- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Her hafta bir yemek denesem 9 ay 2 haftada 38 yemek yapar
Ben bunun yarısını öğrensem yeter de artar banaaa
Ama ben hep pasta börek denemek istiyorum,yok salçayla soğanı kavuracan ilgimi çekmiyo pek
Ayyyy Edacık yaaaa
Arasınlar diye bekliyorum ama aramadılar ki halaaa
İnşAllah beğenirsin de beklememize değer
Alışabilmeyi umuyorum yoksa her gün dominosa tabii olabiliriz
Allah korusun tabiide
Aslında evde tarifler denesem yavaş yavaş ne de güzel olur:97:
canim cok hos yemk takimin su reklamda cikana benziyo bu arada benimde karaca kare yemk takimim kirok cikmadi ama koselerinde siyah kabariklik gibi noktali biseyler vardi o parcalari verdim bekliyorum yenisi gelcek ins. bide kahvalti takimimin icinde caydanlihin alti yoktu normalde yok zaten hediye ettiler hemde aldiktan 6 ay sonra yeni cikmis cunkiAyy dün sormayın başıma gelenleri
Porselenlerimden 2 tatlı tabağım kırık geldi
Bazılarında ise hata var,yani ufak siyah noktaları vardı
Çok üzüldüm,hemen Karacanın mağazasına gittik,bayram sonrası iade edeceğiz ve yeni bir takım gelecek bizim için
O takımı mağazada inceleyeceğiz,biz beğenene kadar
Valla müşteri memnuniyeti buna denir
Karaca 5 puanı kaptı bendeeeennnn
Veee işte bizim misafir yemek takımıııımmmmıııızzzzzzzzzzzz;
Eki Görüntüle 539577 Eki Görüntüle 539588
canim cok hos yemk takimin su reklamda cikana benziyo bu arada benimde karaca kare yemk takimim kirok cikmadi ama koselerinde siyah kabariklik gibi noktali biseyler vardi o parcalari verdim bekliyorum yenisi gelcek ins. bide kahvalti takimimin icinde caydanlihin alti yoktu normalde yok zaten hediye ettiler hemde aldiktan 6 ay sonra yeni cikmis cunki
Çok teşekkürler canım
Evet reklamda çıkanla bunun arasında kalmıştık bizde zaten
Ama son karar olarak bunu seçtik,hisar çkb takımım saten olduğu için bu daha iyi uyum sağlayacak gibi geldi bize
Karaca konusunda tereddütlüydüm açıkçası ben
Kütahya istedim ama onda da hiç güzel model yoktu,beğenemedim bir türlü..
En sonunda buna bayıldım ve aldım
Üstelik mağazada çok ilgilendiler çok memnun kaldım
Kahvaltı takımı için Kütahya düşünüyorum ama
Cattle ları olduğu için o da
sevdiğinle beraber tatlı sofralar kurmak nasip olsun inş canım yemek takımın çok hoş gerçekten
canm cattle icin alma derim begendgni al cnku kettle er gec bozulcak ve kahvalti takiminla basbasa kalcaksn bnm caycim tefal yanyana duranlardan ayri olarak cattle almicam uyuzden sende oyle yapabilirsn bnce karacada cok huzel takimlar var kutahyaya bakmadm hc
canım ben çok beğendim yemek takımını gerçekten çok hoş maşallah bende bernardonunun takımlarından heran vazgeçebilirim çok iyi yapmışsın sade öyle abartı değil ve çok kaliteli duruyor canım ben çok beğendim aşkla kullan
Çok teşekkür ederiiimmm Damlacım yaaa
Daha güzelleri senin olsun
Topiğini bekliyorum heyecanlaaaaa
Ayy dün sormayın başıma gelenleri
Porselenlerimden 2 tatlı tabağım kırık geldi
Bazılarında ise hata var,yani ufak siyah noktaları vardı
Çok üzüldüm,hemen Karacanın mağazasına gittik,bayram sonrası iade edeceğiz ve yeni bir takım gelecek bizim için
O takımı mağazada inceleyeceğiz,biz beğenene kadar
Valla müşteri memnuniyeti buna denir
Karaca 5 puanı kaptı bendeeeennnn
Veee işte bizim misafir yemek takımıııımmmmıııızzzzzzzzzzzz;
Eki Görüntüle 539577 Eki Görüntüle 539588
bende teşekkür ederim canım
resimleri toparlayayım biraz birde yemek takımımı değiştirsem mi ona karar vereyim inş açarım canım
aslında alırken beğenmiştim ama sonradan yeni bi model mi alsaydım diye çok düşündüm
ben alırken kareler yeni çıkmıştı tereddüt ettim şimdi aklım kaldığı için halada aynı tereddüt devam ediyo acaba alsamıydım diye
kahvaltı takımımı bende çaycılı aldım çok beğenerek
evde sürekli kullandığımız için çeyizime almıştım 1 tane çaycı şimdi bununla 2 tane oldu nereye koyarım meraktayım valla
canımmm çok güzel takımın sevdiginle mutluluk ile kullanırsın inşallahsevindim satış sonrası hizmetlerinin iyi olmasına
fiyatı ne canım nevresim gayet güzelBunu almayı düşünüyorum,markası Gold Case imiş:26:
Hiç duymadım,aslında böyle duymadığım marka almak istemiyorum ama İstanbul'lu olunca dayanamadım
Sevdiğim canım, benim için oraları bırakıp Ankara'ya yerleşti,ona bu nevresim yakışmaz mı ama
Bir nevi hediye gibiiiii
Eki Görüntüle 540581
fiyatı ne canım nevresim gayet güzelama markayı hiç duymadım
kareler daha şık duruyor bana göre,daha modern gibi
Tabii zevk meselesi bu işler,ne seçersen seç içine sinsinde gerisi mühim değil
Kahvaltı takımını nereden aldın canım sen?
Benim de kahvaltı takımı araştırmalarım devam ediyor da:26:
Bende tefal çaycı aldım işte gördüğünüz gibi
Birde kahvaltı takımından gelir
Belki birde semaver alırım
Birde normal çaydanlığım var işte
Yeter artık yaniiii
bende çok beğeniyorum kare takımları ama nasip değilmiş artık benim için
ben kahvaltı takımımı kare aldım burada bi züccaciyeye gittim canım netten falan almadım zirve züccaciye markası
ben aldığım sırada mağazadaki en hoş model o geldi bize ben aslında karacanın Eki Görüntüle 540600 bu modelini almak için gitmiştim orada kendi takımımı görünce aramızda bi aşk oluştu gözüm başkasını görmedi
sorma canım yaa benim ayrıca semaverim de var çaydanlıklarım dabak dikkatini çekerim çoğul konuştum
çeyizime bakan benim ne kadar çay tiryakisi olduğumu anlayacak valla
Benimde sözlüm nasıl çaycı anlatamam
Ona çay namına alınan herbişey pek değerli oluyo
Bakalım bende çaydanlıklı veya cattle lı alacam kahvaltı takımını,Schafer Diva var aklımda şu sıralar:44:
Bende kahvaltı takımını yuvarlak alayım diyorum,herşey de kare olmasın şimdi
Seninkini de çok merak ediyorum
Damlaaaaaa topik aç artııııkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?