Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevdiğim adamın neden canını acıtmak isteyeyim ne intikamı
Sevgi mi?
Sevgi değil bu yaptıklarınız, başka bir şey.

Konunuzun başı sonu "ben, benim isteklerim, benim hayallerim, para, para, para, 5 para etmeyen nişanlım ve yine mükemmel insan ben"

Sevgiye dair tek cümle ya da belirti yok.

Sen gerçek misin ya
Her konun beni benden alıyor

5 para etmeyen demedim ki o benim için çok değerli ama beni anlamıyor bu yaptıkları canımı sıkıyor

Ya niye hep bunu soruyorsunuz sanki çok farklı şeyler yaşıyormuşum gibi

Ütopik yaşıyorsun
Çok fazla şımarıklık yapıyorsun
Drama queen gibisin insanlara garip geliyorsun canım...

Değerini telefonla onla bunla belirliyorsun
Nişanlın öyle bi peygamber sabrına sahip ve sana aşık ki her yaptığına tamam diyor ama bak o da insan
Sonunda patlamış
Evlendikten sonra hayatının zindana dönmesini istemiyorsan karşındakini de ilişkini de yıpratma

5 para etmeyen demedim ki o benim için çok değerli ama beni anlamıyor bu yaptıkları canımı sıkıyor
Bakın.
Kendinizi eleştirmedikçe çözüme ulaşamazsınız.
Farketmeseniz de babanıza, eski nişanlınıza olan öfkenizi bu kişiden çıkarır gibisiniz.
O yüzden davranışlarınız hiç normal değil.
Kötü bir evlilik ortamı içinde büyüdünüz. Belki bu yüzden hatalı davranıyorsunuz.
Ancak böyle devam ederseniz bu adamla ya da kimle evlenirseniz evlenin, mutlu olmanız zor.

Valla konuyu okuyunca o kadar sinirlendim ki, yorum yapmadan duramadım.
Bu tavırlarınızla kendinizi ağırdan sattığınızı falan mı zannediyorsunuz.

Adam size niye telefon alacak yav.
Abim veya kardeşim olsa nişanlınız, bırak bu avamı derdim.
Kaldı ki ben kadına hesap ödetilmesine bile karşıyım.
Konuda kendinizi nazlı göstermek için mi, yoksa karşı tarafı affet dememiz için mi bu kadar itici olduğunuzu yazdınız, anlamadım.
Abla, kardeş yiyin bakalım, çıkışı nasıl olacak.

Benim barbie bebek gibi güzel, huyu yüzünden de güzel arkadaşlarım üstüne para verecekti evlenirken.
İyi adamların hangi cendereye düştüğü belli oldu şimdi.

resmen adama inek muamelesi yapmışsın sağdıkça akacak sanmışsın ama tl yüklemedi diye kötü olmuş hemen.5000 tl evlat ana babasına vermiyor ama senin dişin için vermiş ve geri almamış.bakasıyla konuştum ne demek sen nişanlısın unutma adamı resmen sinire sokup birde kedi gibi pıssın istiyorsun.rabbim korusun böylelerinden

O degilde sizin anneniz babaniz yok mu. sizin masraflarinizi sevgilileriniz neden karsilamak zorunda. telinizi alicak, tl yuklicek, dis yaptircak ne munasebet ya! neyin karsiliginda? nasil izin veriyolar???

Abovvvv.... Evlerden ırak bir gelin adayısiniz.... Simariklikta tavan yapmissiniz...

ben zaten düzelmeye çalışıyorum ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyordum iyi ki buraya yazmışım yoksa ona karşı hiç adil olamayacaktım bu konu için

telefon alsın nerde demişim ben

ben zaten düzelmeye çalışıyorum ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyordum iyi ki buraya yazmışım yoksa ona karşı hiç adil olamayacaktım bu konu için
hala adil değilsin kendini kandırma
hala niye çiçek almadı böcek almadı bu kadar mı değersizim diyorsun
eğer dediklerimize azıcık hak versen gerçekten haksız olduğunu kabullensen özür dilediği için havalara uçman gerekirdi

Vallahi söylenen sözü tasvip etmiyorum ama sizde fazla tahrik etmissiniz 2 gün kuslukte başkasıyla konuştum demek normal değil ki tepki normal olsun .. Ayrıca yemeğe götürüp çiçek almis ve hediye yüzünden olay cikarmissiniz .. kendinizi onun yerine koyun ... Bence burda konu açması gereken kişi nisanliniz :) düğün stresi altında olduğunuzdan fazla hassas olmuşsunuz şahsi fikrim ...

Yazınızdan, çok güzel ve şımartılmış bir kadın olduğunuzu, Nişanlınızın sizi çok sevdiğini ve sabrının kalmadığını anladım. Maalesef sizi çok haksız buldum. Nişanlınız küfür ederek büyük hata yapmış. Bu ilişki devam edecekse değişmelisiniz. Mütevazı olmak güzeldir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…