- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
canım resim eklicem ama resmi arkadaş listem dışındakiler görürmü yoksa diğerlerinin görmemesi için yapmam gereken bi ayarmı var?
Albümü sadece arkadas listendekiler görür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım resim eklicem ama resmi arkadaş listem dışındakiler görürmü yoksa diğerlerinin görmemesi için yapmam gereken bi ayarmı var?
Listendekiler eski ise, temizle yani bazilarinida silebilirsin. Ben zaman zaman bunu yapiyorum
yükleyemedim resmi boyutu büyük geldi nasıl ayarlıcamki
yükleyemedim resmi boyutu büyük geldi nasıl ayarlıcamki
Pkass arkadasimiz bunu tavsiye eti:
Paylaşacağın fotoğrafın üzerine gel sağ tıkla
Birlikte aç seçeneğinden PAİNT i sec. Fotografı biraz küçült(Kırpma işlemiyle)
Sonra sol üstten farklı kaydet seçeneğinden JPEG olarak kaydet . Tamam onun boyutu küçülmüştür artık yükleyebilirsin.
Bir dene
ekledim nihayet oh beee canım bakta silicem
Baktim canim. Kesin bir diklestirme gerek! O zaman sende güzel bir sonuc alirsin
Baktim canim. Kesin bir diklestirme gerek! O zaman sende güzel bir sonuc alirsin
Yasin kac.? Ve cocugun varmi yani emzirdin mi?
yaşım 29 bekarım. çocuk emzirmiş gibi halim var değilmi demek çocuk emzirsem nasıl olcakmış kimbilir, işte 74 kilodan 59 a indim ve sonuç gördüğün gibi
yaşım 29 bekarım. çocuk emzirmiş gibi halim var değilmi demek çocuk emzirsem nasıl olcakmış kimbilir, işte 74 kilodan 59 a indim ve sonuç gördüğün gibi
Canım çok geçmiş olsun. Güle güle kullan yeni cicislerini.
Evet gercekten bende en cok buna seviniyorum yani kaslarin kesilmemesine. Sonucta bu bir keyfi bir ameliyat. Saglikli bir Organ kesmek "onu kurban etmek" gibi bir sey ,geliyordu bana. bu yöntem ile ayni zamanda ameliyat olan baska bir Forumda biri var. Onunkide 380 cc ve benim gibi agrisi yok. Ben bu Teknige veriyorum gercekten. Belki Tr de bunu yapan Dr da var. Arastirip sormak lazim. Son zamanda yaptigim yogun arastirmanin faydalari diyeyim artik.
Bugün 4. günüm ve dr yasaklamasa gidip alisveris yapasim geliyor o kadar fitim yani! Sadece kollarimi fazla kaldiramiyorum.
Sagolsun esim cok ilgili herseyi yapiyor. Zaten sadece o biliyor. Ilk basta istemedi ne geregi var. Fakat ben kafama birsey koyduktan sonra kimse beni kolay kolay caydiramaz. Bu son 1 yilda arastirma sürecimi gördü sonucta 6 Dr ile görüstüm 2 dr Ist. 4 Almanyada.Benim Dr dibimdeymis haberim yok , taa uzaklarda ariyorum bende . Esim 5 dr benimle beraber geldi. Etrafimada baska kimseye bir sey söylemedim! Yani simdilik öyle...
Cevaplari "Begen" e tikla ki yazdigini göreyim canim
O zaman belki diklestirme de gerek :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmeden sonra asiri kg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir!
çocuk sayfasını kapattın sanırım ne güzel 3 lemişsin de yaşını öğrenebilir miyim benimde iki oğlum var yaşım 29 oldu 3.bebiş eşim çok istiyo bende kararsızım ama :26:
36 yasindayim güzelim. Evet canim kapatik biz cocuk sayfasini. Senin cocuklarin yaslari kac? Kac yasinda Anne oldun?
Biz evlendikten sonra hemen cocuk yapmadik. Cok calistik, cooookkkk eglendik :118::124:, gezdik tozduk yorulana kadar Uslandiktan sonra da yaptik.
Cocuklarda yasadiklarimizin ennnnnnn güzel sey oldugunu anladik
Allah hepimizin cocuklarini bagislasin....
Yapacaksan hemen yap. 35 sonra insan sabri pek kalmiyor