Canim agrilarim pek yok sadece gece gerginlik sislik yasiyorum oda cataflani icmedigim icinmis bugun yeniden basladim icmeye
Basenden ve bel sutyen hizasindan sadece 500 gr almis bu sefer dr cok az cekti allahtan fazla agrim olmadi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim agrilarim pek yok sadece gece gerginlik sislik yasiyorum oda cataflani icmedigim icinmis bugun yeniden basladim icmeye
Sedaparis gecmis olsunCanim agrilarim pek yok sadece gece gerginlik sislik yasiyorum oda cataflani icmedigim icinmis bugun yeniden basladim icmeye
Basenden ve bel sutyen hizasindan sadece 500 gr almis bu sefer dr cok az cekti allahtan fazla agrim olmadi :)
Slm askitabi burda yeniyim nereye ne yazicam bilemiyorum cok karisk bi site ama neyse orenicem bende karin germe yada lazer lipo bilemiyorum Dr.karar verir heralda 2 cocuk annesiyim malum dogumlardan sonra gitmeywn bir gobeyim kendimle cok mutsuzum diyet spor hic bir ise yaramiyor artik biktim yani piskolesim cok kotu her goren 3 ye hamilemisin demelerinden usandim 3 hafta sonra trk gidicem ins ve 4 hafta iznim var bu zaman zarfi icinde amaliyat olmak istiyorum uzun zamandir arastitiyordum fakat bu siteyi yeni buldum bana tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar cok korkuyorum cok ta istiyorum bilmiyorum bana yardim edin istanbula gidiyorum avrupa yapasi uzman bi dr.ismi ve tecrubeleriniz ltf benimle paylasin ozelden yazabilirsiniz
Canım Dr. Unun adı ne?Evet gercekten aynen öyle! Söylüyorum zaten almanyadaki arkadaslara, benim doktorumla gidin Görüsün!!! Hem orta almanyada hemde kuzey almanyada ameliyatlar yapiyor! Görüsmelerde bedava! ARica alman da degil iranli. Cok ilgili ve hastasini fikirlerini önemsiyen biri!!!
Alman Forumlarda cok adi gecen ve sonuclari ile ön planda duran bir Dr. Yani meme büyütme ve karin germe icin kesinlikle cok tavsiye edebilecegim bir Dr. Hem o kadar hastasi ile tanistim yani agri olarak herkes benim gibi, agri yok diyorlar! Örnek gecen hafta ameliyat odamdaki memebüyütme ve diklestirme oldu, yan odadakiler burun& karin germe, ve iki meme büyütme yapan bayanlar vardi aksam odada bulustuk cay cerez esliginde cok güzel sohbetler yaptik. Hem
burdaki KK forumda @BanuSeker arkadasimiz var oda ayni sekilde. Sihirli eleri var doktorcugumun Görüsmekte fayda var, ama tabiki sonucta son karar sizin tabiki! Ben tam 6 Dr ile görüsmüstüm zamaninda ta iste bu benim Doktorum diyene kadar!
Neyse benden söylemesi, fazla tavsiye edince reklam yapiyorsun diyorlarda .... Ayrica hic isim de vermedim burda, isim cisim vermeden nasil reklam oluyorsa artik....
Canım açtığın konuyu bende takip edip okuyorum bende eklersen sevinirim.ameliyat izi icin çok endişeleniyorumAslinda yenileri eklemiyorum, malum özel fotolar ama sende göbisinden bir resim ekle, öyle bak olur... Cok seyler yasaniyor burda, ondan prensibim bu anlayisina simdiden tskler..
doktorun adı lütfen lütfenEvet gercekten aynen öyle! Söylüyorum zaten almanyadaki arkadaslara, benim doktorumla gidin Görüsün!!! Hem orta almanyada hemde kuzey almanyada ameliyatlar yapiyor! Görüsmelerde bedava! ARica alman da degil iranli. Cok ilgili ve hastasini fikirlerini önemsiyen biri!!!
Alman Forumlarda cok adi gecen ve sonuclari ile ön planda duran bir Dr. Yani meme büyütme ve karin germe icin kesinlikle cok tavsiye edebilecegim bir Dr. Hem o kadar hastasi ile tanistim yani agri olarak herkes benim gibi, agri yok diyorlar! Örnek gecen hafta ameliyat odamdaki memebüyütme ve diklestirme oldu, yan odadakiler burun& karin germe, ve iki meme büyütme yapan bayanlar vardi aksam odada bulustuk cay cerez esliginde cok güzel sohbetler yaptik. Hem
burdaki KK forumda @BanuSeker arkadasimiz var oda ayni sekilde. Sihirli eleri var doktorcugumun Görüsmekte fayda var, ama tabiki sonucta son karar sizin tabiki! Ben tam 6 Dr ile görüsmüstüm zamaninda ta iste bu benim Doktorum diyene kadar!
Neyse benden söylemesi, fazla tavsiye edince reklam yapiyorsun diyorlarda .... Ayrica hic isim de vermedim burda, isim cisim vermeden nasil reklam oluyorsa artik....
SerapcimSeraParis sensen nasilnasıl ksrarkarar verdin, ameliyatını Türkiye'de yaptirmayayaptırmaya?Canim yok yani sen doktorun olarak tavsiye etmeye ve ovmeye hakkin var sonuclarin ortada belli yanii reklam yapsaydin coktan yapardin zaten reklami doktorun asistanlari yapar yada artik parami aliyorlar burda reklam yapinca onu bilemicegim :)
Masallah canim fazla agrin olammasina sevindim insallah hep boyle decam eder tabi merakla iyilesme surecini bekliyorum
Almanyaya esim surekli gelip gidiyor zaten birde bende gelim gezim diyorum firsat bulunca
Doktorun ucretsiz muane yapiyor super bisey fransada 100€ bir muane parasi dusun artik
Canim turkiyede daha uygun avrupaya gire biliyosun hem fransada dr lata guvenemedim turk cerahlari daha iyi alisiklar estetige :))SerapcimSeraParis sensen nasilnasıl ksrarkarar verdin, ameliyatını Türkiye'de yaptirmayayaptırmaya?
doktorun adı lütfen lütfen
Canım resim koymayı derken göbeğimin resmini koyamam kapalıyım çünkü ama kendimden bahsetmem gerekirse 23 yaşındayım iki tane doğum yaptım sezaryen odu ikiside biri 4 yaşında diğeri 8 aylık ellerinden öper benim sorunum sporla düzelmicek bi karın ve göğüs en kızım biraz daha büyüsün bende çalışıp ilk işim bu işlemleri yaptırmak ama eğer beni erkek falan zannediyosun sanırım ama bi bayana sorylabilicek bütün sorulara açığım
göbisim birsenesini kutluyor. resimleriyle albümde sizin yorumlarinizi bekliyor sabirsizlikla :)) kizlarrr
pastada keselim canımcım valla zaman nasıll geçiyor harika herşeyin maşşallah canım
Canım resim koymayı derken göbeğimin resmini koyamam kapalıyım çünkü ama kendimden bahsetmem gerekirse 23 yaşındayım iki tane doğum yaptım sezaryen odu ikiside biri 4 yaşında diğeri 8 aylık ellerinden öper benim sorunum sporla düzelmicek bi karın ve göğüs en kızım biraz daha büyüsün bende çalışıp ilk işim bu işlemleri yaptırmak ama eğer beni erkek falan zannediyosun sanırım ama bi bayana sorylabilicek bütün sorulara açığım
Özelden mesaj attım canım.Burda albüme koyarsan sadece senin takip etiklerin ayarini yaparsan onlar görür. Bak mesela benimkilerini sen göremiyorsun cünkü seni takipe almadim! Burda neler var neler, resim koymiyanin bende göstermiyorum artik, kusura bakma anlayisini umuyorum