- 7 Ağustos 2024
- 89
- 111
- 33
-
- Konu Sahibi merakliyimbenya
Aldım . Çok defa . İlaçlar kullandım . Bu kafayı yenemiyorum .Psikolojik destek alın biran önce.
Çok zor bir durum. Bunun için sanırım affedemediklerinizi içinizde affetmeniz lazım. Ben bilemiyorum umarım biran önce kendinizi toparlar ve güzel yaşamınıza devam edersiniz her şeyin farkında olarakAldım . Çok defa . İlaçlar kullandım . Bu kafayı yenemiyorum .
bunun acısını çok çektim . İlk ve sondu . Arabayı geldiği gibi satacağım ... Bu sorunu çözmeden bir daha almayacağım merak etmeyin . Zaten isteyerek almadım bir yerden geldi . Biliyordum bunu korkularımdan biriydi ... İnanın o kadar çok düşündüm ki kimseye zarar vermedim diye mutluyum hiç acısını çekmedim kazanın sadece kendime olan oldu diye . mutlu oldum .Kendinizi ne yaparsanız yapında alkol alıp araba kullanıp birinin canını yakmayın. Kimse sizin aşk acınız yüzünden ölmek zorunda değil.
Ayırca kazada ben suçlu değildim . Yaşlı bir amca aynaya bakmadı üstüme sürdü . ondan kaçarken sağ seride geçtim . ve halı bakan biri yolun ortasına park etmiş ... Ama alkol ve kaçtığım için direk tüm suçu üstlendim . Benim ilk kazam yıllarca araba kullandım . Öyle bir anı normal olsamda kurtamazdım eminim. ama yapmamam gerekli . Bilinçli biriyim merak etmeyin kendimden vazgeçmiş olabilirim ama ahlak ve insanların yaşam haklarına saygı duyuyorum. İlk defa bindim alkollü arabaya . Sondu yıllarca hep bu konuda hassastımKendinizi ne yaparsanız yapında alkol alıp araba kullanıp birinin canını yakmayın. Kimse sizin aşk acınız yüzünden ölmek zorunda değil.
Ruhlar Arasında -Bedri Ruhselman. Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Telegram kullanıyorsanız PDF olarak indirebilirsiniz.Ben sadece ölmek istiyorum .
Ya neden alıntı yapmadın. Silmiş işte konuyuKorkak bir herif için fazla değil mi bu yaşadıkların. İnan seni bir gram sevseydi ne engel tanırdı ne mesafe. Bunu demeyip kaçtığı için siz kendinizi sucluyorsunuz. Büyük ihtimalle içinizde bir boşluk var boşluğu o kişiyle doldurduğunuz için siz bunu aşk sanıyorsunuz aslında bu sizin yaşamak tutunma amacınız çünkü her şeyiniz var o olmayınca da hırs yapmışsın iyi bir terapiye ihtiyacınız var.