Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hediyenin büyüğü kucuuk olmaz son anda düşünüp alınmış bir hediye falan diyorsunuz öyle bile olsa düşünülüp alinmis. Ne yapsaydı bir hafta önceden organizasyon mu bekliyordunuz?
5 bin TL harcayıp dış yaptirmis 30 TL nin lafını ediyorsunuz.
Adamı çıldırmak için elinizden ne geliyorsa yapmışsınız,en kötüsü bana göre kardesinizim nisanlisi ile kıyas yapmanız.
3 TLF aldı ikisi kırıldı biri satıldı,yine alacak vs. Kusura bakmayın bunlar iş değil. Daha ileri yorum yapmak istemiyorum haksizsiniz. Fazla naz aşık usandirir der atakatimiz

Ayyyy içim sıkıldı çidden sizden. Sen şunu yapmadın ilerde de bunu yaparsın zaten şunu istedim ama hatırın için ucuzunu seçtim. Evlendikten sonra bu düğün salonu mevzusunu çok uzatacakmışsın gibime geliyor. Böyle ufak tefek hesaplar peşine çok düşmüşsün. Bu kadar çıt kırıldım bu kadar beklentili olma karşıdan ne kadar az beklenti o kadar çok huzur... en son karşı tarafta saçma sapan patlamış olay bu neresinden tutarsan elinizde kalıyor.

Çok sevmediğin için nişanlın ne yapsa bir kusur arar gibisin. Aşığım demişsin ama ben böyle bir aşk görmedim; sürekli hemen her şeyden problem yaratmak nedir? Bence ne kendini ne de nişanlını kandırma ve biraz olgunlaştıktan sonra evlilik yolunda adım at. Ailen prenses gibi davranmış o yüzden nişanlından da uşağın gibi her daim arabanın kapısını açsın kapatsın sandalyeni çeksin ne dersen de alttan alsın hatta tahrik etsen bile yine suçlu o olsun, hiiiiç ama hiçbir şeyi istediğin gibi yapamasın çünkü isteklerin bitmiyor.... Yani yazarken yoruldum yazık nişanlın bunları yaşıyor. Evlenmeyin erteleyin bence. Evlilik şu günlerinden çooook daha zor emin ol. Çok üzülürsün toz pembe hayaller bekliyorsan.

ohhhh içim şişti be kızım.sen çok zor ve geçimsiz bir insansın.pamuk gibi iyi niyetli adamı ne hale getirmişsin ve az bile yapmış.adamcağız kaçıp kurtarsın kendini senden bence.sen de büyü biraz bi 20 sene kadar.

Birtek ben mi konunun gerçekliğinden şüphe duydum yahu

Çok abartmışşın gerçekten gerçekse adam sana iyi dayanıyor demektir.

vardi bi kac kisi daha fake heralde bu ne diyen

cok yakin bi arkadasim ayni konu sahibi gibiydi gercekten var yani böyle dertler falan

agzinla kus tutsan ama agzin degdi istemiyorum artik dicek

kızkardeşi asıl hiç gözüm tutmadı telefon ticareti yapıyor resmen

Valla fake olmasını dilediğim konulardan birisi. Gerçek bir konuysa ikiniz de kendinizi değersiz gören, özgüven problemi yaşayan insanlarsınız. Biriniz kendine maddiyatla değer biçiyor, bir diğeriniz ise başkasının sevgisini kazanmaya çalışarak... Nişanlınızda bağımlı kişilik özellikleri gördüm yani "Aman da beni çok seviyor" gibisine düşünmeyin, bağlanmayı seviyor. Sizden ayrılsa bir başka kıza da benzer davranışları gösterir. Üzücü yani.

şunların bi çocukluklarına insen Astoria kesin bir yamuk var

şunların bi çocukluklarına insen Astoria kesin bir yamuk var

Çocukluktan ziyade ikisinin de ciddi kişilik problemleri var. Tuhaf gelebilir ama bunlar evlense evlilikleri çok da güzel yürüyebilir aslında. Çünkü ikisi de kendileri için gerekli olan özellikleri birbirinden karşılayabiliyor. Bu kadar uzun sürmesine şaşıranlar olmasın yani, aslında birbirleri için uygunlar. Ama sağlıksız bir birliktelik mi, evet sağlıksız.

Kusura bakmayın ama haketmişsiniz ben okurken darlandım bu ne ya zorla o lafı söyletmişsiniz elaleme bakarak yaşanılmaz bu işler aşk dediğiniz şey bu değil siz çıkar peşindesiniz Allah akıl fikir versin ne diyeyim

aralarında bir efendi köle ilişkisi de var sankim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…