- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Elflendiniz
Aynen öyle canım. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama babamda silah eğitiminde totosundan vurulmuştu. Allahtan cüzdanda kartlar falan onlar tutmuş. Ama mosmordu bir süre rahat oturamamıştı. Zamanında körfez savaşına gitmiş. Falan filan. Benim bilmediğimde birçok şey var yani. Bende çocukken hep babamın annemi aldattığını düşünürdüm. Çoğu zaman sadece sabah okula gitmeden önce onu görürdüm. Tabi o uyuyor olurdu. Cidden çocuk içinde zor olabiliyor.Yaaaa kıyamamçok zor ve meşakkatli bir hayat temposu gerek eşler gerek çocuklar için çok yıpratıcı olabiliyor bazen.Benide korkutmadan alıştırmaya çalışıyor anlatıyor durumlarını İlk başta idrak edemedim nasıl yani askeriyede pilot ama geceleri uçuşlar eğitimler sürekli ders çalışmalar projeler bana yalan gibi gelmişti sonra sonra ispatlamaya çalıştığı zaman anlayabildim.stresini ,konsantresi bozulursa ölümle burun buruna olduklarını Çok belli etmiyorlar Ama yinede söylüyor ne olur ne olmaz . Nasip ne diyim
Öyle mi yani iki üç ay sürmemiş mi yurt içi görevleri hiç ? Aylarca yazmamazlık yapmadı ama görevi neredeyse 3. Ayı buldu şehir şehir rotasyon yaparak gidiyor ankara Eskişehir konya vs gittiği yerlere tekrar gidiyor.başka birşey yapmasına ihtimal veremiyorum çünkü askeriyede sonuçta işini yapmak zorunda her gün .Allah Allah neyse ben anlarım bir araya geldiğimizde herşeyi şeffaflaştırtcam bi dönsün deSordum hiç böyle birşey yaşamamış. Yurtdışı görevi dahi olsa bu denli sıkışıklığı olmazdır diyor. Yani aylarca bir tempo olası değil gibiymis. Zaten kendisi hiç yaşamamış.
Umarım baban öyle birşey yapmamıştır ama yapacak vakitleride yok ki cidden.Totosundan vurulması da tam 12’den olmuşAynen öyle canım. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama babamda silah eğitiminde totosundan vurulmuştu. Allahtan cüzdanda kartlar falan onlar tutmuş. Ama mosmordu bir süre rahat oturamamıştı. Zamanında körfez savaşına gitmiş. Falan filan. Benim bilmediğimde birçok şey var yani. Bende çocukken hep babamın annemi aldattığını düşünürdüm. Çoğu zaman sadece sabah okula gitmeden önce onu görürdüm. Tabi o uyuyor olurdu. Cidden çocuk içinde zor olabiliyor.
Genelde yazamamalarının nedeni yorgunluk olur ama bu doğruÜç dört ay ulaşmazsa tırnaklarımı çıkartırım artıkne kadar tepki gösterdiğimi ve rest çektiğimi hissetti öyle birşey yaparsa kaybeder bunuda biliyor.Bazen lavaboda yazıyormuş.Odasında yazdığı oluyor ama direk yorgunluktan uyuduğu için çok Detaylı konuşmadan günü bitiriyoruz böyle geçiyor biticek görevi o zaman ahiret sorgusu gibi çökeceğim tepesine
Babamı totodan kim vurdu bilmiyoruz. Eğitim alanı atış olduğu için babamda üstünde durmamış sanırım.Umarım baban öyle birşey yapmamıştır ama yapacak vakitleride yok ki cidden.Totosundan vurulması da tam 12’den olmuşşeytan dürtüyor bazen işte ama yapıyorlarsada elbet gün yüzüne çıkar herşey er ya da geç.Hiç birşey saklı kalamıyor ki
Ya hahahahaha kıyamam ya baban da sanırım Hep üstü kapalı şekilde iletişim kuruyordu.Çünkü açık ve net olmayınca bu mesleği yapanlar ,karşı tarafta Hep şüphe uyandırıyor.Ben hep net olması için elimden geleni yapıcam gerekirse kızıcam gerekirsede büyük kavgalı bir ikaz edicem.çünkü bir şey yapılıyorsa göreve gidiliyosa en ufak şeyde dahi haber vermeliler.Arkalarında düşünen Yıpranan hep bizler OlamayızBabamı totodan kim vurdu bilmiyoruz. Eğitim alanı atış olduğu için babamda üstünde durmamış sanırım.
Ben bir ara artık bilinçlenince bir gece 11'de evden çıktım. O zaman yakın mesafeydi. Atladım bisiklete babam aldatıyorsa basıcam dedim. Bir baktım adam hesap yapıyor.
O da şaşırdı. Böyle şapşik zamanlarımda oldu. Annem boşansın diye çok yalvardığımda oldu. Garip yani.
Aynen öyle canım. En başında tepkini gösterki sonradan üzülen sen olma.Ya hahahahaha kıyamam ya baban da sanırım Hep üstü kapalı şekilde iletişim kuruyordu.Çünkü açık ve net olmayınca bu mesleği yapanlar ,karşı tarafta Hep şüphe uyandırıyor.Ben hep net olması için elimden geleni yapıcam gerekirse kızıcam gerekirsede büyük kavgalı bir ikaz edicem.çünkü bir şey yapılıyorsa göreve gidiliyosa en ufak şeyde dahi haber vermeliler.Arkalarında düşünen Yıpranan hep bizler Olamayız
Bak bu rest cekme vs hic mantikli degil. Cunku karsinda ki insanin hayat sartlari bu sekilde. Ve banane ya ben bunu yapmayıvereyim deme sansi yok. Secim sansi yok.Üç dört ay ulaşmazsa tırnaklarımı çıkartırım artıkne kadar tepki gösterdiğimi ve rest çektiğimi hissetti öyle birşey yaparsa kaybeder bunuda biliyor.Bazen lavaboda yazıyormuş.Odasında yazdığı oluyor ama direk yorgunluktan uyuduğu için çok Detaylı konuşmadan günü bitiriyoruz böyle geçiyor biticek görevi o zaman ahiret sorgusu gibi çökeceğim tepesine
Çok fazla bilinmemezlik var ve bunları öğrenmek en tabii hakkım .Sadece kafamı çok fazla karıştıran bana karşı iletişimsizliği konusunda Deneyimli insanların fikirlerini duymayı tercih ettim.tabiri caizse çökeceğim dedim.Yoksa bu olabilir mi ?Sevgili olmak kadar Ayrılık ta doğal bir sonuç Zaman gösterirÇalışan adamın şartlarına rağmen hesap sormak, tepesine çökmek falan çocukça değil mi? Her işin kendine göre kuralları var. Size uymuyorsa ayrılın adam ne yapsın. Yazık yani. Siz ne iş yapıyorsunuz
Ama öğrenmeden önce zaten darlamaya başlamışsınız öyle dediniz. Bence önce öğrenin sonra ddarlayin.guvenmedi biriyle de olmayın derim.Çok fazla bilinmemezlik var ve bunları öğrenmek en tabii hakkım .Sadece kafamı çok fazla karıştıran bana karşı iletişimsizliği konusunda Deneyimli insanların fikirlerini duymayı tercih ettim.tabiri caizse çökeceğim dedim.Yoksa bu olabilir mi ?Sevgili olmak kadar Ayrılık ta doğal bir sonuç Zaman gösterir
Yok darlayamadım Görevleri var diye sıyrıldı.erkekleri darlayabilir miyiz kaçarlar en basitinden.Ben soru sorup cevaplarımı öğrenmek için uğraşacağım.Güvenmezsem olmaz zatenAma öğrenmeden önce zaten darlamaya başlamışsınız öyle dediniz. Bence önce öğrenin sonra ddarlayin.guvenmedi biriyle de olmayın derim.
Hiç bilmiyorum ama bazı üslerde çok rahat ulaşıyorlar,bazılarında akşam vakti ancak ulaşabiliyor yönetimleriyle alakalı sanırım.artık öyle üç beş günde bir Ulaşmamazlık yapmıyor.Bazen kendimizi ifade etmek ve karşı tarafın bunu anlamasını sağlamak cidden işe yarıyor.Net bir şekilde söyledim uğraşmak istemiyorsa ayrılığın gayet normal bir eylem olabileceğini,fakat bensiz bir gelecek düşünmek istemediğini söyledi. Susup beklediğimde oldu ama aylarca ses çıkmazdı yani kısacası birazda kendisinin uğraşmamazlık tavrından kaynaklıydı .Şimdiyse hergün ulaşıyor ve gğnaydınlarını eksik etmiyor şükürler olsun , .Ben her zorluğunda yine yanında olucam yazamadığı zamanlar yine oluyor ama Onları tolere ederiz o kadar anlayışsız değiliz elbet bir şekilde ulaşıyor artık.Verdiğim değerin karşılığını bir nebze olsun almak İçimi çok rahatlattı .Sağlam temel atmak çok önemliymiş yoksa öyle devam edicektikBenim eski flortum doguda askeri pilottu, hic de teli eline alamadigi olmuyordu valla odasindan foto da atardi görüntülü de arardi. Ha orasi dogu diye daha mi rahattir bilemiyorum ama