Asksinsencansinsen Nikahlandıı !!

canimsin ya ismin gibi perikizi gibisin....senin gibi bi insan anca masallarda olur deridm egerki seni tanimis olmasaydim....coookkk ama cokk tesekkür ederim canimmm enii coookkk mutlu ettinn....dilleklerin icicn cok tesekkür ederim cicim....:kedi::asigim:a.s.söylicek söz bulamiyorumm...iyki varsin taklimmm....allah sana ve sevdiginede nasip eder insallah...tüm iyi dileklerim seninle canim benim....allaha emanet ol bitanemmmmmopuyorumnanaktan

cok tesekkür ederim:kedi:
evet haklisin arkadasimi untumamak lazim en büyük tesekkürüm ona.....onu cok seviorum ve kedimi cok sansli hissediorum onun gibi bi arkadasim var diye.....:asigim:

aminnnn:Saruboceq:
tesekkür ederimm canim cok sekersin...:kedi:
TEYZEE?????:1shok:
yok onun icin bayabi belemeniz gerekecek benim daha yaza kadar stajim var yani meslekteyim o bi bitsin allahin izniyle illerde cocukta yaparizzsırnaşık şey:asigim:

ablamm ya burdada yaptin yapicani...sende bitanemsinnn ya...ikinizde benii coook mutlu ettinizz...cook tesekkür ederimmm canimmmmm:asigim:a.s.

canımsın sen benim opuyorumnanaktan Şeniz
saolasın cnm benim !

cok tesekkür ederim:kedi:
evet haklisin arkadasimi untumamak lazim en büyük tesekkürüm ona.....onu cok seviorum ve kedimi cok sansli hissediorum onun gibi bi arkadasim var diye.....:asigim:

bende arkadaşım bakımından çok şanslıyım bu kadar değerli olduğu için bu topik var opuyorumnanaktan:1hug:a.s.

insallah gulüümmm seni teyze yapacamda ginede bikac sene beklemen gerkicek kusuruma bakma taklinaniknanik:asigim:

tamam cnm bnmm bekleriz teyze olmayıı artıkkk:CüvCüv:

:1hug: mutlu ol cnm bnm hep mutlu ol sonsuza kadar mutlu olun inş. :1hug:a.s.

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…