ASKER👨‍✈️ POLİS 👮🏻‍♂️ VE MEMUR EŞLERİ 👨🏻‍⚖️👨🏻‍🔬👨🏻‍🏫 (❣️)

Ah hamilelerin duası kabul olur derler. Allah razı olsun. allah size de saglıkla kucağiniza almak nasip etsin. Kac haftalik bebiş?

Ah hamilelerin duası kabul olur derler. Allah razı olsun. allah size de saglıkla kucağiniza almak nasip etsin. Kac haftalik bebiş?
26 haftalık Bahar sonu bekliyoruz doğumu, yazın da yolculuk hepimiz için hayırlısı olsun sizin için de dualar ediyorum

Biz de doğu görevine geldik, ben öğretmenim istanbulun kötü ilçeleri şark bize ve orda yapıyrdum şark görevimi ama eşime olmadı tabii. 2016da evlendik 2017de tayin cıktı gitmek istemedik yeni evliliği yasayalım gezelim dedik. Beklettik beklettik 2019 da oğlum henüz 4,5 aylıkken artık gönderdiler bizi geldik. Oğlum cok nazlı reflü bi bebek gittiğim 1-2 evde koltuklara komple kusunca gitmeye cekindim. Hastanelere taşıdık oğlumu reflü yüzüden tee buradan istanbula. Tam ilaclar başladık düzene girdi derken yeniden hamile oldugumu öğrendim oğlum suan 9.5 aylık. Ve ben daha hic cevre yapamadan smdi de annemin yanına gidicem kücük bebekle hamilelik zorladıgından...

Erzurumlu olarak söylüyorum Ağrı ıle Erzurum un kültürü asla benzemez bacım Erzincan desen neyse Azerbaycan desen yine aynı da Ağrı cıkk ama Hınıs biraz zordur

Benim eşimde asker . Büyük şehirden gelipte ilçede tıkılmak... berbat bisey. Burası da dediginiz gibi dışarı çıkmak bile istemiyorum adamların bakışları yiyecek gibi. Allahtan kopegim var da bahçemde kafa dağıtıyorum tatlı kızımla

Benim eşimde polis ama daha doğu görevini yapmadık 1 veya 2 yıl flan vardır tahminimizce..bende çok üzülüyorum gidince ne yapacağız alışır mıyım komşularım olur mu. Şuan ki yaşadığım yerde çok güzel komşuluklar var bir gün beni görmesinler kapımı çalarlar sesin çıkmıyor diye ammaaa malesef buradan gideceğiz şimdiden sıkıntısı çöktü. Rabbim yardımcımız olsun

Benim de durumum sizle aynı. Burada hiç komşum yok benim. Sadece yine eşimin bir tane arkadaşı evli onlarla görüşüyoruz. Ben de doğuya gidersek eger uzun zaman kalacağımız bir yer olursa orda komşu edinirim diye bekliyorum.

Yazmadan geçemeyeceğim. Kendinizi y mesleğini yapan kisinin eşi diye tanıtmak doğru değil. Siz tek basinda bir bireysiniz x kisisiniz. Y mesleğini yapan birinin karısı sıfatını almayın

Belki yorumda yazmış olabilirsiniz ama dikkatimden kaçmıştır yeriniz neresi[/QUOTE]

Doğu görev süreniz dolmuş, eşyaları da satmışsınız eee dert edilecek hiçbir şey kalmamış ki... Yeni yeriniz belli olunca gidersin evini tutar, eşyalarını alırsın. Sonra izin günlerinde canınız nereye isterse oraya gidersiniz aynı şeyleri yaşıyorum çünkü

Aileden uzak olmak vede böyle tayin işleriyle uğraşmak ne sıkıntı ya

Sizde mi oyle yaptınız En iyisi vallah kim uğraşacaktı nakliye işiyle

Bende Tunceli'de yaşıyorum çevrem nerdeyse yok tek başımayım çıkıp gezmek istesem eşim olmadan çıkamıyorum yanlızım çünkü çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun bu arada Tunceli'de yaşayan varsa yazsın

Esim cocugunun dogumuna gelemedi. Daha soyleyecek bir seyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…