Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam konu sahibinin dişlerini yaptırmıs 5 bin liraya hanfendi de adamın dişlerini begenmıyor. Ayol sana harcadıgı parayla adam agzını komple yenılerdi be. Yememıs yedırmıs gıymemıs gıydırmıs, dişlerini yapmamış bu arkadasınkını yaptırmıs daha napsın :)

Bu konu fake herhalde. Bir kadın bu kadar aciz olur. 5000 tl almak, fatura ödemedi diye adama trip atmak, doğum gününde elbise aldı diye küsmek, aç karnımı doyur demek filan. Allah sabır versin böyle kadınlarla evlenene diyeceğim ama değmez. Akıl, fikir olsa zaten hayatlarına almazlar. Kardeş de sizden aşağı değil. Telefonlar havada uçuşmuş ki alınan hediyeyi para için satmak bence karaktersizliktir. Son anda dediğiniz başkası ile konuştum lafı da aldatmaktır. Bu kaşarlıktan daha öte bir tanım gerektiriyor. Bence hepiniz rezilsiniz.

Ayy kusacağım şu konuya. Umarım evlenip dünyaya çocuk getirmezsiniz. İnsanlık bu vahşete hazır değil.

Bu nasıl bir parantez içi konudur . Bence Sen de kır telefonunu, yenısını alırsa sevıyordur yoksa ayrıl.

Bacım suç sende adamı zıvanadan çıkartmak için elinden geleni yapmışsın başkasıyla konuşuyorum ne demek şakası bile hoş değil çocuk musun nesin sen evlenme lütfen bir de bebek getireceksin dünyaya yazık bebeğe

3 gun konusmadiniz diye napiyosun sen? Ben sana guveniyorum guvenmesem arardin demis ne kadar sacma zihniyette insanlarsiniz ya. Demekki size gore nisanlina gore ilk boslukta aldatmak diye bir sey var kisi kendinden bilir işi. Sizin kafa yapinizla benimki cok farkli ya cok yadirgiyorum hemen aldatmalar 2 gun konusmayinca baska birileri araya giriverecekmis gbi guven vermeyen iliskiler. Yarin bir gun nisanlin tamam ya bende istemiyorum zaten 2 gun ayrildik o arada baskalariyla konusmussun dese napicaksin. Millete de boyle duyursa adin ciksa yanlislikla napicaksin. Cok cocuksun hic mantikli dusunemiyosun biraz kendini kafa yapini gelistir bence. Hic degerli degil miyim diyosunda pek deger verilcek bi tarafinda yok bence bunu bulduna dua et akilli zeki bi kiz degilsin cocukca hareket ediyosun

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama çok sinir bozucusunuz. Nişanlınız size cidden çok iyi davranıyor. Başkası olsa bu kadar bile tahammül edemezdi. Gerçekten evlenme yaşınız daha gelmemiş.

Lütfen ayrılın bu adamdan,kendinizden kurtarın bu adami.

evet ben de çok beklenti var,sürekli beklenti içindeyim
formül basit sıfır beklenti, sonsuz mutluluk
biliyorum ama beceremiyorum

şimdi iyiyiz ama benim huyum sürekli kötü şeyleri durduk yere gündeme getiriyorum
anneme kızıyorum ama sanırım ben de çok dırdır bir tipim
değişmem lazım

ay çok sağol
haklısın
o da bana diyor şimdi romantiklik yapıp, alıp alıp evlendikten sonra görmemen daha mı iyi
ben neysem oyum evlendikten sonra da böyle olucam

Adami delirtmissin.
Kasara ezineye takilacagina git kusuru kendinde ara.
Illa adamdan ayrilcam dersen cocuga buyuk iyilik edersin.
Boyle triple zaten seni kim napsin guzelim?
Altindandan olsan insan arkasina bakmadan kacar senden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…