Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

Asla diye cümleme başlamak istemiyorum :KK50: çünkü iş hayatına atıldıktan sonra ,gardrobumu baştan aşağı yenilemek zorunda kalmıştım :KK50: ve biz zamanlar asla giymem dediğim herşeyi giyiyorum şu an .

Kesinlikle salaş kıyafetler ,converse ,deri ceketle kendimi çok çok daha iyi hissediyordum :KK50: off offffff.

straplez giymem, omuzlarim genis. capri de giymem. etnik desen kiyafet aksesuar falan da sevmem. cok istisna modeller haric babet de giymem. ayaklarim 40 numara, cok kotu duruyor.
liste uzar gider. kendimi iyi taniyorum o yuzden yakiscak yakismayacak seyleri hemen gozlerim ayirir.

Mini etek, mini şort giymem, hem bacaklarım kalın hem de kendimi rahat hissedebileceğimi sanmıyorum.
Yüksek, ince topuklu ayakkabı giymem; çünkü onlarla yürümesini beceremiyorum, yürüyemiyorsa giymeyeceksin diyorlar.
Leopar desenli, altın rengi giysiler giymem; çoğunlukla kadını basit gösterdiklerine inanıyorum. Babetler hariç, leopar desenli gayet sade babetler olabiliyor.

beni basit göstercek hiç bir şeyi giymem,
hele şort giyip fırlayan kızlara ayar oluyorum
üstü transparan içinde sütyenden başka bir şey yok
yada sütyen desenine kadar belli eden şeyler
bazılarının giyiniş şekli cidden insanlık dramı

Sabit kurdelalı,fiyonklu kıyafetleri giymem ama bağlamalı ,bağcıklı elbise ,bluz ,eldiven ,ayakkabı severim.

Taytın üstüne kısa bluzlar giyiyolar ya ıyyyy, zayıf bile olsa çok basit duruyo asla giymem. Pullu simli kıyafetler, totosunda kocaman yazı olan eşofmanlar, bazı markalar da logosunu insanın gözüne gözüne sokuyo. Onları da asla kullanmam.

sivri burun ayakkabı.. başka herşey ev içinde ya da güzel kombinlenerek giyilebilir bence ama sivri burun ? ı ıh hayatta giymem !

asla demeye korkuyorum.başıma gelir diye ama giymeyi tercih etmediğim şeyler diyelim:KK1::KK1::KK1::KK1:
sivri burun ayakkabı...özellikler erkeklerde o kadar iğrenç olamaz ya kıroluk resmen...
bol taşlı tuşlu,pullu kıyafetler özellikler ucuz görünüme sahip olanlar(herkesin bütçesi ayrdıır ama onu alana kadar daha sade bir şeyi tercih edebilirler)
tayt giyip sokağa çıkmam.zaten kilolu olupta o şekilde gezenlere o ne özgüven diyorum:KK1:
kumaş pantalondan hoşlanmam
sadece straplez giymem...
aklıma gelenler bu kadar geldikçe yazarım:KK53:

desenli kot pantalon giymem.....
tapuklu spor ayakkabılar giymem.giyenleride anlamıyorum......
dolgu topuk botları itici buluyorum......
abartılı takı kullanmam.özellikle taşlı tuşlu...
yüksek bel pantalon giymem....

dolgu topuk ayakkabılardan hoşlanmıyorum...
aşırı dekolteleri itici ve basit buluyorum...
kısa badileri sevmiyorum...

X