vayy beee ! valla süper özellikle yöntem.. çok şanslısın canım kaslar kesilmeden en az zararla en güzel sonuca ulaşmak herkese nasip olmuyo maşallahgüle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun :)
vayy beee ! valla süper özellikle yöntem.. çok şanslısın canım kaslar kesilmeden en az zararla en güzel sonuca ulaşmak herkese nasip olmuyo maşallahgüle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun :)
Iyi hosgeldin
canım geçmiş olsun. eminim çok güzel olmuştur. bu arada ben en çok ameliyat sonrası ağrı duymaman kısmıyla ilgilendim çünkü ben çok korkuyorum. keşke o dediğin yöntem tr dede olsaydı
Evet bende cok korktum hata kenidmi piskolojik olarak öyle bir hazirladim ki, esime bile hazirlikli ol cünkü hicbir sey yapamiyacagim. Suyu bile icirmen lazim, gerci onada cözüm bulmustum burdaki arkadaslarin tavsiyesi üzerin bir paket "pipet" aldim. Ama gel görki agri magri YOK!ben bile sasiriyorum.
Hangi dr görüstün sen?
Ağrı olmamasına şaşırdım ya çok iyiymiş ödemleri atman için doktor ne önerdi
Evet dogru devlet hastahaneleri daha uygun oluyor.geçen sene devlet hastanesinde yavuz keçeciyle görüştüm. telefonda cüneyt özek le görüştüm ocakta izne çıktığımda randevu alıp gidicem. yani daha bire bir tek bir doktorla görüştüm oda devlet hastanesiydi ve fiyatta biraz uygun olsun istiyorum oyüzden devlet hastanelerini araştırıyorum. Araştırdıkça kafam dahada karışıyor. bir sürü isim oluştu kafamda ama vaktimde kısıtlı hepsiyle görüşemem sadece 15 gün iznim var ve herşeyi 15 günde halledip işe yani marmarise dönmem gerekiyor. adnan menderes,cüneyt özek,cenk tokat,murat tüzüner,ali barutçu liste araştırma yaptıkça çoğalıyorfazla bilgi sahibi olmayıncada karasızlık kaçınılmaz oluyor
Evet dogru devlet hastahaneleri daha uygun oluyor.
Benim arastirma sürecimde Baris cakir ve Cenk Tokatin sonuclarini cok begendim. Malesef ama onlarla görüsemedim. Sen nerde oturuyorsun? Baris Cakir Ist. Ve Cenk Tokat Izmirde.
Nasil bir isin var!
marmariste oturuyorum ama ameliyatımı izmirde olucam. işim muhasebe.
O zaman kesin bir Dr. Cenk Tokat ile görüs derim. Cok Dogal yapiyor senin ölcülerin nasil boy kg sütyen vs?
boyum 1.60 kilom 59. ama kilo vermek istiyorum daha.göğüs ölçüm dersen onu hiç bilmiyorum ama küçük değil,85 beden sütyen takıyorum. aşırı derecedede sarkmış durumda74 kilodan 59 kiloya düşünce normaldir sanırım
Cevaplari "Begen" e tikla ki yazdigini göreyim canim
O zaman belki diklestirme de gerek belki :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmedem sonra asiri mg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir
şuan iş yerindeyim akşam eve gidince foto eklerim canım. evet yavuz keçeci dikleştirme gerektiğini söylemişti zaten. e ozaman benim ameliyata kadar kilomu vermem gerekiyor,ameliyattan sonra yine sarkma durumumu olcak. hemen spora başlıyım ozaman yada kısa yoldan memeyle beraber yağ aldırma olayına falanmı girsem acaba. okadarını kaldırabilirmiyim hiç bilmiyorum.zaten bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var şuan.okadar zayuflamam rağmen popo küçülmedi bi türlükalça bacaklarımın üst kısmı bide göbek kaldı gitmiyo
Tamam ben bugün burdayim canim. Malum agrim yok ama yinede kendimi zorlamamam gerek. Arada nir kalkip yürüyorum. Hic hareket etmemek de iyi degil.
O zaman kombine ameliyat yap en güzeli! Bir tas iki kus!. Bende Laserlipo yaptim. Süper sonuc. Merak edersen onada konu actim.
Bulursun artik
youtube da bir video izledim göbeğe yapılan lipo mafoldummmmm göbek deliğinden bişey sokuyor bayılıcaktım izlerken.ben göbek deliğime elimi bile süremem öyle bi fobim var neden bilmiorumo videoyu öyle görünce korkup vazgeçtim
eminim tam bir bomba olmuştur. en azından gözün dolu dolu memelerde olmaz :) güle güle kullan şekerim. beni de en çok mutlu eden cicişlerim olmuştu. bu mutluluğu hiç birşeyle değişemem.çok çok geçmiş olsun tatlımmmm
Cevaplari "Begen" e tikla ki yazdigini göreyim canim
O zaman belki diklestirme de gerek :44:? Resmin var mi? Kg vermen iyi olmus bende verdim 3 cocuktan sonra.... . Dr larda bunu önerir. Hata kg verin öyle ameliyat yapalim derler. Cümkü meme büytmeden sonra asiri kg kaybi, gögüsün deforme olmasina yola acabilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?