- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Ben çeyiz alışverişlerini bitirip gelin olduğumda yani 292 gün sonraaaa sana da 1 yıl kalmış olacaaaaaaakkkkk
Dua et benim zamanım çabucak geçsin ki sıra sana gelsin
Ayy ne tatlıBenim hiç merakım yoktu saçma geliyodu tabak çanak işleri,ama büyük konuşmuşum herhalde
Şimdi tutkuya dönüştü resmen
Ben bayılıyorum çeyiz işlerineeeee
Bizde de öyle arası yakın olurdu ama benim Temel Reisim aceleci davranıyo herbişiiideee
Tabi yaaa sen evlen sıra bana gelsin
bir sürü tabagım olsun istiyorum bi sürüüüüütabi koyacak yer sorunu yaşarmıyım bilmiyorum 1 haftadır silikon yumurta fırçasına taktım onu almak için erken biliyorum ama almam lazım içim rahat etmiyor açık pembe renk olmalı internetten alışveriş yapmadıgım için japon pazarları,züccaciyeler,halk pazarları geziyorum kararlıyım bulacagım
Bende birsürü istiyoruuuumm ve alıyorum
Gerçi daha yeni başlangıç yaptım ama devamı gelecek bu gidişle
Hay Allah niye taktın ki fırçaya
Aslında çoğu japon pazarında oluyo ya,bulamadın mı ki
İnsanın aradığı bulunmak bilmez ya hani
Saklanmıştır onlar kesin
yok valla bulamıyorumsevgilim dün telefonda iş çıkışı bende bir yere baktım ama bulamadım dedi oda çıldırdı sayemde daha önce saçma geliyordu ona ama şimdi oda alıştı artık bir yere giriyorum silikon yumurta fırçası varmı diyorum ardından açık pembe varmı diyorum çogu renklere bakmamış oluyor
sen yeni başladın ama hızla ilerliyorsun canım
Ayyy siz ikiniz el ele verdiniz açık pembe şey mi arıyosunuz
Hızlı mı ilerliyorum sence?
Bana da ağır aksak gibi geliyordaaa
aman canım ben böyle dedim die yavaşlatmahatta ufak tefek eşyalarada başla malum yumurta fırçası bulmak ne kadar zaman alıyor
Yok yok yavaşlatır mıyım hiç
Benim hızlandırılmış çekimde yapmam gerekiyo herşeyi
Şunun şurasında 292 gün kaldı yaneeeee
canım aldıklarını güle güle kullan ben yemek takımını çok merak ettim şimcik
tabi ya gözümüzü kapatıcaz sonra bir açıcaz sen gelin olmuşsunbaba evinden ayrıldıgın andaki çekilmiş fotograflara yorum yapıyorum bende
neyse duygusala baglamıyım olayıAşıklar kavuşucak işte
Canımm sade ilk sayfadakiler mi bilmiyorum. Devamına ara ara bakarim. Ama hepsi de çok güzel allahim güle güle kullanmayi nasip etsin
AyyyyAma baba evinden ayrılma deme ağlayasım geliyoooorrrr
Nasıl ayrılacağım ben onlardan,ayrılamam kiiii
Ama bi yandan da vuslat
Nasıl yaman çelişki bu böyle dii miiiii?:97:
evetttt daha benim için zaman çok ama yıllardır çok duygulanırım bençokk zor bir durum hem o kadar hevesle bekledigin an gelmiş olacak ama hesaba katılmamış ayrılık o günlerde meydana cıkacak neyseeeee sonu güzel sevdiginle artık aile olma vakti gelmiş olacak
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyoruuuuuummmmmmm en içteeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
Çok tişükkür ettim canım
Yemek yapmayı bilmiyom ama dünya kadar porselen aldım
Valla bende bir daha asla sadece ve sadece ailemle olamayacağımı düşününce kahroluyorum
Aman yine kötü oldum bak şimdi
kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki canım sonradan alışırsın merak etme
hem sevdiğinle beraber bi sofrada olmanın tadı paha biçilmez insan zehir olsa yer herhalde
olma canım olmaherşey çok güzel olcak Rabbimin izniyle
bu aradaaaa ben açık pembe silikon yumurta fırçasını buldum ve aldımşimdide silikon spatula arıyorum aynı renk spatula ararken 2/3 yerde karsıma fırca cıktı aldım ya artık hep karşımda olur ben böyle böyle Allah izin verirse 15 yıla tamamlarım çeyizimi
Alışabilmeyi umuyorum yoksa her gün dominosa tabii olabiliriz
Allah korusun tabiide
Aslında evde tarifler denesem yavaş yavaş ne de güzel olur:97:
Yuppiiiiiiiiiiiii
Edaaa önemli olan sindire sindire olması,aceleye ne gerek
2 yılı haftalara bölersek her hafta bi parça bi parça biterse,ooooo
Misafir yemek takımım gelecek bugün topikçiğim
Çok ama çok heyecanlıyıııımmmmmmmmm
yaparsın canım bi ögren hepsini yaparsın yavaştan başla zaten bir kaç yemek yaptıktan sonra kimseye sormana bile gerek kalmaz
evet canım inşaallah bölece vakitte hızlı geçiyo her hafta bir ürünü hayal ederek
kız valla bende kk ya girer girmez ilk senin topige bakıyorumgelsinde paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?