Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen maaşını bitir ay sonuda sana sevgilin mi baksın anlamadım yani başkasına ait olan paralarda bu kadar söz hakkınız olmasın . Şaka gibi birşey ya o sevgilisine telefon almış benimki bilmem ne gerçekten zengin koca bulun .

Nişanlınızı omuzundan tutup "bak kardeşim senin hatan nişanlının hatası yanında devede kulak kalır niye her seferinde kendini bu kadar ayak altına alıp özür diliyorsun yeter yahu sana yazık" diyerek sarsmak istiyorum.

Hayır yani tüm KK bir olup hatalı olduğunuzu anlatıyoruz tam siz haksız olduğunuzu kabul edecekken beyefendi gelip özür diliyor yıldım valla yıldım

buraya yazmadan önce aramış olsaydı ya da buraya yazmasaydım onunla konuşmazdım bile ama galiba haksızım çok uzatmayayım

Galiba mı , hanımefendi ya trolsünüz ya da cidden önceki hayatınızda peri padişahının kızıydınız. Keşke gerçek hayatta tanışsaydık nişanlınızı sizden kurtarmanın bi yolunu bulurdum.

3 yaşında bir oğlum var yemin ederim senin konularını okuduktan sonra inşallah senin gibi birini sevip hayatını kaydırmaz diye sabah akşam dua ediyorum. Düşün yani 3 yaşındaki oğlum için endişe ediyorum şimdiden bende öyle bir tranva yarattın. Git tedavi ol bir şey yap. Ama şu adamdan ayrıl günah zaten annesi yokmuş bare vicdanlı iyi karakterli bir eşi olsun. Sende tedavi olmadan kimsenin gübahına girme

Aynı şeyi aklımdan geçiriyodum ki sizin mesajınızı okudum:)
En ufak suphem yok benim. Milletçe yardımseveriz işte insanlar yardımcı olmaya çalışıyor. Arkadasta hayal ürünü sevgillisini ve ona dünyayi zindan edişini anlatıyor. Trajikomik

Keşke nişanlınız burada yazılanları okusa. Belki hatanın kendinde olmadığını anlarda özür dilemeyi bırakır.

Evet yoruldum söylüyorum söylüyorum anlamıyor
Yazmayayım dedim ama okudukça sinirlerim bozuldu.adam sana daha ne yapacak.kapu açmalar çiçek hediye almalar sinema yemek evden al eve birak .. baq kızım siz 40 bin e ciraganda dugunde yapsaniz 30 değil 300 TL kontör de atsa evliligin 3.ayinda bosanirsinuz şiddette olur herşey olur bu evlilikte.. yazık günah ailelerinuzi boşa masrafa bosa umutlar a sokmayı n. Başlarını öne egmeyin.sen de bir psikolojik destek al... millet çocuğuna okul pantolonu alamadım die intihar ediyirbu memleket te. Karnın doyuyorsa sevenin varsa şikayet etmeyeceksin

YOK ANLADIM HAKSIZ OLDUĞUMU

haklısınız

OKUDUM HEPSİNİ anladım ki nişanlım arayınca telefonunu açıp sakin sakin konuştum
Peki her konunda haksız bulunuyor ve sert eleştirilere maruz kalıyor oluşunun sebebi nedir sence ?

Hani yorumlarda bunu sana 362784664532 kere yazmışlar ya. Okuyan anlar, anlayan uygular diye düşünüyorum. Sen nerede yanlış yapıyor olabilirsin acaba ?

Çok beklenti içindeyim sanırım nişanlım öyle söylüyor

Yok abi valla bizle dalga geçiyor ya öyle olmalı yani başka bi açıklaması yok. Ay nasıl sinirlendim ya gerçekten böyle davranan insanların peşinden iyi insanlar koşuyor kendilerini heba ediyorlar. Allahım sen iyi insanları iyi kıymet bilen insanlarla karşılaştır ya Rabbim

ya saçmalamayın artık ne porsche hemen affetmemem haklsıınız da
siz şaka mısınız
bu kadar kişinin görüşüne rağmen hala kendinizi mi haklı görüyorsunuz
cidden şaşkınlıkla okuyorum artık yazdıklarınızı
acaba yazılanları okumuyor musunuz
ya da işinize geldiği gibi mi anlıyorsunuz

Ben onun kıymetini bilmesem bu hakaretleri yer yutar mıydım sizce ya

Hepsini okumaya sınır sistemim dayanamayıp kestim. Bu ne sımarıklık bulunmaz hint kumasımısın. Allah nısanlının yuzune bakar Insallah diyorum. Ve cekılıyorum.

pes doğrusu nişanlina acidim..
ben böle biriyle tahammül edemezdim.. kaçarim oradan yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…