Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen doğru bildiğini yap, eğri olan utansın. Karakterini değiştirme zaten başkaları yüzünden.
İnşallah eşinde görür anlar değerini.
inşallah
ama tabii ben kendi içimde böyle mutluyum o ayrı
aksi olsam sürekli beklenti içinde olacağım için mutsuz olurdum heralde
ki konu sahibinin sıkıntısı da bu bence
o kadar alışmış ki hep ben hep ben demeye her seferinde bi tık daha fazla istiyor olmayınca da mutsuzluklara boğuluyor

Yahu gerçekten nickinizdeki gibi PİREMSES bir hayat istiyorsunuz da normal hayatta işler öyle yürümüyor. Adamın yemediği trip kalmamış çıldırtmışsınız gerçekten. Sanırım iki gönül bir olunca samanlık seyran olur sözünü duymadınız siz hiç. Bir kıyafet almış diyorsunuz. Almayadabilirdi. Neden özel günlerde sürekli sevgili yada kocalarınızın illa hediye alması gereksin ki çok gereksiz.

çok teşekkürler beni düşünen bir yorum

amma kaprislisin ya
adam 5000 verip dislerini yaptirmis hala dogum gunumde kiyafet aldi tabi pirlanta almasi lazimdi degilmi assagisi kurtarmazdi cunku

Trip demişler ama bildiğin şımarıklık senin yaptığın. Adamı çıkdırtmışsın sonrada öyle mi böyle mi? Adam sen dişlerin için para vermiş, paran yoksa göndereyim demiş, demişte demiş sonra yine adam suçlu. 17 yaşında liseli genç kız şımarıklıkları.

ayrica nisanliyken ben biriyle konustum ne demek herseyi sen kendin baslatmissin kardesinin nisanlisinin aldiklari konuyla ne alaka adam yali alsa ondandami isteyeceksin valla baci kardes kardes adamlardan ne koparsak diye kendinizi yiyosunuz heralde iki tel kirmis yenisi aldirmis
oteki dislerini yaptirtmis bide ben degersizmiyom diyo ya :))

kesinlikle çok haklısın

ya kardeşim bilerek kırmadı
ben de kendim yaptır demedim zorla dişçiye geldi ödedi ne yolması ya

ben siz böyle söyledikçe hatamı daha iyi anladım teşekkür edrim

Gayette yapmışsınız ama bakın bir telefon almadı bir kontör yüklemedi diye neler neler demişsiniz,gözünüzü para ve lüks bürümüş,yok kır düğünü yok telefon yok pasta
Çok istiyorsanız düğünü kendiniz yapın telefonu da kendiniz alın ama paranız yok değil mi?
Azıcık halden anlayın
Kendinizi Kraliçe Elizabeth falan mı sanıyorsunuz da bu kadar kapris içindesiniz.
Ayrıca adam bu kaprislerinizden sıkılmış,değerinizi kendi kendinize düşürmüşsünüz yani artık gözünde çokta bir değeriniz yok. :)

aldirtmayacaksiniz odetmeyeceksiniz canim benim yok illa odedimi altinda kalmayacaksin o masrafin yarin obur oun bunlar sana hep donecek donmeyede baslamis zaten

yakışıklıydı ama başka kızlarla konuşuyordu sanırım şüphelendim gece hep whatsappta onlinedı ondan istemedim para benim için sonra gelir
Canım para senin icin önce gelir kesinlikle demedim aslında. Parası vardır huyunu yada başka bir şeyini beğenmemişsindir onu seçmemişsindir , olabilir yani.

Burdaki çoğu kişi senin iyiliğin için sana yorum yapıyor. Şuan iyi kötü idare edip devam ediyorsunuz ama nişanlının sana zamanla hem tahammülü kalmayacak hem de sevgisi azalacak. Her şeye trip atmayı sürekli küsmeyi bırakman lazım.

k
kusura bakmayın ama siz gerçekten zengin eş istiyorsunuz erkek milleti bu size fazla iyi davranmış siz kıymet bilmemişsiniz açıkçası ben sizin yerinizde olsam o paket yapsa ben kabul etmezdim bir de maaşınız var yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…