Aşk'pare çeyizciklerim:)

çok iyi yapmışsın canım inş en güzel günlerde kullanırsın tüm aldıklarını Allah ağzının tadını hiç bozmasın

tuzlu olursa olsun gerçekten iyi seçimler olmuş bıçak setimizin aynı olmasına da ayrıca sevindim

canım valla bi avantajı var mı bilmiyorum ama herkeste var fırının tutma yerine falan asıyorlar çok tatlı duruyor bende istiyorum

bence sende al kırmızısından mutfağına da çok yakışır böylelikle

canım eğer beğeniyorsan al bence görüntüsü falan çok zarif ve şık eşinle beraber keyifle kahve içersiniz o fincanlarda

hoş siz birlikteyken fincanın bi önemi yok ama olsun

bunlarda çok güzelmiş ama

sondaki kepçeler kırmızı mı yoksaaaa bende de var schafer kırmızı siyah benimkiler

çay seti bende düşünüyorum inş seninki de baya şıkmış bardaklarını da merakla bekliyorum

hepsini güzel günlerde kullan inş canım

hepsi çoooookkk çoooooook güzellerrrrrrrr........... İyi günlerde kullanmanız dileğiyleeeeeee

Bak tatlım burada tam seti var,fiyatı da uygun geldi bana;

SİLİKON PİŞİRME SETİ KIRMIZI - Mudo Concept - DEKORASYON - MUTFAK - PİŞİRME GRUBU Mudo Online Alışveriş

Beğendim Dediğin eldiven bu değil mi?

Kahve fincanlarını diğer aylara bıraktım artık
Ağır olayım bu ay azıcık
Ayın 15 ine kadar stop diyorum yeter artık
Ufak tefek şeyler alabilirim belki ama

Damlacııııııııımmmm
Yok canım benim teflonlerım beyaz ya,beyaz gelinciklerim diyorum hatta
Onlara uysun diye beyaz tercih ettim,beyaz-kırmızı-metalik gri takılıyorum ben

Çay bardakalrımı çok sevdim,kesme mi o da ne diyordum ama bunlara bittim
Modernize edilmiş hali de ondan galiba

Çok teşekkür ederim Damlaaammmm
Sabahtan beri girmediğini fark etmiştim hemen

bundan buralarda var canım benim dediğim böyle köpecikli bişey

fırına takıyorlar ya ben bayılıyorum o kadar aradım ama gelmedi henüz ama hissediyorum yakın zamanda gelir yani inş

canım hem yorucu hem masraflı işler bunlar malum arada dinlenmek iyi geliyor insanın hem bütçesine hemde kendisine

bende o üç renkten alıyorum hep mesela yağlı kaşıklığımı falan beyaz aldım küçük aletlerimi inox bıçak seti plastik kepçe gibi setlerimi de kırmızı

ayyy anlatırken bile heyecanladım yaa yerleştiğini ne zaman görürüm Allah bilir

sabah giremedim evet genelde öğleden sonra açıyorum neti tşk ederim canım benim

Hmmmmm...Nette rastlıyorum sık sık,tantitonide olabilir belki:44:
Evet bütçe de zorluyor insanı bazı bazı
Şahsen 2 milyarlık şeyi 2 taksit yaptım da öldüm öldüm
Benim gibisin sende
Porland Kaya Maya serisini görsen bi varyaaaaa
Mutfak saati,önlüğü,tutacağı,ekmekliği istiyorum oradaaaaannnnnnnn:97::97:

Yerleştiğini görmek nasip olacak mı ki bizeeee:97:
Çok uzak geliyor,284 güüünnnnnn:97:

evet nette var ama ben buraya gelsin istiyorum baktım gelmiyor o zaman netten alırım inş

Allah kolaylık versin sana da bana da herkese de inş canım

anaaamm hiç olmazsa 4 taksit yapsalarmış canım yaa uff gözüm korktu valla

ama iyi tarafından bakalım çabucak biter taksitin yenileri için yer açılır

sorma kaya maya benimde favorim ama çok pahalı yaa

şimdilik keramikanın çöp adamlı çerezliklerinden buldum onlarla idare ediyorum

onlar kadar olmasa da bunlar da idare eder yani

mutfak saatini dolap saati olarak aldım ben ama kaya mayalı da çok hoş durur özellikle set olarak

senin yine tarih belli canım sayılı gün çabuk geçer inş

benim daha sözüm bile belli değil ben hepten merak ediyorum valla

Yok 2 taksiti ben istedim bide
Bitti kuzum o taksitler,Ağustos Eylül ödeyiverdim gitttiiii
Hisarlar ve bornoz fln vardı içindeeee

Kaya Maya ya dökecem ben paraları galiba
Her ay 2 parça,2 parça alacam gibi görünüyoooorrrrrr
Dayanamıyorum napiiiiimmmmmmmmmm

Aaaa ben bu keramikaları bilmiyoruuummm
Bi bakiiiim bunlaradaaaa
Çerezliğim yok henüz,o da lazım nihayetindeeee
Bu resimi sen mi çektin,topiğin için mi?

Dolap saati nasıl bişey ki tatlım?:26:

2013 e düşünüyor musunuz düğünü peki?:123:

ödenmiş bitmiş ya ohh neyse ama peşin gibi indirim isteseydin bari ha iki taksit ha peşin ne fark var ki

dök canım yaa canın sağolsun bende olsam dökerdim yani Allahtan buralarda porland satan bi yere henüz denk gelmedim

yok canım bunu ben çekmedim nette buldum resmini bulduklarımı çekmiyorum

bunun büyük servisi yok bende a101'e gelmişti sevgililer gününde kupaları vardı çok güzeldi ama ben ertesi günü tesadüfen gördüğüm için yetişemedim maalesef

sevgililer günüde yapılması gereken 7 şey diye geçiyordu 6 tabak gelmişti 2. yoktu aldım ama hiç içime sinmedi sonra dedim diğer a101lere de bakayım bir tanesinin yanında şok market vardı baktım afişte aynı tabaklar girdim orada da sadece 2. var ohh değmeyin keyfime

dolap saati mıknatıslı oluyor canım dolaba yapışıyor

düşünüyoruz canım ama daha düşünme aşamasını pek geçemedik neyse zaten acelemiz de yok önce bi çeyizi bitireyim zaman kazanmış oluyorum böylelikle

Keramikalar 7 li buldum nette,18.90 diyor iyi geldi fiyatı bana
Alsam mı kiii:26:

Valla saan iyi denk elmiş,porselen kalitesi nasıl pekiiii?

Niye geçmiyorsunuz düşünme aşamasını?
koşullar uygunsa neden olmasın aslında

a101de tane fiyatı 1.75'ti şoktan aldığım 2.50 nette bakmıştım o zamanlar daha pahalıydı yani değişiyor fiyatlar yinede ben baya iyi almışım yahu

seramik canım onlar keramika zaten seramik üretiyor bildiğim kadarıyla

ama ben beğeniyorum renkli olanlardan da almıştım üçgendir kalplidir çok hoş duruyorlar bana göre

sende almayı düşünürsen eğer sevgililer gününü bekle bim falan mutlaka kampanya yapar o dönemde hesaplı alırsın o zaman

canım ben acele etmek istemiyorum aslında ailemde öyle o nedenle zamana bıraktım ne zaman nasip olursa o zaman olur

çeyizleri aldıkça bazen hevesleniyorum ama yinede acele edeceğimi hiç sanmıyorum her şeyin hayırlısı

14 Şubata çooo..ok var
Ama beklerim ben yinedeeeee
Çeyiz işi bol masraflı zaten,fazla para vermeye ne gerek

Benimde sevdicek çok aceleci,babamsa aşırı ağırdan alıyo
Bende ne olacağının kararsızlığındaaaa

Hayırlısı tabi tatlım,ama ramazan sonrası düğün düşünürseniz birlikte gelin olabiliiirrrriiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz:123:

o zamana kadar diğer eksiklerini alırsın canım yada bir yerde kampanyada falan görürsün erkenden alırsın

fazla para verip bi ürün almak sorun değil canım eğer kaliteliyse ve hak ediyorsa neden alınmasın amaaa çok para verip aldıktan sonra aynı marka ürünü ucuza görünce insanın kanına dokunuyor yaaa

sevdicekler hep aceleci yaa ama ben biraz ağırdan alıyorum nereye kadar ertelerim bilemiyorum ama

canım inş ama bişey diyemiyorum kim bilir belkide aynı zamanda aynı telaşları yaşarız hayırlısı Allahtan

Evet katılıyorum ama yapacak birşey yok ki
Kimisine çok veririz kimisine az para veririz,böyle dengeler gideriz işte

Sen neden ağırdan alıyorsun tatlım? Hazır mı hissetmiyorsun? Yaşın kaç?

Birlikte yaşayalım isterim açıkçası
Ne güzel telaşlar olur

öyle tabi nasipte ne varsa o alınıyor pahalı ucuz diye bakılmıyor bi an geliyor ki

sorumluluklarım artmadan önce halletmem gereken çok şey var canım daha zamanı değil anlayacağın işe de girmem lazım çok işim var çok

24 canım senin kaç peki

yinede belli olmaz diyorum ya belkide yaşarız aynı duyguları

ama benim sonradan olsa da senin heyecanı inş buradan beraber yaşarız canım

eliffff canım aşkparelerini yerim senin hepicği çok güzel ki bunlar çok ciciler çeyizi yavaş yavaş bitiriyorsun canım güzel günlerde kullan zevkli seçimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…