Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okurken beynim yandı gerçekten. Nasıl bir ilişki nasil bir seviye? Ergen çocuklar gibi kardeşinizin telefonlarından bahsediyorsunuz inanın insanın değerini aldığı pahalı hediyeler olcmez. Adam dogumgununde çiçek yollamış, yemeğe goturmus neden kıyafet aldı diye kafasına atacaktim diyorsunuz. Esim dogumgunun kutlu olsun desin bir sarılsın yeter bana. Sevgi aşk bu değil olmamalı. Evlenmeyin adamın da,kendinizin de başınızı bakmayın Allah rızası için.

Son cümlenizin oluru yok

Sen bu adamdan ayrıl bence onun da mutlu olmaya hakkı var. İlişki seviyesı zaten yerlerde ama adamı o hale sen getirmişsin. Çok ergence davranısların var ve ağır derecede tahrik içeriyorlar. Bence evliliğe hazır degılsın hazır olunca evlen bu adamı da azad et. Kımse senın telefonuna tl yuklemek zorunda degıl. 18 yasından beri faturalı hat kullanırım evlenene kadar hep kendım ödedim . Ne ayıp seyler.

okurken midem bulandı, siz yaşarken ‘ben nasıl bir hayatın, ilişkinin içindeyim? ‘ demediniz mi hiç?

Kişilik bozukluğunuz var, bir sonraki maaş bitmeden terapiye gidin..

Son düzenleme:
Adamın cümleleri ağır gelmiş sana. Vallahi biri benü böyle delirtse akla hayale gelmedik küfürler çıkar ağzımdan. İnsani çileden çıkarmamak lazım. İnsanın sinirini seviyesini tahammülünü ölçmemek lazım. Sonra böyle sonuçlar olunca ühühü

“ama daha büyük sorun tipini çok beğenmemem
yani tipi iyi Allah için ama mesela dişleri inci gibi değil
çok kahve içiyorum ondan oldu diyor”

Önceki konularında bunu yazmışsın.
Acaba nişanlını gerçekten sevdiğine emin misin?
Çünkü gerçekten seven insan tipini de beğenir, karşısındaki insana da insan gibi davranır?

Parasında da değilim.Önemsememiş başkasına hediye alır gibi hediye almış.Pasta falan da almamış.
Üzgünüm ama parasındasınız
Niye nişanlınız hattınıza TL atsın? Siz neden böyle bir şey bekliyorsunuz? Vallahi şoktayım
sen beni zor durumda bıraktın dedim
Sizin zor durumda kalıp kalmamanız annenize, babanıza, nişanlınıza, kocanıza bağlı olmamalı. Çok üzülüyorum sizin gibi kadınlar var olduğu için.
sen beni zaten zor durumda da bıraktın
Yine...
Size para yedirmedi diye başkasıyla konuştunuz ya da ona böyle söylediniz? Hmm.
ilişki ne seviyelere geldi
Sayenizde?
keşke hiç aşık olmasaydım
Keşke. Resmen ciddi bir üzüntü içindeyim sizin tavrınızda bir kadın daha gördüğüm için.

Artık şu adamların paralarını size yedirmek zorunda olduğu fikrinden vazgeçin. Vazgeçin ki kadınlar güçlenebilsin. Kendinize bakmayı öğrenin. Kimse size bakmak zorunda falan değil.

o dedi bu dedi ben dedim kim ne dedi .. tek anladığım beni bile yordun Allah nişanlına sabır versin.
Takılması gereken şeylere ses çıkarmamıssın, saçma sapan şeylere triplere girmişsin

okurken o kadar sinirim bozuldu o kadar şımarık birisiniz ki bu adam size nasıl tahammül edebiliyor anlayamadım yazık günah ya ! zerre hak etmiyorsunuz o kişiyi bence.

Yazdığımı okumak hiç hoşuna gitmeyecek ama nişanlının dayanma sınırlarını alt üst etmişsin. En doğrusu , ayrılın. Bu tavır ve sözlerle uzun süreli bir evliliğin olabileceğini varsayamıyorum.

Değer, affedersiniz ama eşyanın değeri maddiyatla olur. İnsanın değeri parayla nerede ölçülüyor?

Aşık olunca (gerçekten) gözünüz hiçbir şey görmez elalem ne demiş ne yapmış umrunda olmaz. Kız kardeşine sordun mu mutlu mu acaba?

Otur bir sağlıklı düşün adama ne yaptım da bana bunları dedi diye tabi onunda savunalacak bir yanı yok. Sadece maddiyat mı maneviyat mı ona karar ver. Sonra evlilik mi ayrılık mı onu düşün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…