- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- Konu Sahibi usuyenprenses
evlerden ırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorum yapanlar üşüyenprensese sinirli:)yorum yapanlar parmaklarınızı boşuna yoruyorsunuz :)
okurken içimden bu geçti hislerime tercüman oldunuzBen de erkek çocuk annesiyim. Allah’ım senin gibilerden çocuğumu korusun diye dua ediyorum.
kusura bakmayın bu hakaretleri yutmanız kıymet bilen bi insan olduğunuzu göstermiyor.onun yerine tl yüklesin de ne derse desin der gibi bi profil çiziyor.üzgünüm.Ben onun kıymetini bilmesem bu hakaretleri yer yutar mıydım sizce ya
sen kıyaslama yapıp sürekli beklentiye girdikçe mutlu olman çok zor nişanlın sana tl atmak zorunda değil şöyle düşün sen başkasının parasına muhtaç mısınAslında haklısın beni başkalarıyla kıyaslayıp durma diyor ben hep kıyaslıyorum
Ben onun kıymetini bilmesem bu hakaretleri yer yutar mıydım sizce ya
çok ezik bir adam çünküiyiki erkek değilim bu ne ya
bide adam hala özür diliyo
canım senin sadece nickin premses yoksa premses falan değilsin kendine gel!
Ben üzerine iki kelime yazılmış karton kitap ayracına sevinmiştim. Garip geldi bana da. Sanırım önceki haline kıyasla yeterli bulmuyor.biraz triplisin be kuzum
bana sevgilim yerden papatya koparıp verdiği oldu önemli olan hediyenin ne olduğu değil ki ondan gelmesi...
ne bileyim doğum günlerimde de kıyafet filan alır ben mi beceremiyorum acaba bir şeyleri
Peki, merak ettiğim için soruyorum. Diğer şımarıklıklarınız bir yana(gerçi boşverilecek cinsten değiller ama neyse) "ben başkasıyla görüştüm" diyerek terbiyesizlik ettiğiniz ve onun sinirlerini altüst ettiğiniz için özür dilediniz mi nişanlınızdan? Çünkü haksız olduğunuzu anlamak yetmez nişanlınıza da bununla ilgili adım atmalısınız. Görünüşe göre siz onun tepesine çıksanız da size adım atan bir nişanlınız var en azından bir özür dilenmeyi hakediyor adamcağız.YOK ANLADIM HAKSIZ OLDUĞUMU
evet o dileyince ben de öyle söylememeliydim özür dilerim dedimPeki, merak ettiğim için soruyorum. Diğer şımarıklıklarınız bir yana(gerçi boşverilecek cinsten değiller ama neyse) "ben başkasıyla görüştüm" diyerek terbiyesizlik ettiğiniz ve onun sinirlerini altüst ettiğiniz için özür dilediniz mi nişanlınızdan? Çünkü haksız olduğunuzu anlamak yetmez nişanlınıza da bununla ilgili adım atmalısınız. Görünüşe göre siz onun tepesine çıksanız da size adım atan bir nişanlınız var en azından bir özür dilenmeyi hakediyor adamcağız.