Aşk'pare çeyizciklerim:)

Tabi yaaa sen evlen sıra bana gelsin

bir sürü tabagım olsun istiyorum bi sürüüüüü tabi koyacak yer sorunu yaşarmıyım bilmiyorum 1 haftadır silikon yumurta fırçasına taktım onu almak için erken biliyorum ama almam lazım içim rahat etmiyor açık pembe renk olmalı internetten alışveriş yapmadıgım için japon pazarları,züccaciyeler,halk pazarları geziyorum kararlıyım bulacagım

Bende birsürü istiyoruuuumm ve alıyorum
Gerçi daha yeni başlangıç yaptım ama devamı gelecek bu gidişle

Hay Allah niye taktın ki fırçaya
Aslında çoğu japon pazarında oluyo ya,bulamadın mı ki
İnsanın aradığı bulunmak bilmez ya hani
Saklanmıştır onlar kesin

yok valla bulamıyorum sevgilim dün telefonda iş çıkışı bende bir yere baktım ama bulamadım dedi oda çıldırdı sayemde daha önce saçma geliyordu ona ama şimdi oda alıştı artık bir yere giriyorum silikon yumurta fırçası varmı diyorum ardından açık pembe varmı diyorum çogu renklere bakmamış oluyor
sen yeni başladın ama hızla ilerliyorsun canım

Ayyy siz ikiniz el ele verdiniz açık pembe şey mi arıyosunuz

Hızlı mı ilerliyorum sence?
Bana da ağır aksak gibi geliyordaaa

Yok yok yavaşlatır mıyım hiç
Benim hızlandırılmış çekimde yapmam gerekiyo herşeyi
Şunun şurasında 292 gün kaldı yaneeeee

tabi ya gözümüzü kapatıcaz sonra bir açıcaz sen gelin olmuşsun baba evinden ayrıldıgın andaki çekilmiş fotograflara yorum yapıyorum bende

neyse duygusala baglamıyım olayı Aşıklar kavuşucak işte

Canımm sade ilk sayfadakiler mi bilmiyorum. Devamına ara ara bakarim. Ama hepsi de çok güzel allahim güle güle kullanmayi nasip etsin

Ayyyy Ama baba evinden ayrılma deme ağlayasım geliyoooorrrr
Nasıl ayrılacağım ben onlardan,ayrılamam kiiii

Ama bi yandan da vuslat
Nasıl yaman çelişki bu böyle dii miiiii?:97:

Canımm sade ilk sayfadakiler mi bilmiyorum. Devamına ara ara bakarim. Ama hepsi de çok güzel allahim güle güle kullanmayi nasip etsin

Ayyy evet cadııımmmm
Bütün yeni aldıklarımı da hemmen ekliyiveriyorum ilk sayfayaaaa
Onlar benim biricikkoooolllaaarrrııııııımmmmmm

Ayyyy Ama baba evinden ayrılma deme ağlayasım geliyoooorrrr
Nasıl ayrılacağım ben onlardan,ayrılamam kiiii

Ama bi yandan da vuslat
Nasıl yaman çelişki bu böyle dii miiiii?:97:

evetttt daha benim için zaman çok ama yıllardır çok duygulanırım ben çokk zor bir durum hem o kadar hevesle bekledigin an gelmiş olacak ama hesaba katılmamış ayrılık o günlerde meydana cıkacak neyseeeee sonu güzel sevdiginle artık aile olma vakti gelmiş olacak

Valla bende bir daha asla sadece ve sadece ailemle olamayacağımı düşününce kahroluyorum
Aman yine kötü oldum bak şimdi

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyoruuuuuummmmmmm en içteeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

Çok tişükkür ettim canım
Yemek yapmayı bilmiyom ama dünya kadar porselen aldım

kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki canım sonradan alışırsın merak etme

hem sevdiğinle beraber bi sofrada olmanın tadı paha biçilmez insan zehir olsa yer herhalde

Valla bende bir daha asla sadece ve sadece ailemle olamayacağımı düşününce kahroluyorum
Aman yine kötü oldum bak şimdi

olma canım olma herşey çok güzel olcak Rabbimin izniyle
bu aradaaaa ben açık pembe silikon yumurta fırçasını buldum ve aldım şimdide silikon spatula arıyorum aynı renk spatula ararken 2/3 yerde karsıma fırca cıktı aldım ya artık hep karşımda olur ben böyle böyle Allah izin verirse 15 yıla tamamlarım çeyizimi

kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki canım sonradan alışırsın merak etme

hem sevdiğinle beraber bi sofrada olmanın tadı paha biçilmez insan zehir olsa yer herhalde

Alışabilmeyi umuyorum yoksa her gün dominosa tabii olabiliriz
Allah korusun tabiide
Aslında evde tarifler denesem yavaş yavaş ne de güzel olur:97:

Yuppiiiiiiiiiiiii
Edaaa önemli olan sindire sindire olması,aceleye ne gerek
2 yılı haftalara bölersek her hafta bi parça bi parça biterse,ooooo

Son düzenleme:

yaparsın canım bi ögren hepsini yaparsın yavaştan başla zaten bir kaç yemek yaptıktan sonra kimseye sormana bile gerek kalmaz
evet canım inşaallah bölece vakitte hızlı geçiyo her hafta bir ürünü hayal ederek

Misafir yemek takımım gelecek bugün topikçiğim
Çok ama çok heyecanlıyıııımmmmmmmmm

kız valla bende kk ya girer girmez ilk senin topige bakıyorum gelsinde paylaş

Her hafta bir yemek denesem 9 ay 2 haftada 38 yemek yapar
Ben bunun yarısını öğrensem yeter de artar banaaa
Ama ben hep pasta börek denemek istiyorum,yok salçayla soğanı kavuracan ilgimi çekmiyo pek

Ayyyy Edacık yaaaa
Arasınlar diye bekliyorum ama aramadılar ki halaaa
İnşAllah beğenirsin de beklememize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…