• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla Unutulmayacak Bir Olay

o değilde kadın elinize geçmesin parçalarsınız maazallah :)

"İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler. İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar."
Bu paragrafa tamamen katılıyorum. Olayları, konuşmaları ekseriyetle hatırlarım ama unutsam bile hissettiklerimi asla unutmam, hem olumluları hem olumsuzları. Asla silemem de...
Çok etkileyici bir yazıydı..a.s.

Tek kelimeyle muhteşem! Ders işte böyle verilir. Yokmu günümüz siyasetçilerine de böyle ders verecek birimler???

çok güzel,insanlık adına süper bir sonuç :lepi: az kalsın olay aksi şekilde sonuçlacak zannettim,çok sinirim bozulmuştu :Saruboceq:

çok güzeldi....bu insanları rengine göre değendirenlere ders olsun................

çok güzel bi hikaye...tam ders almamız gereken..insanları dış görünüşüne göre değerlendirmenin yanlış olduğunu anlatan....o adam seçmemişki öyle olmayı. o kadında zenci olabilirdi...ayrıca amerikan kültürü ve edebiyatı okumuş biri olarak zencilerin ne kadar çok başarı kazandığını ve her türlü olanaklara sahip oldugunu hatırlatırım..başkan olabilecek kadar ilerlediler ama sırf siyah diye tiksinen insanlar var bence öyle düşünenler daha tiksinç.......

Uçak personeli müthiş bi davranış sergilemiş,bizzat tebrik etmek isterdim,adam için nsl üzüldüm okurken yaa,kadının yaptığıysa.... söyleyecek çok şey ama ucunda oda hapsi var :roflol: sadece terbiyesiz ve karaktersiz demek istiyorum,
Duyduğuma göre Hz. Peygamberin bi hadisinde "Irk ayrımı yapan bizden değildir" diye geçiyormuş ama yahudiler hariç(miş)

Harikaydı, gerçekten okuduğum en güzel yazılardan biriydi. Önce kadının yeri değiştirilecek sanıp gıcık olmuştum ama en doğru kararı vermiş personel. Derin bir ohhh çektim sonunu okurken.

Back