Slm
inanmiyorum yaaa....Dün saat 14:30 ameliyat oldum. Dr cok tatli ayrica yakisiki
cizimlerini yaptiktan sonra iyi uykular ve cok heyecan yaptigimi görünce, "hersey cok güzel olacak, merak etme" dedi. O öyle deyince birden duygulandim aglamaya basladim
sinirlerim bosaldi herhalde, son zamanda baya bir yoruldum gece yarilarina kadar bir forumdan obür foruma (bu son aylarda yogun arastirmalardayim, sadece bu forumda degil ve gercekten yoruldum) ve rüyalarimla bas basa kaldim..........
Ameliyatim iki saat sürmüs. memeucu kesisi ile yapildi ve ayrica memeucundan da kücük bir diklestirme de yapildi. ameliyatan sonra hep uYudum. Esim hep yanimdaydi. Gece icin ilac verdiler ama agri yok sadece sanki cok agir bir spor yapmis gibi kaslarim gerilmis gibi bir agri var. Ama yinede ilaclarimi aldim neolur neolmaz!
Sabah Dr geldi herzamanki gibi bakimli ve yakisikli. Bandajlari cekti ve ayni zamanda Drenleride .fazla kan cikmamis zaten dedi. Aynayi verdi ve memislerimle ilk gözgöze geldigimiz an....
. Büyüklük olarak cok güzel. Tabiki ödem ve morluk var. Foto istermisin dedi, tabiki isterim dedim. Benim Cep tel. Foto cekti. Ve sonra spor sütyeni takti üstüne de Kemer gibi birseyde üstüne bagladi. Foto ekliyecegim ordan görürsünüz.
Simdi gelelim proteze, Teknik ve büyüklügüne:
Marka olarak Mentor ile Polytech arasinda kaldim.
Dr ikisinin kalitesi iyi ve FDI onayli oldugunu söyledi. Dünya capinda 3 Önde giden 3 marka var
1. Allergan/ Natrelle (amerika)
2. Mentor (amerika)
3. Polytech (Almanya)
Ben sonucta Polytech markasina karar kildim, cünkü Mentor'a göre 1. bir nebze daha yumusak yani dogal memeye daha yakin hisetim ve 2. en son teknolojiye göre üretilmis yani Bedene daha cabuk uyum sagliyor. Kg verince de kivami ve sekli bozulmuyor (cünkü bir 4 kg vermeyi düsünüyorum) 3. almanyada üretiliyor.
Teknik olarak da nasil anlatsam size, almancada buna " Innerer-BH" diyorlar tercümesi ise "Icten bir sütyen"( burda almanca bilenler bunu anlar) yani kaslari HiC KESMEDEN! Yapti. Kaslari sadece yerinden "gevseterek "bir cep yapti! Kaslara Organ olarak hic bir zarar vermeden/ kesmeden bir cep yapildi! Kaslardan yaptigi cepi de üsten dikilmiyor, bu sekilde protez cok basik durmuyor.
Avantaji ise kaslardan bir nevi sütyen yapildi. Bu protezin kesinlikle ele gelmemesi, yer cekiminden dolayi kaynaklana sarkma olmuyor cünkü "icerdeki sütyen" protezi simsiki tutuyor. Zararli olan Kapsül olusmasi 1%
Bu teknigi sadece amaliyat esnasinda uyuglayip uygulamayacagina karar veriyor cünkü herkesin "Kas Kalitesi" farkli oldugundan. Ben uygundum belki spor yatigim icin mi acaba!?
Obür Meme büyütme tekniklere göre, bu Zor bir Teknik ve ameliyat süresini uzatir, her Dr bunu yapamaz/ yada. Yapmak istemez dedi.
Bu teknik almanyadaki forumlarda ögrendim. tam 5 Dr bunu yapiyor
Büyüklük olarak mememin alabilecegi en büyük olsun( burdaki arkadaslarin tavsiyesi üzerine
) ve aslinda 445 cc olacakti ama 500 cc high profil oldu
Bedenime göre iyi olmus diye düsünüyorum. Yakinda su resim yükleme olayini cözeyim resimleri yükliyecegim.
Sizinde fikirleriniz alayim...
Ayrica Ilkbasta KadinlarKulübüne ondan sonra burda bana yardim eden herkese cok ama cok tsk etmek istiyorum. En cok da Arzumm77 tskler ! Seninle biraz limoni olduk malesef, seninde ve benimde kötü günümüze denk geldi herhalde. Yinede hersey icin tskler. Umarim bu yazimi okursun canim