- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
ben para da isteyemezdim utanırımŞöyle konuları okudukça eşimi boğasım geliyor. Hiç bilmiyor kıymetimi
Bazı insanlar gerçekten sevilmeyi haketmiyor.ben para da isteyemezdim utanırım
valla değerimizi bildirtmiyoruz ya
hiç kıymetimliymişim gibi davranmamışım kızdım kendimediğer kızlar ne kadar değerli
çok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdiben para da isteyemezdim utanırım
valla değerimizi bildirtmiyoruz ya
hiç kıymetimliymişim gibi davranmamışım kızdım kendimediğer kızlar ne kadar değerli
Ay kusura bakmayin ama siz çok sinir bozucu bir insansiniz; insanı çileden cikarırsiniz. ..Bu be boyle ..valla adam 5 bine diş yaptırmış size 30 liranın lafı mi olur çok ayıp. ..hiç kendinizde suç buluyor musunuz? Sizin gibi erkek olsa ben tahammül etmem...çok simarmissiniz siz..kusura bakmayın gerçek bu. .
canım valla hiç çiçekle özür dilemedi dasdsad valla ayrılcam ha senin konundan sonraçok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
çiçek gönderirdi bir şey yapardı
ayyyy hala işin maddiyat kısmındasınız peessssssçok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
Bir kere minnoş bir ben eşşeğim özür dilerim ayıcığı göndermişti şimdi o da yokcanım valla hiç çiçekle özür dilemedi dasdsad valla ayrılcam ha senin konundan sonra
siz böyle davrandıkça eskiyi daha çoooookkkkk ararsınız bırakın minnoş eşeği özür dileyecek bi nişanlınız bile kalmaz ortadaBir kere minnoş bir ben eşşeğim özür dilerim ayıcığı göndermişti şimdi o da yok
Evlenme bu adamlaçok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
Allah korusunsiz böyle davrandıkça eskiyi daha çoooookkkkk ararsınız bırakın minnoş eşeği özür dileyecek bi nişanlınız bile kalmaz ortada
Size acı gerçeği söyleyeyim: Tıpkı eski nişanlınız gibi davranıyorsunuz.Bir kere minnoş bir ben eşşeğim özür dilerim ayıcığı göndermişti şimdi o da yok
tedbiri senden takdiri Allahtan diye boşa dememişlerAllah korusun
ŞİMDİ ONU NEDEN KARIŞTIRDINIZSize acı gerçeği söyleyeyim: Tıpkı eski nişanlınız gibi davranıyorsunuz.
Onun kadar kötüsünüz.
Eski nişanlınızın size yaşattıklarının benzerini yaşatıyorsunuz çünkü.ŞİMDİ ONU NEDEN KARIŞTIRDINIZ
SİZ DE İNSANIN YARASINI KANATACAK KADAR KÖTÜSÜNÜZ
sevdiğim adamın neden canını acıtmak isteyeyim ne intikamıEski nişanlınızın size yaşattıklarının benzerini yaşatıyorsunuz çünkü.
Amacınız intikamsa, yanlış kişi, yanlış yöntem.