Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gerçek misin ya...nolur gerçek olmaa...yazık çocuğa

Nişanlın birinin ahını falan aldı galiba, okurken benim içim şişti. Benim eski nişanlımda yaptıgım 1-2 tavırı çok görüyordu sürekli alttan almama ve hiçbir beklentim olmamasına rağmen, ne nişanlılar var arkadaş. Hayatımı sorguluyorum şuan...

Hahaahh elinde kahve fincanıyla koşturan yüzlerce KK üyesine hazır mısınız birkaç sene sonra?
Konu sahibi usuyenprenses ise tüm üyeler falcı olabilir çünkü konunun gidişatı bu, sanırım adam sevişebilen ve para harcayabilen tek kadın cinsi kendi sevgilisi sanıyor ve bu işkencelere katlanıyor başka açıklaması olamaz
Vaziyet alın efendiler bu yorum ileride değerlenecek geleceği görmüşsün resmen :)
Sinsi demişti dersiniz

Yorumunuzu favorilerime aldım,merakla bekliyorum

Umarım ciddi değilsindir

Yazik o adama cok uzuldum sizin gibi birini cekiyo.yazdiklariniz fazla simarikca bence. daha ne yapabilir adam.okurken sinir oldum.kendine baska birini bulmali sizden kurtulmali.

Seni gazlamak istemem çünkü haklısın. Benim nişanlım 0 araba aldı yaşgünümde, 2 karatlık kolye ile beraber. Kontur hiç yüklemek zaten tabi ki o yükleyecek. Haklısın yani çok üzüldüm senin için.

Baktım sonradan eski konularına ama yine de bu tarz erkeklere böyle kadınlar da müstehak. Al birini vur ötekine. İkisinin de normal bir yanı yok.
Adami oyle bi çıkardı ki zivanadan (triple, afra tafrayla, olmadik yerde olmadik kusur arayışıyla), ne olursa olsun adama hak verecek hale geldik KK olarak.. Allah laftan anlamayan ve kendini ispat etmek icin surekli tetikte bekleyen kompleksli insanlarla sinamasin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…