• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

Çok geçmiş olsun
:31:

Ayy fazla büyük değilmi 505cc

Tskl. Kendi meme dokum zaten vardi ama üst kismi emzirmeden :emir_bebek: bostu. O yüzden dokumu doldurmak yanigögüslerimi toparlamak icin bu büyüklük gerekti. Ama cok zayif biri degilim ondan coook bombastik durmuyor. Burdaki bazi arkadaslardan yolla cikarak 400 cc asagi beni tatmin etmiyecegini anladim ve Dr memislerim zorlanmadigi takdirde tabiki yani yanlardan üsten fiskirmadan:1: alabildigi en büyük olsun. 445 cc beklerken 505 cc olmus:52: . Suanda ödem var bakali artik. Insallah iltihap gibi sorunlar yasamiyayim da...:18:

Tskl. Kendi meme dokum zaten vardi ama üst kismi emzirmeden :emir_bebek: bostu. O yüzden dokumu doldurmak yanigögüslerimi toparlamak icin bu büyüklük gerekti. Ama cok zayif biri degilim ondan coook bombastik durmuyor. Burdaki bazi arkadaslardan yolla cikarak 400 cc asagi beni tatmin etmiyecegini anladim ve Dr memislerim zorlanmadigi takdirde tabiki yani yanlardan üsten fiskirmadan:1: alabildigi en büyük olsun. 445 cc beklerken 505 cc olmus:52: . Suanda ödem var bakali artik. Insallah iltihap gibi sorunlar yasamiyayim da...:18:

Gecmis olsun canim masallah 505cc gorunce sok oldum ben daha onceden hic gormemistim bu kadar buyuk:)) cok guzel olmustur eminim canim ins hicbi sorun yasamadan atlatirsin bu sureci

Gecmis olsun canim masallah 505cc gorunce sok oldum ben daha onceden hic gormemistim bu kadar buyuk:)) cok guzel olmustur eminim canim ins hicbi sorun yasamadan atlatirsin bu sureci

Tskl

Evet 505 cc oldu. Ödem var simdi ama yoksa iyiyim.siddetli bir agrim yok sükür:nazar:. Ilaclarimi düzenli aliyorum. Sürecimi yazdim zaten belki yapilan yöntemden olabilir. Senden 10 gün sonra ameliyat olmusum. Sen nasilsin?

Tskl

Evet 505 cc oldu. Ödem var simdi ama yoksa iyiyim.siddetli bir agrim yok sükür:nazar:. Ilaclarimi düzenli aliyorum. Sürecimi yazdim zaten belki yapilan yöntemden olabilir. Senden 10 gün sonra ameliyat olmusum. Sen nasilsin?

Evet sana cok degisik bi yontem yapilmis hic duymamistim bana dual plan yontemiyle yapildi o yuzden ilk gunler baya bi agrim oldu simdi hic kalmadi diyebilirim ama yatip kalktigimda hafif agriyo bide hala oturur pozisyonda yatiyorum yan yatamiyorum baska skntim yok:)) seninki ne guzel olmus canim ya agrisiz sizisiz hemde buyuk:)

160 boyum 63 kiloyum 275 protez kullanıldı..Şu an 90 beden gibiyim..Doktorum Antalyada Arif Karagöz 2-3 hafta sonra
Bir beden düşer dedi..Şu an benim için cok büyükler..Sag sol tarafıma yatamıyorum..Tek problemim bu..Bu ameliyatta başka yatış şekli yok istesenizde yatamıyorsunuz..Sonuç mükemmel..karın germe lipoda yaptırdım..cok mutluyum.

160 boyum 63 kiloyum 275 protez kullanıldı..Şu an 90 beden gibiyim..Doktorum Antalyada Arif Karagöz 2-3 hafta sonra
Bir beden düşer dedi..Şu an benim için cok büyükler..Sag sol tarafıma yatamıyorum..Tek problemim bu..Bu ameliyatta başka yatış şekli yok istesenizde yatamıyorsunuz..Sonuç mükemmel..karın germe lipoda yaptırdım..cok mutluyum.

Bendede ayni dert var yan yatamiyorum cok kotu bisey ya:((

1.60 boy ve 45-55 kg 275 cc ideal bence geçmiş olsun hepinize ayrıca 505 cc şok oldum bu forumda ilk olmalı merak ettim şahsen :)

Evet sana cok degisik bi yontem yapilmis hic duymamistim bana dual plan yontemiyle yapildi o yuzden ilk gunler baya bi agrim oldu simdi hic kalmadi diyebilirim ama yatip kalktigimda hafif agriyo bide hala oturur pozisyonda yatiyorum yan yatamiyorum baska skntim yok:)) seninki ne guzel olmus canim ya agrisiz sizisiz hemde buyuk:)

Ben tamitamina 1 sene arastiriyorum ve artik her yöntemi bildigime inaniyorum. Hata ameliyatan en son Dr görüsmemde bu Teknigi bana tam bir kez daha anlatmasi icin rica etim. Oda baska bir hastanin ona revizyona gelen ameliyat esnasinda canli Fotolar var ordan göstereyim dedi. Aslinda saka yapmist. Ama ben atladim ve kesin görmek istedigimi söyledim. Sok oldu hayir dedi, ben cok sorunca lafin gelisi söyledim dedi. Ama ben israr etim, önce-sonraki resimleri gösterdiniz, teknigi anlamak icin ltf onlari da gösterin dedim. Kaldirabilirmisiniz kanli manli dedi, benim icin sorun yok dedim. Ben ne ameliyatlar gördüm dedim.

Ben birde su Iz olayina baya bir takildim ve kesinlikle memeucu kesisi ile olmasi gerek karar verdim iyikide buna müsaitim

Bende su agrim olmadigina sasirdim, cünkü sonucta bu bir nevi kasalti sayilir ama kesi olmadi ya, ben ona veriyorum agrilarim olmadigina. Burdaki arkadaslar bu agrilarin en cok ilk 3 gün siddetli sonra ya as yavas hafifledigini söylerlerdi. Bende kendimi buna öyle bir hazirladim ki ama gel görki agri magri yok :16: :nazar: insallah bundan sonrada baska SIKIntilar yasamam:18:

Peki nasil görünüyorlar suanda??

1.60 boy ve 45-55 kg 275 cc ideal bence geçmiş olsun hepinize ayrıca 505 cc şok oldum bu forumda ilk olmalı merak ettim şahsen :)

HFtaya resim koymaya calisacagim ama ödem var ve morluk!

Tek ben miyim gercekten? berrati arkadasimiz 425 var onu biliYorum. Onunkilerde cok güzel ama onunkiler kas üstü.

Geçmiş olsun. Umarım sorunsuz geçirdiğiniz bu süreç devam eder. Bu büyüklüğe ise sadece waauuww diyorum 😊

Geçmiş olsun. Umarım sorunsuz geçirdiğiniz bu süreç devam eder. Bu büyüklüğe ise sadece waauuww diyorum 😊

Tskl

Bugün birara spor sütyeninden SIKINTI geldi. Spor sütyeni 2 dak actim söyle derin bir ohhh cektim. Baya bir SIKIyOr. Bir baktim cicislerime 505 cc ama gercekten cok bombastik degil ödem olmasina ragmen. Büyük ve cekici olmus:52:

Yoksa burda meme göre göre gözüm mi alisti ne :9:

aşkkitabi çok geçmiş olsun , bende 275 mod plus taktırmış biri olarak seni çok merak ettim açıkcası çünkü ben aylardır küçük oldu derdinden mutluluğu pek yaşayamadım :43: cesaretinden dolayı kutluyorum bu forumda o boyutları hiç duymamıştım tekrar geçmiş olsun sorunsuz süreçler dilerim:46::46:

eminim tam bir bomba olmuştur. en azından gözün dolu dolu memelerde olmaz :) güle güle kullan şekerim. beni de en çok mutlu eden cicişlerim olmuştu. bu mutluluğu hiç birşeyle değişemem. :9: çok çok geçmiş olsun tatlımmmm

Son düzenleme:
Slm
inanmiyorum yaaa....Dün saat 14:30 ameliyat oldum. Dr cok tatli ayrica yakisiki:21: cizimlerini yaptiktan sonra iyi uykular ve cok heyecan yaptigimi görünce, "hersey cok güzel olacak, merak etme" dedi. O öyle deyince birden duygulandim aglamaya basladim :43: sinirlerim bosaldi herhalde, son zamanda baya bir yoruldum gece yarilarina kadar bir forumdan obür foruma (bu son aylarda yogun arastirmalardayim, sadece bu forumda degil ve gercekten yoruldum) ve rüyalarimla bas basa kaldim..........

Ameliyatim iki saat sürmüs. memeucu kesisi ile yapildi ve ayrica memeucundan da kücük bir diklestirme de yapildi. ameliyatan sonra hep uYudum. Esim hep yanimdaydi. Gece icin ilac verdiler ama agri yok sadece sanki cok agir bir spor yapmis gibi kaslarim gerilmis gibi bir agri var. Ama yinede ilaclarimi aldim neolur neolmaz!
Sabah Dr geldi herzamanki gibi bakimli ve yakisikli. Bandajlari cekti ve ayni zamanda Drenleride .fazla kan cikmamis zaten dedi. Aynayi verdi ve memislerimle ilk gözgöze geldigimiz an....:53::53::16:. Büyüklük olarak cok güzel. Tabiki ödem ve morluk var. Foto istermisin dedi, tabiki isterim dedim. Benim Cep tel. Foto cekti. Ve sonra spor sütyeni takti üstüne de Kemer gibi birseyde üstüne bagladi. Foto ekliyecegim ordan görürsünüz.

Simdi gelelim proteze, Teknik ve büyüklügüne:

Marka olarak Mentor ile Polytech arasinda kaldim.
Dr ikisinin kalitesi iyi ve FDI onayli oldugunu söyledi. Dünya capinda 3 Önde giden 3 marka var
1. Allergan/ Natrelle (amerika)
2. Mentor (amerika)
3. Polytech (Almanya)

Ben sonucta Polytech markasina karar kildim, cünkü Mentor'a göre 1. bir nebze daha yumusak yani dogal memeye daha yakin hisetim ve 2. en son teknolojiye göre üretilmis yani Bedene daha cabuk uyum sagliyor. Kg verince de kivami ve sekli bozulmuyor (cünkü bir 4 kg vermeyi düsünüyorum) 3. almanyada üretiliyor.

Teknik olarak da nasil anlatsam size, almancada buna " Innerer-BH" diyorlar tercümesi ise "Icten bir sütyen"( burda almanca bilenler bunu anlar) yani kaslari HiC KESMEDEN! Yapti. Kaslari sadece yerinden "gevseterek "bir cep yapti! Kaslara Organ olarak hic bir zarar vermeden/ kesmeden bir cep yapildi! Kaslardan yaptigi cepi de üsten dikilmiyor, bu sekilde protez cok basik durmuyor.

Avantaji ise kaslardan bir nevi sütyen yapildi. Bu protezin kesinlikle ele gelmemesi, yer cekiminden dolayi kaynaklana sarkma olmuyor cünkü "icerdeki sütyen" protezi simsiki tutuyor. Zararli olan Kapsül olusmasi 1%
Bu teknigi sadece amaliyat esnasinda uyuglayip uygulamayacagina karar veriyor cünkü herkesin "Kas Kalitesi" farkli oldugundan. Ben uygundum belki spor yatigim icin mi acaba!?
Obür Meme büyütme tekniklere göre, bu Zor bir Teknik ve ameliyat süresini uzatir, her Dr bunu yapamaz/ yada. Yapmak istemez dedi.
Bu teknik almanyadaki forumlarda ögrendim. tam 5 Dr bunu yapiyor

Büyüklük olarak mememin alabilecegi en büyük olsun( burdaki arkadaslarin tavsiyesi üzerine:34:) ve aslinda 445 cc olacakti ama 500 cc high profil oldu:52:

Bedenime göre iyi olmus diye düsünüyorum. Yakinda su resim yükleme olayini cözeyim resimleri yükliyecegim.
Sizinde fikirleriniz alayim...

Ayrica Ilkbasta KadinlarKulübüne ondan sonra burda bana yardim eden herkese cok ama cok tsk etmek istiyorum. En cok da Arzumm77 tskler ! Seninle biraz limoni olduk malesef, seninde ve benimde kötü günümüze denk geldi herhalde. Yinede hersey icin tskler. Umarim bu yazimi okursun canim:16:

vayy beee ! valla süper özellikle yöntem.. çok şanslısın canım kaslar kesilmeden en az zararla en güzel sonuca ulaşmak herkese nasip olmuyo maşallah :nazar: :nazar: güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun :)

Sanada gecmis olsun

Back
X