Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben para da isteyemezdim utanırım
valla değerimizi bildirtmiyoruz ya
hiç kıymetimliymişim gibi davranmamışım kızdım kendime diğer kızlar ne kadar değerli
çok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
çiçek gönderirdi bir şey yapardı

+1

çok değerli olsaydım özür için bir şeyler yapardı kuru kuru özür dilemezdi
çiçek gönderirdi bir şey yapardı
ayyyy hala işin maddiyat kısmındasınız peessssss
asıl nişanlınız sizin için değerli olsaydı ondan özür beklemeden siz özrünüzü dilerdiniz
ama yazık ki sizin gibi davranan kızlar daha kıymetli oluyor

Sen nişanlına başkası ile konuştum dersen o da sana kaşar da der salam da der sosis de der. Ayyy içim şişti yaaa gerçek misiniz siz hakkaten
Ama adamda peygamber sabri varmış derler ya hah işte ondan varmış

anlatiginiz olaylar gercekten tam olarak böylemi yasaniyor aranizda? Davranislariniz, düsünceleriniz hic saglikli degil ama nisanlinizinda "normal" olduguna inanmiyorum. Hangi insan evlandi kendini böyle davranan birini hala sevebilir onu gectim hala birlikte olabilir. Sorun her ikinizde. Iliskiniz hic saglikli degil. Iliskinizin altinda yatan sizin ve nisanlinizin derinlerinde yatan muhtemelen psikolojik sorunlar ama bunuda kabul etmediginiz icin anca günü kurtarmak icin "düzeldim" adi altinda bir pürüz cikana kendinizi tutmaniz sonrasi yine hüsran. Evlenseniz bile sonunuz böyle devam ederse besbelli.

Okadar yazildi hala söyle yapsaydi böyle yapsaydi. Siz istiyorsunuz ki siz ne yaparsaniz yapin tabiri caize agizina sicin adam sizin icin ölsün bitsin. Kendine saygisi olan gururlu bir insan karsindakine "sen beni aldatsanda seni birakmam" demez. Bu sevgi degil. Sevginin, sayginin ne oldugunu malesef ikinizde bilmiyorsunuz. Allah yardimciniz olsun.

ŞİMDİ ONU NEDEN KARIŞTIRDINIZ
SİZ DE İNSANIN YARASINI KANATACAK KADAR KÖTÜSÜNÜZ
Eski nişanlınızın size yaşattıklarının benzerini yaşatıyorsunuz çünkü.
Amacınız intikamsa, yanlış kişi, yanlış yöntem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…