Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ciddiyimdir ben her zaman))) pembik gelin olmak hepimizin hakkı. Hatta ben evlenince gelin evine katılmayı şart koştum. nişanlım da kabul etti tabi ki.
Bence hayal dünyasında yaşıyorsunuz. iyiki nişanlınızla evlenmişsiniz. :)

Ay bu ne be? Ben oğlancığa çok üzüldüm yaa.. Asla çekilmez bi insansın!
Merak ediyorum kendini ne sanıyorsun? Prenses triplerine girmişsin bence! Seni ondan daha değerli kılan özelliğin ne?
Her neyse.. Bence ayrıl, nişanlına yazık.

Maalesef bir yetişkin gibi düşünüp davranamıyorsunuz bence. Başka biriyle de olsanız bu tarz sorunlar olacaktı muhtemelen çünkü kafa yapınızın olgunlaşması lazım. Biz ne dersek diyelim boş. Hayat herkese öğrenmesi gereken dersi çok güzel şekilde veriyor.. Siz de bazı hayat tecrübeleriyle bunu öğreneceksiniz. Umarım acı tecrübeler olmaz.

Haha aynen katılıyorum. Aynen. Ben de bizzat bunu yaşadım sonra olgunlaştım insana insan gibi davranmayı öğrendim. Şimdi böyle umarsız firenses görünce aynı yorumu yapıyorum.

Bir insan nasıl çıldırtilir başlığını atsaniz daha uygun olurmuş
Okurken benim içim şişti ya bu ne
Yok kiyafet almis yok 5 bin liralik dis yaptirmis 30 lira tl yuklememis kuzum sen iyi misin ?
Hem diyosun adam paraci esirgiyo hemde muhabesini tutuyosun agzindan dusmuyo para?
Tl yuklemedi diye nasil lafini aciyosunuz ben utanirim niye yuklemedin diye

Yazmayim dedim ama dayanamıyorum. Böyle başlıkları burda çok görüyorum. Düşünüyorum da. Hiç platonik sevmediniz mi? Hiç bir yakınınızı kaybetmediniz mi? Hiç umudunuzu kaybedip başarısızolmadınız mi? Hiç hasta bir hayvana bakmadınız mi? Hiç uzakta hiç tanımadığınız birine üzülüpaglamadiniz mi? 30 lira kontör parası göndermedi diye yaygara çıkarmış da, cicek almis da pasta almamismis.Ne biçim dünyanız var ya.

Kusura bakmayin ama adam zengin koca istiyosun demekle dogru demis yok ablama o model almis size almak zorundada degil yaolpmak zorundada degil evet cok masraflisiniz daha evlenmemissiniz dis paranizi odetiyosunuz ben olsam asla evlenmem sizin gibi biriyle nankorluk diz boyu kir dugunuymus bi gecelik eglenceye 25 bin tl hemde en ucuzuymus peh gosteris meraklisi gibi geldiniz cok simarik yetistirilmissiniz adama sonuna kadar hak veriyorum oyle laflar etmesi yanlis ama insallah bi an once sizden kurtulur.

Size katiliyorum konu sahibi asiri simarik yetistirilmis gozu doymuyo

Vallah aksam aksam sinirlerim hopladi bu konu gercekmi acaba

Yeminle olmaz bu iş
Gerizekalı diyor şimdiden
Ve parana karışıyor
Dişlerine para ödediğine bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…