Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisanlinizi gereksiz kaprisleriniz hirslariniz istekleriniz yuzunden cildirtmissiniz bence. Nisanlinizin sozleri tabiki.dogru degil bir kadina soylenmemesi gerek ama siz onu soylemesi icin elinizden geleni yapmis gibisiniz. Uzgunum ama haksizsiniz bence

Bazı insanlar kavga esnasında hakareti işitene kadar karşıdakini kaşıyor hakaret işitince de " bono hokorot otto" e toprağım adamda sinir sistemi bırakmamışsın ki. Her ilişkide kavga tartışma olur ama bu hareketler ne ya. Tamam hakaret hoş bir şey değil ama siz de ah bana bir şey dese de iyice nazlansam da süründürsem derdindesiniz.
Bu arada acımdan ölsem de asla sen bana tl yüklemedin beni zor durumda bıraktın gibi bir cümle kurmam çok küçük düşürücü.

Ayrica kardesinizin nisanlisiyla kendi nisanlisiniz yaptiklarini kiyaslamakta cok cirkin oluyor hic dogru bir davranis degil

Kardeşinizin nişanlısıyla kıyas yapmanız çok çirkin. Bi durun bakalım, daha ikinizde evden içeri girmediniz. Adamların ev halini görmediniz, herşey maddiyat değildir, insanlık da lazım, hele bu devirde en çok da insanlık, iyi ahlak lazım.

Karşınızdaki insan küçük yaşta annesini kaybetmiş, baskıcı bir üvey anneyle büyümüş yaralı bir insan, siz yaralarını sarmak yerine iyice kanatıyorsunuz.

Bu kadar kaprisli olmayın, sizin Doğum gününüzde beğenmediğiniz hediyeleri, hayal dahi edemeyen insanlar var, şükrünüzü bilin biraz.

Buraya her konu açtığınızda negatif yorumlar alıyorsunuz sadece, ben de merak ediyorum negatif yorumlar alacağınızı bile bile yeniden yeniden neden konu açıyorsunuz ki?

Canım bak eski konularına baktım şimdi de babanla da problemler yaşamışsın belli ki sevgisizlik yüzünden nişanlının senin için ölmesini bekliyorsu. Yapma bak bu huylarından vazgeç biraz sakin ol biraz asaletini koru hemen parlayıp hoplama her şeye. Hemen yüzük atma mesela başkalarıyla konuştum diyerek kendini küçültme yazıl değil mi sana bu kadar değer veren bi adam bulmuşsun mutluluğu kaçırma da keyfini çıkar çocuğa da yazık sana da...

Gereken tüm yorumlar yapılmış
Kişisel zevkin için 5bin almışsın bi dolgu 5bin değildir tel ya da kaplamadır o. 30 tlye paket yapamayacak kadar acizsin, maaşını makyaja kıyafete yatırıp ay sonunu getiremiyorsan evlenme zaten.
Hadi sana kaşar demiş azcık gururun kaldıysa ayrıl da hayatının hatasından dönsün çocuk.

Anladığım kadarıyla maddiyatı seviyorsun ama karşındaki adamın ağzı bozuk ve sinirli ilerisi için mutlu olacağını sanmıyorum birbirinize uyumlu değilsiniz

Hediyenin iyisi kötüsü olmaz be canım. Karşılıklı hatalar var ama ortada gezen küfürler bu ilişkinin sağlıklı bir ilişki olmadığını gösterir, çok çabuk tüketmişsiniz. 3 yıllık evliyim ne eşime salak demişimdir ne de o bana demiştir. Nişanlılık evliliğin bir fragmanıdır. Kavga varsa evlilikte daha da çok artar. Küfür varsa evlenince çok daha kötüleri olur. Böyle bir ortamda büyüyen çocukları bir de düşün. Ne kadar mutlu olursunuz bilemiycem. Maalesef saygı biterse sevgi de biter. Sevginizin de bitmesine az kalmış.

Aha buraya yazıyorum sen evlencen bu adamla
Adam seninle bi halt sandığı aşkı ve evliliği "bu muymuş" diye karşılayacak, kapılar açılacak adam aydınlanacak hevesi kaçacak herkeste olan şey için ben bunun ne diye nazını tribini çekiyorum diyecek sen de buraya gelip konu açacaksın
Elbet bir gün bu gerçek olacak rez alın
Nişanlıyken bu kadarsan evlenince ne olur kestiremiyorum.

Çoğu kişi yazmış ama bende yazmadan edemiyorum, bana dişlerin için 5000 veren adama, bana 30 liralık kontör almadı diye sen beni ilerde açta bırakırsın hayatta ama hayatta diyemem.. size fazla ilgi göstermiş olmalı ki, biraz azalınca hemen deliye dönmüşsünüz.. adam sanki ne yaptı..

Değer parayla mı ölçülüyor? Ne Kadar değişik bi insansiniz. Farkında değilsiniz belki ama kardeşinizi bile kıskanıyorsunuz. Ne demek ona kaçınciya telefon alınıyor? Siz iyi değilsiniz...

Vaziyet alın efendiler bu yorum ileride değerlenecek geleceği görmüşsün resmen :)

Aaa nişanlınız hem terbiyesiz, hem pinti, hem de düşüncesiz. ben konu sahibini haklı buldum. Her genç kız gibi kır düğünü ile evlenip, pembik gelin olmak onun da hakkı. Hem 25 bine yer bile bulmuş 25 bine kır düğünü yapmak çok uygun. Ayrıl o küfürbazdan, kurtar kendini. Sen çok daha iyilerine layıksın, her prenses gibi. Aç koyar o pinti seni.

Hahaahh elinde kahve fincanıyla koşturan yüzlerce KK üyesine hazır mısınız birkaç sene sonra?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…