anaaa bak bu benim aklıma hiç gelmemişti kız ben de bakarım laalişim...:icecream:
Bu olmadı şimdi!!!
ilk ben dedim bananenaniknanik
sen ikinciye yani kız'a bakarsın
oğlan benim peşin peşin anlaşalım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaa bak bu benim aklıma hiç gelmemişti kız ben de bakarım laalişim...:icecream:
sevgili arkadaşım sen istemiyorsun bebeksizde evlilik olur diyorsun tabiki arkadaşım sende kendince haklısın çünkü herkes kendi hayatını yaşar.ben 2 defa hamile kaldıgımda onun içinde olmasının belirtileri örnegin migde bulantısı bile içinde bir can taşıdıgının habercisi.birde kalbinin atşını duy senin kalbin kuş olup atar .ama ben 2 hamileligimin ikisindede kursagımda kaldı 1 defa duyabildim 2 gittigimde iser ikisininde kalp atışları durmuştu.canım arkadaşım istemiyorsan istemem bunu açıkça dfile getirme allahın gücüne gider biz ne mücadeleler veriyoruz bak..allah kimseyi çaresiz bırakmasın kucaklarımıza en yaklın zamanda saglıklı bebekler versin
Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..
Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...
Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.
Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?:uhm:
Hepinize tekrardan sevgilerimi gönderiyorum...
mrb lale ben 6 senelik evliyim 18 yaşımda evlendim yani kendim daha büyümemiştim ama evlendiğime hiç pişmen olmadım 6 yıldır eşimle sevgili gibiyiz onla dışarda buluşacaksam işe giderken makyaj çantamı alırım güsel çamaşırlar giyerim saçımı başımı yaparım tıpkı sevgilimle buluşacakmışım gibi ve hala aynı cnm bekar arkadaşlarım yaa kocanla buluşacan ne bu böle diyolar ama onu bana bugünde çok güselsiniz deyişi varya dünyalara değişilmez kraliçem der bana sizin gibi gezeriz tozarız yemek yoksa dışarı gidilir yada eve sölenir maç izleriz maça gideriz maç özetleri izleriz maç yorumlarını ondan çok ben dinlerim herşey yolunda yani bebek vs.hiç istemiyorumeşimle aramızda 9 yaş var bu arada ben korkuyorum ya bebek isterse diye başta hiç konuşulmamış bir mevzu yani arkadaşım bekar evlenip anne olmak isterken bana ona hayran hayran baktım ve dedim ki allahım 4 senelik evliyim içimde çocuk svegisi yok benhep bölemi gidecem ya kocam bana çocuk derse ne yaprım dedim veee 5.5 yıl bitti ben anne olmak isityorum beynimin içinde bir ses çocuk diyo çocukları sevmeyen ben her çocuğu seviyor hastaysa üzülüyor onlarla ilgileniyorum
ne oluyo bana dedim ve eşime söledim eeee dedi bende baba olamk sitiyorum dedi ve 6 aydır korunmuyoruz ama çocuk konusunda çok problemlerimiz var çok yorucu bir yoldayız ama ikimzde savaşa hazırız heeee olmazsa dedikl birbirmize yeteriz dedi....sağlık verisn allah diyorzzz..
ben de aynı aynı senin gibi düşünüyorum
Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..
Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...
Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.
Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?:uhm:
Hepinize tekrardan sevgilerimi gönderiyorum...
Çocuklarını sevenlere ne mutlu ama ben, sırf onu doğurdum diye sevemem mesela.. Onu sevebilmem için birçok yetisi olması lazım.. Öncelikle gerçek bir "kalp" taşımalı, saygılı ve çok zeki olmalı, sonrasında estetik görünüm anlamında güzel/yakışıklı olmalı, çok kibar ve salon erkeği/kadını olmalı, hayran kalınacak bir genel kültürü olmalı, hassas olmalı, ağzını hiçbir koşulda bozmamalı.. Bunları beceremiyorsa niye dünyaya gelsin? Böyle lüzumsuz +1 nüfusun bedelini neden ben ödeyeyim?