Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy yapma ya nasıl anlarızz acaba sadece orda kalmıs o parfümden ama bilmiorm elimde cok az kaldı zaten yazmıs orjinal faturalı ürün yazmıs ama dha önce hiç almadımm ... 96 oy alms magaza sesliavm adı
Valla bilemiyorum canım illa o parfüm mü istiyosun ben olsam gittigidiyora güvenemezdim. Gerçi iade hakkın var. Ben iade ettim mesela ama 2-3 gün kargo bekle sonra al hüsran sonra git kargoya geri ver falan uğraşması zor iş.
Valla bilemiyorum canım illa o parfüm mü istiyosun ben olsam gittigidiyora güvenemezdim. Gerçi iade hakkın var. Ben iade ettim mesela ama 2-3 gün kargo bekle sonra al hüsran sonra git kargoya geri ver falan uğraşması zor iş.
ewett hiç ugrasamam zaten ben en iyisi bargellodan denimm onu :) eger cook begenırsem yaza almanya dan gelen birinden isterim tsk ederimm canmmm parfüm danısmanım :*
Kadınsı değil bence daha genç bi koku bonbon. Kesinlikle la vie est belle gibi değil. Bu daha karamelli, meyveli şeker gibi kokan bi parfüm. Silajı cok iyi. Viktor&rolf döktürmüş diyebilirim.
Canım ben denedim diye hatırlıyorum cashmere glowu ama bonbon a benzemiyordu sanki. Bir daha denemek lazım:) bonbon daha şurubumsu, karamelimsi tatlı bi koku. Cashmere glow daha hafif daha çiçeksi kalmış aklımda.
Canım ben denedim diye hatırlıyorum cashmere glowu ama bonbon a benzemiyordu sanki. Bir daha denemek lazım:) bonbon daha şurubumsu, karamelimsi tatlı bi koku. Cashmere glow daha hafif daha çiçeksi kalmış aklımda.
merhaba canlarım kullanıpta memnun kaldığınız tekrar alırım dediğiniz bi parfüm var mı ben 20 yaşındayım ve yaşıa uygun bi parfüm arıyorum özellikle sıkınca hemen gitmeyecek her girdiğim ortamda parfümün buram buram kokmasını istiyorum :) daha önce calvin klein parfmlerini kullandım çokta memun oldum özellikle euphoriadan menmnun kalldım şimdi farklı parfüm kullanmak istiyorum
Emersen baharattan sarışınsan tatlıdan vazgeçemezsin güzel parfüm aynı zamanda senin karakterini gösterecektir bunun için parfüm doldurtabileceğin yerlere git ve bak kokulara emin ol senin için daha iyi olacaktır