- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman zayiflamaktansa lipo yaptiralim kizlaaarZayıfladıkça resmen yaşlanmış çok zayıflamayalım kızlarr güzel zannediyoruz ama çok zayıflık cidden kotu.
Canım zayıflatken sporla desteklenmeli Yoksa bu görüntü kaçınılmaz..Zayıf değilde fit görünmek önemli..Zayıfladıkça resmen yaşlanmış çok zayıflamayalım kızlarr güzel zannediyoruz ama çok zayıflık cidden kotu.
Yalnız dikkatimi çektide göğüslerine müdahale ettirmesi şart olmuş artık
Öncesi ve sonrasına bakın!
Eki Görüntüle 1501616 Bu öncesi ...
Eki Görüntüle 1501619
Buda sonrası
Zayıflayınca memelerde erimiş sanırım
O zaman zayiflamaktansa lipo yaptiralim kizlaaar
askkitabi beni takip edebilirmisin cnm resimlerini merak ettim
merheba bende önümüzdeki hafta içerisinde olucam izlemeye alırsanız çok sevinirim teşekkürlermerhaba kizlar...
ameliyatimdan tam 3 ay gecti resmi ekledim... kizlar nasil bi bakarmisiniz? karnimda hala biraz sislik ve hissizlik var normalmi bu acaba? bide rengi hala böyle koyu
aldim seni izleme, bak bakalim
aldim seni izleme, bak bakalim [/QUOTE
Aşkkitabıı bir tane göZüküyor göremiyorumselam her yerden yazıyorum benide izlemeye alırsanız seviniirim haftaya karın germe lipo olucam aşamaları merak ediyorum çok teşekkürler
Karariniz hayirli olsun insallah ben istanbulda karin germe icin onerecegim drun biri dr ercan karacaoglu sonuclarini gordugum icin cok begeniyorum ve bende ona olmak istiyorum acikcasiSlm askitabi burda yeniyim nereye ne yazicam bilemiyorum cok karisk bi site ama neyse orenicem bende karin germe yada lazer lipo bilemiyorum Dr.karar verir heralda 2 cocuk annesiyim malum dogumlardan sonra gitmeywn bir gobeyim kendimle cok mutsuzum diyet spor hic bir ise yaramiyor artik biktim yani piskolesim cok kotu her goren 3 ye hamilemisin demelerinden usandim 3 hafta sonra trk gidicem ins ve 4 hafta iznim var bu zaman zarfi icinde amaliyat olmak istiyorum uzun zamandir arastitiyordum fakat bu siteyi yeni buldum bana tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar cok korkuyorum cok ta istiyorum bilmiyorum bana yardim edin istanbula gidiyorum avrupa yapasi uzman bi dr.ismi ve tecrubeleriniz ltf benimle paylasin ozelden yazabilirsiniz
TKarariniz hayirli olsun insallah ben istanbulda karin germe icin onerecegim drun biri dr ercan karacaoglu sonuclarini gordugum icin cok begeniyorum ve bende ona olmak istiyorum acikcasi