Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

üzerinde renkleri çok karışık kıyafetler
sivri burun ayakkabı
çok kısa etek-elbise
ispanyol pantolon
çok çiçekle badiler

şöyle bi baktımda insanların zevkleri ve seçimleri ne kadar farklı..çokk uç birşey olmadıktan sonra her kıyafetin giylebileceği bir yer vardır aslında.. örnek kumaş pantolon giymem diyenler olmuş :KK53: memur veya iş kadını bir bayan için, şık bir kumaş pantolon ceket gömlek kombininden daha iyi birşey olamaz.. :KK34: yine kırmızı iç çamaşırı giymeyen kadınmı olur herkesın bitanede olsa bulunur :KK9::KK34: leopar desen yine ne kadar şıktır oysa.. :KK16: belkide herkese yakışmıyor sevmeyenlerın nedeni bu olabilir :44: topuklu giymem olayına girmiyorum bilee :KK54::KK3:

$timthumb.jpg Bu kadar yapışık ve v Yaka asla gıyemıcem .D:KK33:

Kısa kollu tişörtün üzerine askılı tişört veya taytın üzerine mini etek. Asla yani. Özellikle kapalılar yapıyor lütfen yapmayın.. Hele pantolonun üstüne mini etek giyeni gördüm.

hiç bi zaman asla bunu giymem demicem bidaha:)
ne zaman böyle bişey desem bi gün geliyo ve o şeyleri giymeyi sevmeye başlıyorum:)
yeri zamanı ve mekanı uygun oldukça herşey giyebilirim:)

Kısa kollu tişörtün üzerine askılı tişört veya taytın üzerine mini etek. Asla yani. Özellikle kapalılar yapıyor lütfen yapmayın.. Hele pantolonun üstüne mini etek giyeni gördüm.

ayy şokk oldum gerçekten böyle giyinenler varmı varsa lütfen giymesin pantolunun üstüne mini etek nedir. tişörtün üstüne askılı :eek:

bende merak ettim:KK52::KK52:

Bugun plajda birinde gördüm cooook uzun yıllar önce Çelik abimizin ilk kliplerinden birinde basında bandana vardi ondan takmış kırmızı beyaz puantiyeleri vardi dedim yıllardır ilk kez tatile çıktı herhalde 90lardan kalmış ablamız :KK1:

X