda yazmamda bi sakıncası yok diye düşündüm.. Yolda yürürken insanların beni durdurup sordukları o mükemmel koku:)) kesinlikle denemelisin
Hypnotice poison daha ağır bi parfüm ve yaş olarak biraz daha 35+ yaş üstü gruba hitap ediyor christina ona göre braz daha hafif etkileyici kadınsı bi koku :)Hypnotic poison a benziyormuş..doğru mu ? :)
Kokuyu biliyorum, sevdiğimde bir kokudur. Benzeyip benzemediğini merak etmiştimHypnotice poison daha ağır bi parfüm ve yaş olarak biraz daha 35+ yaş üstü gruba hitap ediyor christina ona göre braz daha hafif etkileyici kadınsı bi koku :)
Yok canım benzemiyor kokuları ikiside kemdine has olan güzel kokulardır :)Kokuyu biliyorum, sevdiğimde bir kokudur. Benzeyip benzemediğini merak etmiştim
Forumlarda çok çok fazla benzetilen bir koku. Notalarında da çok ortak var. Farklı bir koku arıyorum. Kullandiklarima benzemeyen..neyse, araştırmaya devam :)Yok canım benzemiyor kokuları ikiside kemdine has olan güzel kokulardır :)
Cosmeticada varorijinalini nereden alıyorsunuz peki? piyasada yok. ben de çoooookkkk seviyorum bu kokuyu.
Cosmeticada var
Ben genelde ordan alıyorum tekinacar a bak bideCosmeticada yok.
En son ne zaman aldın ki? O parfüm üretimden kalktı diye biliyorum ben.Ben genelde ordan alıyorum tekinacar a bak bide
chopard'ın hangi kokusu? :)Marc Jacobs Honey & Dot ve Chopard. Esansları yüksek uzun süre kalıcılık sağlıyor.