How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Asla kullanlmayacak tek boya garnier hem de bitkisel !!!

geçmiş olsun cnm ama belki bayat bir boyaydı belki de senin saçların yıpranmıştı garnier i bilmiorm ama ondan çok daha adi boyalar var çok geçmiş olsun biraz kestir bence ve bakım yap

ilgin için çok teşekkür ederim tatlım, :(( kestirdim bir karış zati üzüle üzüle. ama tabi bakım falan lazım sanırım bitkisel bakım gibi bişii :S

annem ve ben garnier'i defalarca kullandık hiçbir sorunlada karşılaşmadık :sm_confused:
belki boyayı saçınızda fazla tutmuşsunuzdur yada başka bir nedeni vardır.

Kesinlikle kokusu ve saçı yıpratması konusunda bir sorun yaşamadım. diğer boyalardaki keskin koyu yerine hafif mayhoş bir kokusu var. saçlarıma da ekstra beklemediğim bir zarar vermedi. ancaaaaaaaak!
kestane kızıl olarak herbashine 565 no'lu almış olduğum boya, saçımı iğrenç rezalet bir kömür siyah yaptı!
inanılır gibi değil aynaya bile bakmak istemiyorum! dava açabilsem açardım o derece sinirlendim. üstündeki fotoğrafla alakası yok ve saçımı ilk defa da boyamıyorum daha önce hep kızıldı aynı rengi aldığımı düşündüm ama malesef siyah oldu.

KESıNLıKLE GÜVENıLıR DEĞıL SAKIN GARNıER SAÇ BOYALARINI KULLANMAYIN!!!!!!!!!!!

kesinlikle zararlı daha önce farklı markalarda boyalar kullandım hiç sorun yaşamamıştım lorael in markasıymış diye güvenerek bunun 11.0 sarısını aldım almaz olaydım üstelik boyayı saçımda yarım saat bile tutmamıştım saçımı yıkamaya gittiğimde alnımın etrafında çok bariz kızarıklıklar vardı saç rengim güzel olmuştu olmasına ama 2 ay o kızarıklıklar gitmedi 3 ay saçımı boyayamadım dipleri siyah gezdim
ALMAYIN ALDIRMAYIN BUNU ARKADAŞLAR

bende kullandım boyanın sacıma bi zararı olmadı o yönden bi sorun yasamadım zaten boyanın üstünde 25 dakka bekletin yazıyordu ben 35 dakka falan beklettim çok sükür yakma kızarma olmadı ancaakk kutunun üstündeki renkle benm sacımda tutan renk cok alakasız o yönden güvenmem kutunun üstündeki tam istediim renkti ama yanından bile geçmedi malesef:s

Evet ya kutunun üzerindeki renklerle sonuçlar birbirini tutmuyor....
Hiçbiri de parlatmıyor... koca bir yalan...
:1closedeyes:

kutulardaki mankenlerin saçları evet o numara boyayla boyanıyor fakat kendi saçınla bağlantılı durum.
mesela mankenin saç rengi açık oluyorki üstüne o boyayla boyanıyor renk tutuyo.birde açıcı falan da kullanılıyor.
saç rengin koyuysa mutlaka açıcı kullanıp daha sonra istediğin rengin en açık tonunu alıcaksın ki öyle olsun.

defalarca kullandım alerji, saçı yıpratma gbi sorun yaşamadım. ama renklerde tutmama durumu olabiliyor çünkü mankenlerdeki o renkler direkt rengi açılmış saça uygulanıyor. Kendiniz boyadığınızda da koyu duruyor.

ewet bende kullandım garnier ve hiç memnun kalmadım.. hem kokusu hem rengi çok kötü..saçıda inanılmaz sertleştiriyor.. saçıma defalarca işlem yaptıdım ve kendimde yapmış biri olarak hiç biriisnde böyle kötü olmamıştı..

kokusu süper ben saçımda 1.30 saat beklettim ne diyosunuz hemde saçlarım ince telli olmasına rağmen rengi çokta güzel tuttu hiç bi sorunda olmadı rengi gittikçe açlılyo hem 1 aya kadar çok memnunum neden sorun çıktı acaba sendeCADIARZU

Back