Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haketmissin , adam çok nile sabretmiş, nasıl desem ..hemcinslerim den soğudum yeminle ya , nasıl bir tavır üslup , kesinlikle Haketmissin , inşallah o gariban seninde evlenmez , evlerden ırak , allah muhafaza ...

Ya bu konu gerçek değil dir dimi , yani inşallah değildir ya .. o değilde adam senin kölen falanmi , neden arabanın kapısını acicam neden senin faturayı ödeyecek bir zahmet kendi faturayı kendin öde , sonra boşanıyor şunuz , kendine guvwnmeyen kendine yetememe kadınlar ... bu konu sinirimi bozdu ya , Allah korusun erkek annelerini

Ben onun kıymetini bilmesem bu hakaretleri yer yutar mıydım sizce ya

Ya kardeşim adam bi küfür etmiş hayır yapması hoş bir şey değil ama senin yaptıkların karşısında verdiği tepki çok normal. Cinnet falan getirir o derece. Bende saygısızlığı asla kabul etmem ama insan saygıyı hak edecek biçimde davranmalı . Siz şımarık aptal bi çocuk gibi davranıyorsunuz .Normal hayat şartlarında insanlar nelerle uğraşıyor , daha çok saydırasım var ama neyse deyip geçiyorum

biraz triplisin be kuzum o_O
bana sevgilim yerden papatya koparıp verdiği oldu önemli olan hediyenin ne olduğu değil ki ondan gelmesi...
ne bileyim doğum günlerimde de kıyafet filan alır ben mi beceremiyorum acaba bir şeyleri :eek:
Ben üzerine iki kelime yazılmış karton kitap ayracına sevinmiştim. Garip geldi bana da. Sanırım önceki haline kıyasla yeterli bulmuyor.

İstediğiniz yere yemeğe götürmüş, hediye de almış ama yok her hangi birine verir gibi basit bir hediye olur mu hiç? İlla çok değişik, farklı bir şey olacak ayrıca pasta da almamış ki, pastasız doğum günü tam bir fiyasko :deli:

Sizi memnun etmek çok zor, adam ağzıyla kuş tutsa kaçta kaçıyla tuttu diye bakacaksınız gibi..
Beklentileriniz çok yüksek ama siz de kabahat yok, sizi böyle alıştıran da kabahat ..:işsiz:

Son düzenleme:
YOK ANLADIM HAKSIZ OLDUĞUMU
Peki, merak ettiğim için soruyorum. Diğer şımarıklıklarınız bir yana(gerçi boşverilecek cinsten değiller ama neyse) "ben başkasıyla görüştüm" diyerek terbiyesizlik ettiğiniz ve onun sinirlerini altüst ettiğiniz için özür dilediniz mi nişanlınızdan? Çünkü haksız olduğunuzu anlamak yetmez nişanlınıza da bununla ilgili adım atmalısınız. Görünüşe göre siz onun tepesine çıksanız da size adım atan bir nişanlınız var en azından bir özür dilenmeyi hakediyor adamcağız.

Canım sen o çocuğu bırak ona da yazık senin aradığın yaşantı çok farklı.Valahi benim nişanlımın durumu çok çok iyi ama çıkarıpta bana 5000 verdiğini görmedim daha ne istiyorsun ?? Çok zor bir insansın ve fazla maddiyat düşkünüsün bence.Çocuğa üzüldüm.

Peki, merak ettiğim için soruyorum. Diğer şımarıklıklarınız bir yana(gerçi boşverilecek cinsten değiller ama neyse) "ben başkasıyla görüştüm" diyerek terbiyesizlik ettiğiniz ve onun sinirlerini altüst ettiğiniz için özür dilediniz mi nişanlınızdan? Çünkü haksız olduğunuzu anlamak yetmez nişanlınıza da bununla ilgili adım atmalısınız. Görünüşe göre siz onun tepesine çıksanız da size adım atan bir nişanlınız var en azından bir özür dilenmeyi hakediyor adamcağız.
evet o dileyince ben de öyle söylememeliydim özür dilerim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X