- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
Manyak kelimesi yanında az kalır ya bi kere kokusunu geçtim şişeşi için insan para harcarManyak bi parfüm dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manyak kelimesi yanında az kalır ya bi kere kokusunu geçtim şişeşi için insan para harcarManyak bi parfüm dimi
Eveeetttt:))Manyak kelimesi yanında az kalır ya bi kere kokusunu geçtim şişeşi için insan para harcar
Ya ben bekarken de givenchy Hot Couture (pembe sise) kullanıyordum erkek arkadaşım benle biyere gittiğinde her önüne gelene diyordu kokuyu aliyomusunuz bu koku için insan katil olur diyorduManyak kelimesi yanında az kalır ya bi kere kokusunu geçtim şişeşi için insan para harcar
Biriktir biriktr benm yerime de sık bi güzel ohh misssEveeetttt:))
Ay para biriktirip yine almam lazım onsuz olmuyo
Hahhaa bu iyiydi gerçekten şimdi merak ettim parfümü :)Ya ben bekarken de givenchy Hot Couture (pembe sise) kullanıyordum erkek arkadaşım benle biyere gittiğinde her önüne gelene diyordu kokuyu aliyomusunuz bu koku için insan katil olur diyordu
Her siktigimda bi fıs da senin için sikacamBiriktir biriktr benm yerime de sık bi güzel ohh misss
Hala var mı bilmiyorum bu dediğim 13-14 sene önceydiHahhaa bu iyiydi gerçekten şimdi merak ettim parfümü :)
Ayy çok saol canım bende kullanıyor gbi olurum :)Her siktigimda bi fıs da senin için sikacam
Sen hangi parfümü almaya karar verdin canim:)Ayy çok saol canım bende kullanıyor gbi olurum :)
Hala var mı bilmiyorum bu dediğim 13-14 sene önceydi
Yaşlanmışım layn
Zaman hızla geçiyor valla ne sıkacaksın her yaşın güzelliği ayrı dolu dolu geçir hayatı önemli olan bu
Valla canım saolsun burdaki bütn arkadaşlar çok güzl parfüm yorumlarmda bulundular hepsine çok teşekkr ederm seçenek çok olunca seçmekte zor oluyor şu an tam bi karar veremedim aldğım parfmn hem ağır olmasından hemde kalıcı olmamasından korkuyorumSen hangi parfümü almaya karar verdin canim:)
Ah canm onu da yaptm ama parfümler hep birbirne karıştor unutyorum sonra da hangisi dyeHmmm işin zor valla
Bence bi parfüm mağazasında her gün bi seçeneğini sık ertesi güne kadar test et kaliciligini ve sendeki uyumunu öyle karar ver
O zaman not alacaksın şu gün şu parfümü denedim diyeAh canm onu da yaptm ama parfümler hep birbirne karıştor unutyorum sonra da hangisi dye
Kocaelinde oturduğum için burda pek şansm yok denemk için artk istanbula ne zamn gidersem bakmaya çalışyorumO zaman not alacaksın şu gün şu parfümü denedim diye
Kolay gelsin o zaman sanaKocaelinde oturduğum için burda pek şansm yok denemk için artk istanbula ne zamn gidersem bakmaya çalışyorum
Amann ne olacak sanki kim düzgün yazıyor canım ben anladım zaten demek istediğinizi