• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asla vazgeçmem dediğiniz parfüm ?

roberto cavalli paradiso. Daha yeni hediye geldi, ama kokusuna bayıldım. Benim senelerdir kullandığım miss dior cherie, o kadar bağımlısıyım ki hem evde bir şişe var hem ofisimde. Bir de bir aralar bayıla bayıla Benefit'in "ring my bella"yı kullandım. Yine olsa da kullansam

acqua_di_gioia_giorgio_armani__women_2.jpeg

Ah benim caaaağnım parfümüm vazgeçilmezim :KK37::KK68:

roberto cavalli paradiso. Daha yeni hediye geldi, ama kokusuna bayıldım. Benim senelerdir kullandığım miss dior cherie, o kadar bağımlısıyım ki hem evde bir şişe var hem ofisimde. Bir de bir aralar bayıla bayıla Benefit'in "ring my bella"yı kullandım. Yine olsa da kullansam
Yaa bende geçen gün benefit'in bir parfümünü denedim sephorada resmen bayıldım. Ama adını unuttum acaba bu muydu o_O

Dolce Gabbana'nın The One'ı.. gerçi asgari ücrete yaklaşan ücretinden dolayı mecburi bir ayrılık yaşıyoruz, artık seviyeli bir ilişkimiz var :(

Miss dior çok güzl parfüm ring my bellaya bi bakmam lazm :)

Dolce Gabbana'nın The One'ı.. gerçi asgari ücrete yaklaşan ücretinden dolayı mecburi bir ayrılık yaşıyoruz, artık seviyeli bir ilişkimiz var :KK43:
Bence parfüme verilen para değer cabm çnkü alıyoruz ve uzun süre dayanıyor aman ucuza kaçalm diyoruz iki saatte bi tekrar sıkyoruz ee bunun karı nerede ne anladm ben bu işten o yüzdn hep derim ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim :cool:

ben ruh halime göre vazgecılmez buluyorum o yüzden suan zara femme ve oriflame masqurateden asla vazgecmem diyebilirim şuan gecen gun burbery clasıge aşıktım lacoste pour femme'den başka parfum kullancagımı sanmıyordum filan yardımcı olmuşumdur umarım
Lancomeun bütn parfümlerini beğeniyorum hepsi çok güzller ama bana böle tam kalıcı olan bişy lazm oriflamedan bi ruj sadeca almıştm ve hala kullanıyorm pek kalıcı değil çnkü dudaklrmı çok ıslatıyorum :D parfümünü hiç denmk aklıma bile gelmedi bu ğarfümünüzd bir bakacağım :KK15:

Back