Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"
- Konu Sahibi askkitabi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
buldummmm
Iyi hosgeldin
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
vayy beee ! valla süper özellikle yöntem.. çok şanslısın canım kaslar kesilmeden en az zararla en güzel sonuca ulaşmak herkese nasip olmuyo maşallah güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun :)
vayy beee ! valla süper özellikle yöntem.. çok şanslısın canım kaslar kesilmeden en az zararla en güzel sonuca ulaşmak herkese nasip olmuyo maşallah güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun :)
Evet gercekten bende en cok buna seviniyorum yani kaslarin kesilmemesine. Sonucta bu bir keyfi bir ameliyat. Saglikli bir Organ kesmek "onu kurban etmek" gibi bir sey ,geliyordu bana. bu yöntem ile ayni zamanda ameliyat olan baska bir Forumda biri var. Onunkide 380 cc ve benim gibi agrisi yok. Ben bu Teknige veriyorum gercekten. Belki Tr de bunu yapan Dr da var. Arastirip sormak lazim. Son zamanda yaptigim yogun arastirmanin faydalari diyeyim artik.
Bugün 4. günüm ve dr yasaklamasa gidip alisveris yapasim geliyor o kadar fitim yani! Sadece kollarimi fazla kaldiramiyorum.
Sagolsun esim cok ilgili herseyi yapiyor. Zaten sadece o biliyor. Ilk basta istemedi ne geregi var. Fakat ben kafama birsey koyduktan sonra kimse beni kolay kolay caydiramaz. Bu son 1 yilda arastirma sürecimi gördü sonucta 6 Dr ile görüstüm 2 dr Ist. 4 Almanyada.Benim Dr dibimdeymis haberim yok , taa uzaklarda ariyorum bende . Esim 5 dr benimle beraber geldi. Etrafimada baska kimseye bir sey söylemedim! Yani simdilik öyle...
Iyi hosgeldin
hoşbulduk cnm saol
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
canım geçmiş olsun. eminim çok güzel olmuştur. bu arada ben en çok ameliyat sonrası ağrı duymaman kısmıyla ilgilendim çünkü ben çok korkuyorum. keşke o dediğin yöntem tr dede olsaydı
Evet bende cok korktum hata kenidmi piskolojik olarak öyle bir hazirladim ki, esime bile hazirlikli ol cünkü hicbir sey yapamiyacagim. Suyu bile icirmen lazim, gerci onada cözüm bulmustum burdaki arkadaslarin tavsiyesi üzerin bir paket "pipet" aldim. Ama gel görki agri magri YOK!ben bile sasiriyorum.
Hangi dr görüstün sen?
Son düzenleme:
Evet bende cok korktum hata kenidmi piskolojik olarak öyle bir hazirladim ki, esime bile hazirlikli ol cünkü hicbir sey yapamiyacagim. Suyu bile icirmen lazim, gerci onada cözüm bulmustum burdaki arkadaslarin tavsiyesi üzerin bir paket "pipet" aldim. Ama gel görki agri magri YOK!ben bile sasiriyorum.
Hangi dr görüstün sen?
geçen sene devlet hastanesinde yavuz keçeciyle görüştüm. telefonda cüneyt özek le görüştüm ocakta izne çıktığımda randevu alıp gidicem. yani daha bire bir tek bir doktorla görüştüm oda devlet hastanesiydi ve fiyatta biraz uygun olsun istiyorum oyüzden devlet hastanelerini araştırıyorum. Araştırdıkça kafam dahada karışıyor. bir sürü isim oluştu kafamda ama vaktimde kısıtlı hepsiyle görüşemem sadece 15 gün iznim var ve herşeyi 15 günde halledip işe yani marmarise dönmem gerekiyor. adnan menderes,cüneyt özek,cenk tokat,murat tüzüner,ali barutçu liste araştırma yaptıkça çoğalıyor fazla bilgi sahibi olmayıncada karasızlık kaçınılmaz oluyor
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Ağrı olmamasına şaşırdım ya çok iyiymiş ödemleri atman için doktor ne önerdi
Özel birsey önermedi sadece ArnicaD200 kullanniyorum. Ananas yiyiorum ve maydanoz .bahcemde sera var ordan maydanozumu yiyorum ve taze naneden cay yapiyorum.
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Evet dogru devlet hastahaneleri daha uygun oluyor.geçen sene devlet hastanesinde yavuz keçeciyle görüştüm. telefonda cüneyt özek le görüştüm ocakta izne çıktığımda randevu alıp gidicem. yani daha bire bir tek bir doktorla görüştüm oda devlet hastanesiydi ve fiyatta biraz uygun olsun istiyorum oyüzden devlet hastanelerini araştırıyorum. Araştırdıkça kafam dahada karışıyor. bir sürü isim oluştu kafamda ama vaktimde kısıtlı hepsiyle görüşemem sadece 15 gün iznim var ve herşeyi 15 günde halledip işe yani marmarise dönmem gerekiyor. adnan menderes,cüneyt özek,cenk tokat,murat tüzüner,ali barutçu liste araştırma yaptıkça çoğalıyor fazla bilgi sahibi olmayıncada karasızlık kaçınılmaz oluyor
Benim arastirma sürecimde Baris cakir ve Cenk Tokatin sonuclarini cok begendim. Malesef ama onlarla görüsemedim. Sen nerde oturuyorsun? Baris Cakir Ist. Ve Cenk Tokat Izmirde.
Nasil bir isin var!
Evet dogru devlet hastahaneleri daha uygun oluyor.
Benim arastirma sürecimde Baris cakir ve Cenk Tokatin sonuclarini cok begendim. Malesef ama onlarla görüsemedim. Sen nerde oturuyorsun? Baris Cakir Ist. Ve Cenk Tokat Izmirde.
Nasil bir isin var!
marmariste oturuyorum ama ameliyatımı izmirde olucam. işim muhasebe.
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
marmariste oturuyorum ama ameliyatımı izmirde olucam. işim muhasebe.
O zaman kesin bir Dr. Cenk Tokat ile görüs derim. Cok Dogal yapiyor senin ölcülerin nasil boy kg sütyen vs?
O zaman kesin bir Dr. Cenk Tokat ile görüs derim. Cok Dogal yapiyor senin ölcülerin nasil boy kg sütyen vs?
boyum 1.60 kilom 59. ama kilo vermek istiyorum daha.göğüs ölçüm dersen onu hiç bilmiyorum ama küçük değil,85 beden sütyen takıyorum. aşırı derecedede sarkmış durumda 74 kilodan 59 kiloya düşünce normaldir sanırım
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
boyum 1.60 kilom 59. ama kilo vermek istiyorum daha.göğüs ölçüm dersen onu hiç bilmiyorum ama küçük değil,85 beden sütyen takıyorum. aşırı derecedede sarkmış durumda 74 kilodan 59 kiloya düşünce normaldir sanırım
Cevaplari "Begen" e tikla ki yazdigini göreyim canim
O zaman belki diklestirme de gerek :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmeden sonra asiri kg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir!
Son düzenleme:
O zaman belki diklestirme de gerek belki :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmedem sonra asiri mg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir
şuan iş yerindeyim akşam eve gidince foto eklerim canım. evet yavuz keçeci dikleştirme gerektiğini söylemişti zaten. e ozaman benim ameliyata kadar kilomu vermem gerekiyor,ameliyattan sonra yine sarkma durumumu olcak. hemen spora başlıyım ozaman yada kısa yoldan memeyle beraber yağ aldırma olayına falanmı girsem acaba. okadarını kaldırabilirmiyim hiç bilmiyorum.zaten bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var şuan.okadar zayuflamam rağmen popo küçülmedi bi türlü kalça bacaklarımın üst kısmı bide göbek kaldı gitmiyo
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
şuan iş yerindeyim akşam eve gidince foto eklerim canım. evet yavuz keçeci dikleştirme gerektiğini söylemişti zaten. e ozaman benim ameliyata kadar kilomu vermem gerekiyor,ameliyattan sonra yine sarkma durumumu olcak. hemen spora başlıyım ozaman yada kısa yoldan memeyle beraber yağ aldırma olayına falanmı girsem acaba. okadarını kaldırabilirmiyim hiç bilmiyorum.zaten bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var şuan.okadar zayuflamam rağmen popo küçülmedi bi türlü kalça bacaklarımın üst kısmı bide göbek kaldı gitmiyo
Tamam ben bugün burdayim canim. Malum agrim yok ama yinede kendimi zorlamamam gerek. Arada nir kalkip yürüyorum. Hic hareket etmemek de iyi degil.
O zaman kombine ameliyat yap en güzeli! Bir tas iki kus!. Bende Laserlipo yaptim. Süper sonuc. Merak edersen onada konu actim.
Bulursun artik
Tamam ben bugün burdayim canim. Malum agrim yok ama yinede kendimi zorlamamam gerek. Arada nir kalkip yürüyorum. Hic hareket etmemek de iyi degil.
O zaman kombine ameliyat yap en güzeli! Bir tas iki kus!. Bende Laserlipo yaptim. Süper sonuc. Merak edersen onada konu actim.
Bulursun artik
youtube da bir video izledim göbeğe yapılan lipo mafoldummmmm göbek deliğinden bişey sokuyor bayılıcaktım izlerken.ben göbek deliğime elimi bile süremem öyle bi fobim var neden bilmiorum o videoyu öyle görünce korkup vazgeçtim
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
youtube da bir video izledim göbeğe yapılan lipo mafoldummmmm göbek deliğinden bişey sokuyor bayılıcaktım izlerken.ben göbek deliğime elimi bile süremem öyle bi fobim var neden bilmiorum o videoyu öyle görünce korkup vazgeçtim
Sen bunu ama hisetmiyorsun ki! Unutmaki agrilar gecici güzelikler kalici
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
eminim tam bir bomba olmuştur. en azından gözün dolu dolu memelerde olmaz :) güle güle kullan şekerim. beni de en çok mutlu eden cicişlerim olmuştu. bu mutluluğu hiç birşeyle değişemem. çok çok geçmiş olsun tatlımmmm
Cok tesekür ederim canim. Evet gözüm artik sadece kendi memelerimde olur
O zaman belki diklestirme de gerek :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmeden sonra asiri kg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir!
canım resim eklicem ama resmi arkadaş listem dışındakiler görürmü yoksa diğerlerinin görmemesi için yapmam gereken bi ayarmı var?