S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne zaman evlendinde çocuk istiyon kızlaelaelaelaelae
ben bunu nasıl görmem şimdiye kadar.+rep borcum olsun şimdi hücredesin:)yazılan bütün yorumları okudum....
alıntı yapmayacağım çünkü arada o kadar saçma sapan laflarda edildiki hangi birini alıntı yapayım.:)
bir kere çocuk istememek gayet doğal.herkes çocuk yapacak her ailede çocuk olacak diye bir şey yok...tercih meselesi.buraya kadar saygı duyarım.
geleceğinden endişe ettiğim için istemiyorum,bakamayacağımdan korktuğum için istemiyorum diyenlerede bi derece saygı duyarım.
ama söylermisiniz nerenizden uydurdunuz çocuk sahibi olan çiftlerin sosyal hayattan kesildiğini,evliliklerinde eski tadın tuzun kalmadığını,yok kadın oğluyla ans edermişte yok kocası etrafa bakarmışta bilmem nee....yok kadının çalışma hayatı bitermiş.laf yani...
birincisi asla bilemeyeceğiniz bir duygudan bahsediyoruz.(istemediğiniz için öyle söylüyorum)dünyadaki başka hiç bir zevkle kıyaslanamaz.en büyük aşkın bile yanında küçücük kaldığı bir sevgi bu...ama ben burasını tartışmıcam sizinle...
maalesef evlenmeyi,hayatı sadece gezip tozmankatn,yiyip içmekten,sevişmekten ibaret sanıyorsunuz ve gerçek mutluluğu bilmediğiniz için bunlarla avunuyorsunuz.çocuk sahibi olan çiftler evet düzen oturana kadar biraz zorluk çekerler.uykusuzluk vs...
ama sanmayınki bizim yeri geldiğinde kısacık ama şehvetli süren sevişmelerimiz,sizin vaktiniz çooook bol olduğu için izmir marşıyla gelip mehter marşıyla giden sevişmelerinizden daha az zevk veriyor:teselli:
evet tabiki birbirlerini cok seven esler cocuksuzda mutlu olabilirler,ama cocuk cok farkli bir duygu..canindan bir can cikiyor,umarim herkes bu güzel duyguyu yasar
Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..
Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...
Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.
Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?:uhm:
Hepinize tekrardan sevgilerimi gönderiyorum...
Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..
Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...
Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.