• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

yükleyemedim resmi boyutu büyük geldi nasıl ayarlıcamki

Pkass arkadasimiz bunu tavsiye eti:

Paylaşacağın fotoğrafın üzerine gel sağ tıkla
Birlikte aç seçeneğinden PAİNT i sec. Fotografı biraz küçült(Kırpma işlemiyle)
Sonra sol üstten farklı kaydet seçeneğinden JPEG olarak kaydet . Tamam onun boyutu küçülmüştür artık yükleyebilirsin.

Bir dene

Pkass arkadasimiz bunu tavsiye eti:

Paylaşacağın fotoğrafın üzerine gel sağ tıkla
Birlikte aç seçeneğinden PAİNT i sec. Fotografı biraz küçült(Kırpma işlemiyle)
Sonra sol üstten farklı kaydet seçeneğinden JPEG olarak kaydet . Tamam onun boyutu küçülmüştür artık yükleyebilirsin.

Bir dene

ekledim nihayet oh beee :1: canım bakta silicem

Baktim canim. Kesin bir diklestirme gerek! O zaman sende güzel bir sonuc alirsin
Yasin kac.? Ve cocugun varmi yani emzirdin mi?

yaşım 29 bekarım. çocuk emzirmiş gibi halim var değilmi :( demek çocuk emzirsem nasıl olcakmış kimbilir, işte 74 kilodan 59 a indim ve sonuç gördüğün gibi

yaşım 29 bekarım. çocuk emzirmiş gibi halim var değilmi :( demek çocuk emzirsem nasıl olcakmış kimbilir, işte 74 kilodan 59 a indim ve sonuç gördüğün gibi

Meme dokun ve bilhasa meme uclarin cok asagida . Düsünsene bu halinle protez koyulsa formunda bir degisiklik olur mu sence? Olmaz canim! memeucundan diklestime teknigi var o da bende uygulandi. Fakat bu sadece belirli bir ölcü cercevesinde yapilir bende bu cercevedeydim. Yani nasil anlatsam, memeucu gügüsün kivrimindan daha asagi olmamasi gerek, o zaman memeucundan diklestirme olur.

ama bunun ötesindeyse malesef klasik diklestime gerek. Hata senin aynizamanda memeucun da bu sekilde kücültülür ve ikisi eslestirilir. Üzülmene gerek yok. Ama inan iyi bir Dr bunu bir ip cizgisi gibi yapar izlerini. Yani benim Dr bana gösterdigi resimlerde izler incecikti bir ip kalinligi gibi.

Evet gercekten bende en cok buna seviniyorum yani kaslarin kesilmemesine. Sonucta bu bir keyfi bir ameliyat. Saglikli bir Organ kesmek "onu kurban etmek" gibi bir sey ,geliyordu bana. bu yöntem ile ayni zamanda ameliyat olan baska bir Forumda biri var. Onunkide 380 cc ve benim gibi agrisi yok. Ben bu Teknige veriyorum gercekten. Belki Tr de bunu yapan Dr da var. Arastirip sormak lazim. Son zamanda yaptigim yogun arastirmanin faydalari diyeyim artik. :34:

Bugün 4. günüm ve dr yasaklamasa gidip alisveris yapasim geliyor o kadar fitim yani:nazar:! Sadece kollarimi fazla kaldiramiyorum.

Sagolsun esim cok ilgili herseyi yapiyor. Zaten sadece o biliyor. Ilk basta istemedi ne geregi var. Fakat ben kafama birsey koyduktan sonra kimse beni kolay kolay caydiramaz. Bu son 1 yilda arastirma sürecimi gördü sonucta 6 Dr ile görüstüm 2 dr Ist. 4 Almanyada.Benim Dr dibimdeymis haberim yok :16:, taa uzaklarda ariyorum bende :27:. Esim 5 dr benimle beraber geldi. Etrafimada baska kimseye bir sey söylemedim! Yani simdilik öyle...

ben Türkiye de hiç duymadım hatta ilk senden öğrendim hani varsa da benim niyet ettiğim drun haberi bile yoktur :1: onun için boşuna heveslenmeyeyim ben ama senin adına sevindim ne güzel keske bize de kısmet olsa..

Cevaplari "Begen" e tikla ki yazdigini göreyim canim :34:

O zaman belki diklestirme de gerek :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmeden sonra asiri kg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir!

çocuk sayfasını kapattın sanırım ne güzel 3 lemişsin de :nazar: yaşını öğrenebilir miyim benimde iki oğlum var yaşım 29 oldu 3.bebiş eşim çok istiyo bende kararsızım ama :26:

çocuk sayfasını kapattın sanırım ne güzel 3 lemişsin de :nazar: yaşını öğrenebilir miyim benimde iki oğlum var yaşım 29 oldu 3.bebiş eşim çok istiyo bende kararsızım ama :26:

36 yasindayim güzelim. Evet canim kapatik biz cocuk sayfasini. Senin cocuklarin yaslari kac? Kac yasinda Anne oldun?

Biz evlendikten sonra hemen cocuk yapmadik. Cok calistik, cooookkkk eglendik :37::118::124:, gezdik tozduk yorulana kadar Uslandiktan sonra da :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yaptik. :34:

Cocuklarda yasadiklarimizin ennnnnnn güzel sey oldugunu anladik:54::54:

Allah hepimizin cocuklarini bagislasin....

Yapacaksan hemen yap. 35 sonra insan sabri pek kalmiyor

Burda actigim konumada yazmak istiyorum:

Cok arkadaslik talepleri geliyor, fakat hic bir sey yazmadan hata kendini tanitmadan
gelen arkadaslik teklifleri KABUL ETMIYORUM!:20:

Buda benim prensibim. Kusura bakmayin.....:51:

Oncelikle cok gecmis olsun hayal ettigin gibi memelere kavusman memnun olman cok guzel darisi isteyenlere

36 yasindayim güzelim. Evet canim kapatik biz cocuk sayfasini. Senin cocuklarin yaslari kac? Kac yasinda Anne oldun?

Biz evlendikten sonra hemen cocuk yapmadik. Cok calistik, cooookkkk eglendik :37::118::124:, gezdik tozduk yorulana kadar Uslandiktan sonra da :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yaptik. :34:

Cocuklarda yasadiklarimizin ennnnnnn güzel sey oldugunu anladik:54::54:

Allah hepimizin cocuklarini bagislasin....

Yapacaksan hemen yap. 35 sonra insan sabri pek kalmiyor

21 yaşında 4.5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim :43: psikolojik olarak çok zor toparlandım çok ani oldu çünkü. 1 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım ve gün gün sayarak bitirdiğimiz bi hamilelik sürecinden sonra şükürler olsun oğlum sağlıklı sıhhatli doğdu ben 23 yaşındaydım.. yaş arası istemediğim için riskli hamileliğime rağmen 2 yaş 3 aylıkken tekrar hamile kaldım isteyerek ve küçük haylazım doğduğunda da 26 yaşındaydım şuan büyüğüm 5.5 küçüğüm 2.5 yaşında Allah bağışlasın..

sizinki yaşları nasıl ? kız - erkek ? Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın onlar en güzel nimet :16:

Back
X