- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi MorbidAngell
Galiba artık benimde Chopard Wish.Chopard Wish.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba artık benimde Chopard Wish.Chopard Wish.
Yaa bende geçen gün benefit'in bir parfümünü denedim sephorada resmen bayıldım. Ama adını unuttum acaba bu muyduroberto cavalli paradiso. Daha yeni hediye geldi, ama kokusuna bayıldım. Benim senelerdir kullandığım miss dior cherie, o kadar bağımlısıyım ki hem evde bir şişe var hem ofisimde. Bir de bir aralar bayıla bayıla Benefit'in "ring my bella"yı kullandım. Yine olsa da kullansam
Tarif edermisin canm kokusunu ağır bi koku muEki Görüntüle 1705627 Lady One Million .. Mükemmel bir kokuEki Görüntüle 1705627
Evet harika bi kokuchanel chane
Canım o benm yaşıma gitmeyecwk bi parfüm çok ağır çünkü yinede önerdiğin için teşekkür ederimHhypnotic Poison.
Miss dior çok güzl parfüm ring my bellaya bi bakmam lazm :)roberto cavalli paradiso. Daha yeni hediye geldi, ama kokusuna bayıldım. Benim senelerdir kullandığım miss dior cherie, o kadar bağımlısıyım ki hem evde bir şişe var hem ofisimde. Bir de bir aralar bayıla bayıla Benefit'in "ring my bella"yı kullandım. Yine olsa da kullansam
Bence parfüme verilen para değer cabm çnkü alıyoruz ve uzun süre dayanıyor aman ucuza kaçalm diyoruz iki saatte bi tekrar sıkyoruz ee bunun karı nerede ne anladm ben bu işten o yüzdn hep derim ben ucuz mal alacak kadar zengin değilimDolce Gabbana'nın The One'ı.. gerçi asgari ücrete yaklaşan ücretinden dolayı mecburi bir ayrılık yaşıyoruz, artık seviyeli bir ilişkimiz var
Ve yine giorgio armani
Ah benim caaaağnım parfümüm vazgeçilmezim
Lancomeun bütn parfümlerini beğeniyorum hepsi çok güzller ama bana böle tam kalıcı olan bişy lazm oriflamedan bi ruj sadeca almıştm ve hala kullanıyorm pek kalıcı değil çnkü dudaklrmı çok ıslatıyorum parfümünü hiç denmk aklıma bile gelmedi bu ğarfümünüzd bir bakacağımben ruh halime göre vazgecılmez buluyorum o yüzden suan zara femme ve oriflame masqurateden asla vazgecmem diyebilirim şuan gecen gun burbery clasıge aşıktım lacoste pour femme'den başka parfum kullancagımı sanmıyordum filan yardımcı olmuşumdur umarım
İlk defa duydum canm bu markaları denemekte fayda varMarc Jacobs Honey & Dot ve Chopard. Esansları yüksek uzun süre kalıcılık sağlıyor.
Afrodizyak etkili müthiç bi parfüm harika kalcı ama yaşıma uymuyor ben almıştım anneme vermiştim herks anneme parfümünü soruyorduThierry Mugler: Alien
Fiyatına baktm canm uygun fiyatlı inşallah eşiniz de alır size ikincisini :)Lady milion süper bir parfüm eşim doğum günümde aldı . Şimdi ikincisini istiyorum .
Ayy şimdi gördüm yanlış yazmışım ya chance yazmam gerekiyordu,pardon:)Alabilirsem chanel change:)
Manyak bi parfüm dimiAfrodizyak etkili müthiç bi parfüm harika kalcı ama yaşıma uymuyor ben almıştım anneme vermiştim herks anneme parfümünü soruyordu
Amann ne olacak sanki kim düzgün yazıyor canım ben anladım zaten demek istediğiniziAyy şimdi gördüm yanlış yazmışım ya chance yazmam gerekiyordu,pardon:)