Mars ve Venüsünüze Göre Eş Seçimi

juno burc nedemek sen yay olduğunu söyledin yani ben yaylamı iyi anlaşırım ?

Merhaba,

Konu çok ilgimi çekti ama anlayamadığım bir sürü şey var. Öncelikle bunları nasıl buluyoruz? Evler falan. Sanırım üç farklı şey bulunuyor. Onlar nelere işaret ediyor?

Merhaba,

Konu çok ilgimi çekti ama anlayamadığım bir sürü şey var. Öncelikle bunları nasıl buluyoruz? Evler falan. Sanırım üç farklı şey bulunuyor. Onlar nelere işaret ediyor?

Bunu çıkaran programlar var,

Ben genelde astro.com kullanıyorum canım,

Orada eger juno nu da görmek istiyorsan, sitede extendet horoscope bölmesine girip aşagıdan asteroit olan junoyu da eklyebilirsin.

orada açılar falan hepsi gösterilecek harıtanın altında...

konuda aslan ve başak aynı, galiba başak bu olacaktı :)

MARS BAŞAK BURCUNDA
Bu konuma sahip kadınlar kesinlikle kendilerine her konuda yardımcı olabilecek , pratik ve becerikli erkekleri beğenirler.karşılıklı tartıştığı , fikir alışverişinde bulunduğu , eleştirdiği ve kendisini de eleştiren erkeği çok çekici bulur ve onunla yaşamının sürekli olmasını ister.
bu kadın sanatsal ve gündemde olan her konuya ilgilidir ve kendisini de bu tip yerlere götüren , bilgi veren erkeğe bayılır.
evde tamir yada herhangi bir şey olduğunda da erkeği becerikli olmalıdır.
hünerli, maharetli ve bilgili partner ister, o büyük ihtimalle sıkı eleştirecek ama bir o kadarda kavgadan korkacaktır , o yüzden sert mizaçlı erkekleri asla seçmez.

başak çıktı benim.. humm bilemedim, istenmicek şeyler değil istediklerim var içinde tabi ama genel olarak üstünde düşündüğüm şeyler değil pek :)

junom oğlakta ve 2. evde.. okudum da pek sevemedim, hele 2. evi :) büyük aşkımı bekleyen biriyim aslında ama mantıkta önemlidir tabi. fakat mars başak ve juno oğlak uyumlu görünüyor.

X