• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'pare çeyizciklerim:)

Ben çeyiz alışverişlerini bitirip gelin olduğumda yani 292 gün sonraaaa sana da 1 yıl kalmış olacaaaaaaakkkkk:69:
Dua et benim zamanım çabucak geçsin ki sıra sana gelsin:1:

Ayy ne tatlı:17: Benim hiç merakım yoktu saçma geliyodu tabak çanak işleri,ama büyük konuşmuşum herhalde:9:
Şimdi tutkuya dönüştü resmen:69:
Ben bayılıyorum çeyiz işlerineeeee:69:

Bizde de öyle arası yakın olurdu ama benim Temel Reisim aceleci davranıyo herbişiiideee:1:

Tabi yaaa sen evlen sıra bana gelsin :52:
:27:
bir sürü tabagım olsun istiyorum bi sürüüüüü :27: tabi koyacak yer sorunu yaşarmıyım bilmiyorum :9:1 haftadır silikon yumurta fırçasına taktım :9:onu almak için erken biliyorum ama almam lazım içim rahat etmiyor açık pembe renk olmalı :9:internetten alışveriş yapmadıgım için japon pazarları,züccaciyeler,halk pazarları geziyorum :27:kararlıyım bulacagım :52:

Tabi yaaa sen evlen sıra bana gelsin :52:
:27:
bir sürü tabagım olsun istiyorum bi sürüüüüü :27: tabi koyacak yer sorunu yaşarmıyım bilmiyorum :9:1 haftadır silikon yumurta fırçasına taktım :9:onu almak için erken biliyorum ama almam lazım içim rahat etmiyor açık pembe renk olmalı :9:internetten alışveriş yapmadıgım için japon pazarları,züccaciyeler,halk pazarları geziyorum :27:kararlıyım bulacagım :52:

Bende birsürü istiyoruuuumm ve alıyorum:9:
Gerçi daha yeni başlangıç yaptım ama devamı gelecek bu gidişle:9:

Hay Allah niye taktın ki fırçaya:9:
Aslında çoğu japon pazarında oluyo ya,bulamadın mı ki:9:
İnsanın aradığı bulunmak bilmez ya hani:9:
Saklanmıştır onlar kesin:1::1::1:

Bende birsürü istiyoruuuumm ve alıyorum:9:
Gerçi daha yeni başlangıç yaptım ama devamı gelecek bu gidişle:9:

Hay Allah niye taktın ki fırçaya:9:
Aslında çoğu japon pazarında oluyo ya,bulamadın mı ki:9:
İnsanın aradığı bulunmak bilmez ya hani:9:
Saklanmıştır onlar kesin:1::1::1:

yok valla bulamıyorum :9:sevgilim dün telefonda iş çıkışı bende bir yere baktım ama bulamadım dedi :9:oda çıldırdı sayemde :9:daha önce saçma geliyordu ona ama şimdi oda alıştı :9:artık bir yere giriyorum silikon yumurta fırçası varmı diyorum ardından açık pembe varmı diyorum :9:çogu renklere bakmamış oluyor :9:
sen yeni başladın ama hızla ilerliyorsun canım :9:

yok valla bulamıyorum :9:sevgilim dün telefonda iş çıkışı bende bir yere baktım ama bulamadım dedi :9:oda çıldırdı sayemde :9:daha önce saçma geliyordu ona ama şimdi oda alıştı :9:artık bir yere giriyorum silikon yumurta fırçası varmı diyorum ardından açık pembe varmı diyorum :9:çogu renklere bakmamış oluyor :9:
sen yeni başladın ama hızla ilerliyorsun canım :9:

Ayyy siz ikiniz el ele verdiniz açık pembe şey mi arıyosunuz:9::9::9:

Hızlı mı ilerliyorum sence?:53:
Bana da ağır aksak gibi geliyordaaa:5:

Yok yok yavaşlatır mıyım hiç:9:
Benim hızlandırılmış çekimde yapmam gerekiyo herşeyi:9:
Şunun şurasında 292 gün kaldı yaneeeee:9::9::9:

tabi ya gözümüzü kapatıcaz sonra bir açıcaz sen gelin olmuşsun :5:baba evinden ayrıldıgın andaki çekilmiş fotograflara yorum yapıyorum bende :5:

neyse duygusala baglamıyım olayı :52: Aşıklar kavuşucak işte :52::16:

Canımm sade ilk sayfadakiler mi bilmiyorum. Devamına ara ara bakarim. Ama hepsi de çok güzel allahim güle güle kullanmayi nasip etsin

tabi ya gözümüzü kapatıcaz sonra bir açıcaz sen gelin olmuşsun :5:baba evinden ayrıldıgın andaki çekilmiş fotograflara yorum yapıyorum bende :5:

neyse duygusala baglamıyım olayı :52: Aşıklar kavuşucak işte :52::16:

Ayyyy:17: Ama baba evinden ayrılma deme ağlayasım geliyoooorrrr:14:
Nasıl ayrılacağım ben onlardan,ayrılamam kiiii:14:

Ama bi yandan da vuslat:69:
Nasıl yaman çelişki bu böyle dii miiiii?:97:

Canımm sade ilk sayfadakiler mi bilmiyorum. Devamına ara ara bakarim. Ama hepsi de çok güzel allahim güle güle kullanmayi nasip etsin

Ayyy evet cadııımmmm:54:
Bütün yeni aldıklarımı da hemmen ekliyiveriyorum ilk sayfayaaaa:16:
Onlar benim biricikkoooolllaaarrrııııııımmmmmm:69:

Ayyyy:17: Ama baba evinden ayrılma deme ağlayasım geliyoooorrrr:14:
Nasıl ayrılacağım ben onlardan,ayrılamam kiiii:14:

Ama bi yandan da vuslat:69:
Nasıl yaman çelişki bu böyle dii miiiii?:97:

evetttt daha benim için zaman çok ama yıllardır çok duygulanırım ben :5:çokk zor bir durum hem o kadar hevesle bekledigin an gelmiş olacak ama hesaba katılmamış ayrılık o günlerde meydana cıkacak :5::5: neyseeeee sonu güzel sevdiginle artık aile olma vakti gelmiş olacak :16:

evetttt daha benim için zaman çok ama yıllardır çok duygulanırım ben :5:çokk zor bir durum hem o kadar hevesle bekledigin an gelmiş olacak ama hesaba katılmamış ayrılık o günlerde meydana cıkacak :5::5: neyseeeee sonu güzel sevdiginle artık aile olma vakti gelmiş olacak :16:

Valla bende bir daha asla sadece ve sadece ailemle olamayacağımı düşününce kahroluyorum:14:
Aman yine kötü oldum bak şimdi:14:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyoruuuuuummmmmmm en içteeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn:69:

Çok tişükkür ettim canım:54:
Yemek yapmayı bilmiyom ama dünya kadar porselen aldım:60::60::60::60:

kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki canım sonradan alışırsın merak etme :10:

hem sevdiğinle beraber bi sofrada olmanın tadı paha biçilmez insan zehir olsa yer herhalde :16::16::16:

Valla bende bir daha asla sadece ve sadece ailemle olamayacağımı düşününce kahroluyorum:14:
Aman yine kötü oldum bak şimdi:14:

olma canım olma :54:herşey çok güzel olcak Rabbimin izniyle:54:
bu aradaaaa ben açık pembe silikon yumurta fırçasını buldum ve aldım :52:şimdide silikon spatula arıyorum aynı renk :52: spatula ararken 2/3 yerde karsıma fırca cıktı aldım ya artık hep karşımda olur :1::1: ben böyle böyle Allah izin verirse 15 yıla tamamlarım çeyizimi :1:

kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki canım sonradan alışırsın merak etme :10:

hem sevdiğinle beraber bi sofrada olmanın tadı paha biçilmez insan zehir olsa yer herhalde :16::16::16:

Alışabilmeyi umuyorum yoksa her gün dominosa tabii olabiliriz:9::9:
Allah korusun tabiide:17:
Aslında evde tarifler denesem yavaş yavaş ne de güzel olur:97:

olma canım olma :54:herşey çok güzel olcak Rabbimin izniyle:54:
bu aradaaaa ben açık pembe silikon yumurta fırçasını buldum ve aldım :52:şimdide silikon spatula arıyorum aynı renk :52: spatula ararken 2/3 yerde karsıma fırca cıktı aldım ya artık hep karşımda olur :1::1: ben böyle böyle Allah izin verirse 15 yıla tamamlarım çeyizimi :1:

Yuppiiiiiiiiiiiii:32::32::32:
Edaaa önemli olan sindire sindire olması,aceleye ne gerek:9::9:
2 yılı haftalara bölersek her hafta bi parça bi parça biterse,ooooo:9::9::9:

Son düzenleme:
Alışabilmeyi umuyorum yoksa her gün dominosa tabii olabiliriz:9::9:
Allah korusun tabiide:17:
Aslında evde tarifler denesem yavaş yavaş ne de güzel olur:97:

Yuppiiiiiiiiiiiii:32::32::32:
Edaaa önemli olan sindire sindire olması,aceleye ne gerek:9::9:
2 yılı haftalara bölersek her hafta bi parça bi parça biterse,ooooo:9::9::9:

yaparsın canım bi ögren hepsini yaparsın yavaştan başla zaten bir kaç yemek yaptıktan sonra kimseye sormana bile gerek kalmaz :56:
:9::9::9::9::9::9: evet canım inşaallah bölece vakitte hızlı geçiyo her hafta bir ürünü hayal ederek :1:

Misafir yemek takımım gelecek bugün topikçiğim:54:
Çok ama çok heyecanlıyıııımmmmmmmmm:52::52::52:

kız valla bende kk ya girer girmez ilk senin topige bakıyorum :52: gelsinde paylaş :52:

yaparsın canım bi ögren hepsini yaparsın yavaştan başla zaten bir kaç yemek yaptıktan sonra kimseye sormana bile gerek kalmaz :56:
:9::9::9::9::9::9: evet canım inşaallah bölece vakitte hızlı geçiyo her hafta bir ürünü hayal ederek :1:

kız valla bende kk ya girer girmez ilk senin topige bakıyorum :52: gelsinde paylaş :52:

Her hafta bir yemek denesem 9 ay 2 haftada 38 yemek yapar:9::9:
Ben bunun yarısını öğrensem yeter de artar banaaa:9:
Ama ben hep pasta börek denemek istiyorum,yok salçayla soğanı kavuracan ilgimi çekmiyo pek:9::9::9:

Ayyyy Edacık yaaaa:54::54:
Arasınlar diye bekliyorum ama aramadılar ki halaaa:27:
İnşAllah beğenirsin de beklememize değer:17:

Back
X