Ah hamilelerin duası kabul olur derler. Allah razı olsun.Bence de, çok doğru düşünmüşsünüz. Bizim şark yaza, ben ilk kez tecrübe edeceğim ama yine polis eşi olan bir arkadaşım şarkları önceden belli olmadığından çocuk konusunun üzerine düşmedi, Hamile olduğunu öğrendi şarkları çıktı, bebiş üç aylık yoktu Van’a gittiler :) şarka kadar olan sürede çocuk işini planlamak ve belli bir noktaya dek büyütmek önemli. Ben ecel terler döküyorum :)
Allah hayırlısını versin, gönlünüze göre olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalır, yavrunuzu kucağınıza alırsınız, sorunsuzca gidersiniz görevinize :)
26 haftalıkAh hamilelerin duası kabul olur derler. Allah razı olsun.allah size de saglıkla kucağiniza almak nasip etsin. Kac haftalik bebiş?
İnşallah kolayca hallolur hepsi.26 haftalıkBahar sonu bekliyoruz doğumu, yazın da yolculuk hepimiz için hayırlısı olsun sizin için de dualar ediyorum
Erzurumlu olarak söylüyorum Ağrı ıle Erzurum un kültürü asla benzemez bacım Erzincan desen neyse Azerbaycan desen yine aynı da Ağrı cıkkZaten Erzurum'la her yönden çok benzerliği var oradaki kültürün.Öyle tarif etmişsiniz ki fazlası Yok eksiği var.Biz üç yıl sabrettik Allah bir daha düşürmesin inşallah yolumuzu.Şimdi İstanbul'dayız şükürler olsun
Benim de durumum sizle aynı. Burada hiç komşum yok benim.Benim eşimde polis ama daha doğu görevini yapmadık 1 veya 2 yıl flan vardır tahminimizce..bende çok üzülüyorum gidince ne yapacağız alışır mıyım komşularım olur mu. Şuan ki yaşadığım yerde çok güzel komşuluklar var bir gün beni görmesinler kapımı çalarlar sesin çıkmıyor diye ammaaa malesef buradan gideceğiz şimdiden sıkıntısı çöktü. Rabbim yardımcımız olsun
Belki yorumda yazmış olabilirsiniz ama dikkatimden kaçmıştır yeriniz neresi[/QUOTE]sizle aynı. Burada hiç komşum yok benim.Sadece yine eşimin bir tane arkadaşı evli onlarla görüşüyoruz. Ben de doğuya gidersek eger uzun zaman kalacağımız bir yer olursa orda komşu edinirim diye bekliyorum.
[/QUOTE]Belki yorumda yazmış olabilirsiniz ama dikkatimden kaçmıştır yeriniz neresi
Amin inşallah canım bizde rahat yerden zor yere geçtik 3 sene önce cok zorlandık inşallah yeriniz güzel olurDaha doğu görevine gitmedik ilk atamamız batıya yapıldı. Ama yakında gideceğiz. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sizde mi oyle yaptınızDoğu görev süreniz dolmuş, eşyaları da satmışsınız eee dert edilecek hiçbir şey kalmamış ki... Yeni yeriniz belli olunca gidersin evini tutar, eşyalarını alırsın. Sonra izin günlerinde canınız nereye isterse oraya gidersinizaynı şeyleri yaşıyorum çünkü
Bende Tunceli'de yaşıyorum çevrem nerdeyse yok tek başımayım çıkıp gezmek istesem eşim olmadan çıkamıyorum yanlızım çünkü çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun bu arada Tunceli'de yaşayan varsa yazsınÖncelikle selam aleykümbayanlar Suan bunları yazarken yakında çıkacak olan tayinimizi düşünüyorum Eşim Doğu da merkeze 200 km uzaklıkta olan bir ilçe de asker .. ve bende eşimden dolayı yaklaşık 2 Senedir burda kalıyorum evet merkeze uzağız ama havası yazın özellikle güzel olan bir yer . Ama insanları cok tuhaf çarşıda bayan yok mesela . Bir dükkanın önünde en az 10 adam olur burda . Nereye gitsen yok bilmem nerde eviniz yok bilmem nerde memursunuz . Tabi eşim asker deyince oluşan tuhaf bakış ta apayrı . Sürekli para muhabbeti olur mesela bizim arkadaş ev tutmuştu evinde aşagı daireye su sızıntısı varmış eve geçince eskiden beri öyleymiş oda usta çağırıyor ve kiradan düşüyor sırf bu yüzden ev sahibi evden çık dedi .. yada sen git kira tut 600 mesela senden sonra biri gelsin 650 versin evi ona verirler . Burda sözün pek önemi yok ama Doğu da her yer oyle değil tabi önce ki yer cok güzeldi ha bide doktor yok gelende hep istifa ediyor yada tayin istiyor . Cok var da uzun olmasın kışı uzun mesela 6 ay kadar soğuk mevsim yaşıyoruz hatta suan ev cok soğuk kalörifer dairesinde sıkıntı olduğu için ama suan bu bana dert değil dert olan yaklaşık 5 ay sonra burdan gidicek olmamız . Tek korkum daha kötü bir yere düşmek yine .. eşyalarımızı bile sattk nakliye yle uğraşmamak için Allah tan çocuk yok daha olsaydı belki daha zor olurdu yeni düzen yeni hayat .. ha bide gürbet cok zor ya ne kadar arkadaş edinsen de aile nerdeee .. cok dertlendim suan ya .. aynı durumda Olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl ya ? Moraller ne durum da öneriniz var mı mesela ? Ben ilk defa yasicam bu durumu .. rabbim hepimize kolaylık versin inşallah hayırlı akşamlar hepinize kızceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?