Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ŞİMDİ ONU NEDEN KARIŞTIRDINIZ
SİZ DE İNSANIN YARASINI KANATACAK KADAR KÖTÜSÜNÜZ
barışmışsınız eh artık hayırlısı
unutma üşüyen prenses
2 gündür biriyle konuluyorum dedin ya eşin olduğunda onu muhakkak birgün yüzüne vuracak
malesef bu hep böyledir
çok talihsiz cümle çoook

Tabiki sorun çıkarmak kim ister
Tabi canım sorun çıkarmak kim siz kim estağfurullah yani!
çok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
çiçek gönderirdi bir şey yapardı
Ya ahahaha komedi gibisiniz artık gerçekten.
Ben her seferinde özür diliyor diye nişanlınıza kızıyorum. Siz haksız olduğunuz halde özür dilediğine sevineceğinize bir de çiçek bekliyorsunuz. Hatanızı anlamış haliniz buysa nişanlınıza bir kez daha üzüldüm. Allah yardımcısı olsun.

Sen kendini prenses olarak mı görüyorsun sevgili konu sahibi ? Karşındaki insanda bir yere kadar sabreder ki iyi tahammül etmiş şimdiye kadar .Gerçekten çok rahatsız edici bir halin tavrın var ve nişanlıni tanisam kardeşim kaç kurtar kendini derim çok net .

Ne kadar kaprisli bir insansınız ya.
Nişanlınızın yerinde olsam 10 defa ayrılmıştım sizden.
Herşeye bir bahaneniz var,üzülmek için sürekli bir nedeniniz var,etrafa negatif enerji yayıyorsunuz buradan bile hissediliyor bu.
Adam size 5.000 tlye diş yaptırıyor ve siz bunları görmeyip 30 tl için ağlıyorsunuz öyle mi?
Komik vallahi çok komik.

Bu arada evlendiğiniz zaman sizi aç bırakacak olan insan size 5.000 tl harcayıp dişlerinizi yaptırmaz,lütfen biraz daha ılımlı olmaya çalışın yoksa bir sonraki konunuz -uzun olmuş ama okuyun nolur nişanlım benden ayrıldı- olacak.

İlk defa bi konuya yorum yapıyorum. Ben okurken bunaldım siz nasıl dayanıyorsunuz. Başkasıyla konuştum diyip yine de sakin kalmalı demişsiniz. Bi heykelle mi nişanlıyım sanıyorsunuz. Evet hakaret etmesi hiç hoş olmamış ama kredinizi tüketmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Lütfen açtığınız konuları başkasının gözünden okumayı deneyin.

Annemin bir lafı var ağır olacak ama kusura bakmayın.

''Eşşek geldik eşşek gidecez'' Kaldıki annem babamdan bırak bir çiçeği güzel bir söz duymadı. Ne alaka demeyin .Eskiden yoktu böyle şeyler çiçek,böcek vs.

22 yıllı evliyim her ihtiyacımı kendim alırım. Çalışmadığım dönemde de böyleydi.

Nişanlınız size neden telefon alsın. Dişlerinizi neden yaptırsın. O sadece nişanlınız sizin.

Kontür almak zorundada değil. Benim eşim özel günlerde hiç birşey almaz .Çünkü hatırlamaz bile :)

Ne zaman akşam olur pasta görür evde bi kal gelir gene unuttum yaş günü mü ? evlilik yıldönü mü? diye sorar

Hiç takılmadım,takılmayın.

Bu zamanda 25.000 TL kır düğünü derken . Maddi sıkıntı içinde olunan bir dönemde şahsen bana çok geldi.

Gönül ister keşke Çırağan da olsun . Ama ayağı yorgana göre uzatmak gerek.

2 gün içinde biriyde konuşmak bana ters ki nişanlına haydi haydi ters. Hakaret evet güzel değil ama o parmak o yüzükte durduğu sürece değil konuşmak yüzüne bile bakmamalısın bir başkasının.

Bu triplerle devam ederseniz çok canınız yanar. Az çeki düzen verin kendinize

Bu kadar pasif erkekler sinirimi bozuyor. Kendini paspas etmis hala yaranamamis. Be demek kiyafet aldi, cicek aldi,yemege gittik ama pasta almadi diye yaygara cikarmak. Hala da özür diliyor falan, pehh.

para hediye cicek hetmrsey mi adami kizdirmissin gonlunu al daha evlenmeden gelinen seviyeye bak inss mutlu olursunuz cunku ortada ciddi bir emek var cok trio asik usandirir sana kiractan. rasiysan gel beni sinle sarkisini dinlemini tavsiye ederim

Bence adamı seviyorsan eğer özür dile tekrardan oturun konuşun ortasını bulamazsanız bitirin. Biraz kötü şeyler söylemişsin adam da seni seviyor anladığım kadarıyla

Seni fazla tripli buldum kusura bakma evlenincede böyle olur olmaz şeyleri dert edersen fazla idare edilmezsin

yarisina kadar okumaya tahammul edebildim. nisanlini dusunemiyorum. fedakarlikmis. nadil bir simariklik. kiz lardesi 2 telefon kirmismis 3 telefon almismis. nasil yetistirdi ananiz babaniz sizi.
son pargrafta belki sonuc vardir diye okudum ama son paragraftada simariklik karsiladi beni.

bence evlenme daha okadar olgun degilsin

Bence adamı seviyorsan eğer özür dile tekrardan oturun konuşun ortasını bulamazsanız bitirin. Biraz kötü şeyler söylemişsin adam da seni seviyor anladığım kadarıyla
Lütfen böyle şeyler yazıp adamın başını yakmayın.
Yazık belliki o adam iyi bir insan, bu kızla evlenirse hayatı biter.
Herşeyi geç de adama tutmuş iki gündür başkasıyla konuşuyorum demiş, ve adam buna kızdı diye bana güvenmiyor diye üstüne bir de onu suçluyor. Bu artık haddi fersah fersah aşmaktır.

Ha bu arada benimde sevgilim bana çok lüks yeni piyasaya çıkan bir telefon alıyor,bak nişanlım demiyorum sevgilim diyorum :)
Ki bu aldığı 4. Telefon olacak ve biz 2 yıllık sevgiliyiz,ağzımın içine bakar ben birşey isterim diye. Durumu da iyi değil,orta halli normal bir çalışan.
Ama arada saygı var sevgi var değer var.
Ben değer görüyorum çünkü asla sevgilime bu şekilde incitici davranmam,onu masada bırakmam,senin paranı yemem demem,boşu boşuna kapris yapmam
Erkekler bu kaprise gelemiyor hemen soğuyorlar
Haklı olsan bir nebze tamam diyeceğim ama haklı da değilsin boşu boşuna adama tavır yapmışsın
Düğün sadece onun düğünü değil tek başına tutmak zorun değil yani.
Seninde düğünün çok istiyorsan sen tut.
Ama paran yok dimi???
E o zaman neden halden anlamıyorsun,gelip burada haklıymış gibi lafını etmişsin.
Haklı değilsin,sana da tavsiyem yok fakat nişanlına tek tavsiyem bir an önce ayrılıp kurtulması.
Kaprisli sürekli mızmızlanan insanla hayat geçmez.

Yok bakmıyorum onu sinir etmek için öyle söyledim
söylediklerinizde haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…