Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben de aynen böyle düşünüyorum...Bazı kişiler bana bencilsin diyor ama ben o bebeği de düşündüğüm için böyle hareket ediyorum bebeğim olunca çalışamıycam,gezemiycem,eşimle çılgınlıklar yapamıycam,istediğim zaman istediğimbüyük söylemiim ama ben hiç istemiyorum ona ayıracağım vakdi parayı ilgiliyi kendime harcamayı kendimle paylaşmayı isterim eşimde buna dahil. hiç cocuk sevgisi oluşmadı bende cocuk değilde yetişkin minik insalar onlar bana göre, sonra anlıycaksın diolar bana ama içimde var olmayan bişi sonra nasıl anlıycam ben, ya pişman olursam keşke yapmasaydım dersem, yok yok ben ömrümü adayamaycağım, hem insan yetiştirmek zor hemde bu zamanda cocuk????
onun yıllık bez parasıyla avrupa gezisine çıkarım ben....
[ÇiĞDeM];298549 .!.:bende 6 yıllık evliyim yıllardır çoçuk özlemiyle yanıyorum çoçuk istemeyenlerede şaşıyorum valla evlat kadar güzel bişey varmı bu dünyada ALLAH kimseye aratmasın
[ÇiĞDeM];299856 .!.:laale cim niye okadar mutsuzsun bebekler bence mutluluğun birinci sebebidir canım kendini üzme ALLAH seninde gönlüne göre versin
[ÇiĞDeM];299861 .!.:herşeyde bir hayır var bu işsizliğin olsa bile dualarım seninle
büyük söylemiim ama ben hiç istemiyorum ona ayıracağım vakdi parayı ilgiliyi kendime harcamayı kendimle paylaşmayı isterim eşimde buna dahil. hiç cocuk sevgisi oluşmadı bende cocuk değilde yetişkin minik insalar onlar bana göre, sonra anlıycaksın diolar bana ama içimde var olmayan bişi sonra nasıl anlıycam ben, ya pişman olursam keşke yapmasaydım dersem, yok yok ben ömrümü adayamaycağım, hem insan yetiştirmek zor hemde bu zamanda cocuk????
onun yıllık bez parasıyla avrupa gezisine çıkarım ben....
kimin sözü olduğunu hatırlamıyorum ama bir düşünürün olması lazım adam şöyle demiş;'' hayatımızın ilk yarısını anne babalar ikinci yarısını çocuklarımız mahvediyor.''
bence çok doğru söylemiş:))
bence çok egoistçe bir laf bu:)Hayatta Anne Baba gibi Can olabilirmi yaa,
evet hayatımız mahvediyorlar haklısın,bizleri bu yaşlara getirmek için verdikleri emek,sevgi ve hala bizler için akıttıkları gözyaşı, bunun karşısında sadece istedikleri biraz sevgi ve saygı.
Çocuk istemem olayına saygı duyarım ama bu laf beni çileden çıkardı,
şunu unutmamını tavsiye ederim,klasileşmiş bir laf ana ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar,Koca çok bulunur ama ne ana bulabilirsin ne de baba.
laalecim bütün yazılarını okudum bende çocuk konusunda aynen senin gibi düşünüyorum 9 nisanda evliliğimde 2 yılı tamamladım çocuklu arkadaşlarımız var hayatları durmuş bitmiş gibiler en basitinden akşamları bize çay içmeye bile gelemiyorlar gelseler rahat edemiyorlar ne oturabiliyoruz nede sohbet edebiliyoruz hayatları bittiği gibi karı koca ilişkileride bitiyor çünkü zamanlarını ve enerjilerini bebekleri sömürüyor onlar hep sinirli ve gergin oluyorlar
ben zaten çocuk istemiyorum onları görünce aman aman eksik olsun diyorum şimdi o kadar rahatım ki eşimle istediğim an istediğimiz şeyi yapıyoruz mesela geçen haftasonu hadi bu akşam rakı balık yapalım evde dedik ooooh bir eğlendik ki sonrada düşündüm bi an ve eşime bak çocuk olsa bunları asla yapamayız dedim o da benim gibi düşünüyor
ben çocuğa harcayacağım maddi manevi her şeyi kendime ve eşime harcamayı düşünüyorum bir ömür boyu sorumluluk alamam ayrıca evliliğimde böyle çok mutluyum aşk meyvasıymış evi neşelendirirmiş bunlar bana hiç gerçekçi gelmiyor meyvayada neşeyede ihtiyacım yok ben almıyım alanada mani olmıyım
kimin sözü olduğunu hatırlamıyorum ama bir düşünürün olması lazım adam şöyle demiş;'' hayatımızın ilk yarısını anne babalar ikinci yarısını çocuklarımız mahvediyor.''
bence çok doğru söylemiş:))