- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
- Konu Sahibi Elflendiniz
İzmir'de Çiğli'de ise orada haftasonu da uçuş eğitimleri oluyor. Orası sıkı bir yer. Eskişehir bilmiyorum neden orada yazamadı insanın kafasını kurcalıyor. Çekemeyen bir yerlerde ise yatmaya gittiği yerde de ulaşamazsınız zaten. Ben birliğinin numarasını isterdim. Şayet eğitmense kendisine ait bir odası olmalı. Orada o günlük sakladığı evraklar, çizelgeler, öğretmek isteyeceği çizimler, videolar illâki olmalı. Bunu sorsanız. Oranın numarasını isteseniz.Evet İzmir’de Çalışıyor evli mi değil mi henüz bilmiyorum ama evli olduğunu zannetmiyorum çünkü görevlere gitmeden önce sürekli iletişim halindeydi benimle Ve annesinin sesi geliyordu sürekli .Ve işin ilginç tarafı anlayışlı olduğum için benimle ciddi düşünüyor Görevler bitince biraz daha sağlan adım atmak istedi.Evli olsaydı bunları yapmayı bile düşünmezdi diyede düşünüyorum.Sormuştum hiç evlenmediğini öyle ciddi birşeyi olmaldığını söylemişti.Ciddi düşünmesi ve biraz dağınık il il gezip iletişim kurmaması biraz beni korkutmuştu.söylediğiniz şeyin şu devirde olabilitesi çok yüksek ama sanırım evli değil ama kimliğini bir gün isteyeceğim çünkü herşeyini bilmek istedim en doğal hakkın dedi
Tamam bana belki kızacaksınız ama ben biraz kıskanç biri olduğum için aşırı olabiliyorum.
Bence önemli olan sana ne hissettirdiği senin kuşkulanmanı sağlayan bir şey yapmadıysa çok fazla üstünde durma. Bu ilişkinizi yıpratır.