...aşkı anlatan cümleler yazalım hadi...

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
aşkı anlatan cümlerler yazalım hadi

aşk..........................dır
sevgi.......................dır gibi mesela:69:

Son düzenleme:
aşk ne kı ya hıcten bırsey herkes evlenıyor bosanıyor allah gecınden versın ama aşka ınanmıyorum evlıyım sevıyorum ama ask denen seye ınanmam gecıcı heves derim sadece

Aşk
*gözünün sürekli cep telefonunda olmasıdır.
*arkadaşlarına, herkese sadece ondan bahsetmek istemektir.
*Gece onu düşünerek uyumak, sabah uyandığında yine ilk onu düşünmektir
Ama ne yazık ki bi süresi vardır ve eninde sonunda biter, şanslı olanının aşkı bittiğinde yerini sevgi alır ve sevgi hiç bitmez

Son düzenleme:
Aşk
*gözünün sürekli cep telefonunda olmasıdır.
*arkadaşlarına, herkese sadece ondan bahsetmek istemektir.
*Gece onu düşünerek uyumak, sabah uyandığında yine ilk onu düşünmektir
Ama ne yazık ki bi süresi vardır ve eninde sonunda biter, şanslı olanının aşkı bittiğinde yerini sevgi alır ve sevgi hiç bitmez

evet katılıyorum aşk yerini sevgiye bırakır belli bir süre sonra ve bu daha önemlidir...

aşk ne kı ya hıcten bırsey herkes evlenıyor bosanıyor allah gecınden versın ama aşka ınanmıyorum evlıyım sevıyorum ama ask denen seye ınanmam gecıcı heves derim sadece

sevgi daha önemlidir tabi zamanla aşk yerine sevgiye bırakır zaten sevgi emek isteyen bir şeydir bence zamanla sevilir

Ask, o kadar güzel bir kelime ki.. Anlatilmasi zor, yasanilan bir duygu sadece..:69:

Ask : onun gozlerine baktiginda hissettigin o sicaklik, onunla beraberken mutluluktan uçmak'tir Ask :)

Nefesinin kesildigi an'dir Ask :16:

bağlanmak.. çok güçlü bağlanmak.. kopamamak.. aklına göre değilde duygularına göre hareket etmek..
bazen istemediğin şeyleri yapmak.. bazen içinden geçeni.. ne yaparsa yapsın ondan nefret edememek :43:

bağlanmak.. çok güçlü bağlanmak.. kopamamak.. aklına göre değilde duygularına göre hareket etmek..
bazen istemediğin şeyleri yapmak.. bazen içinden geçeni.. ne yaparsa yapsın ondan nefret edememek :43:

aklına göre değilde duygularına göre hareket etmek......

içinden atamadığın derin sızı. kimsenin yerini alamayacağı his. hasretlerin en büyüğü. ayaklarının yerden kesilmesi.anlamı tarifsiz bir mutlulukkkkkkkkkkkk. gözlerine baktığında kaybolmak....

Back