Askeri pilot SEVGİLİ!!!!

İzmir'de Çiğli'de ise orada haftasonu da uçuş eğitimleri oluyor. Orası sıkı bir yer. Eskişehir bilmiyorum neden orada yazamadı insanın kafasını kurcalıyor. Çekemeyen bir yerlerde ise yatmaya gittiği yerde de ulaşamazsınız zaten. Ben birliğinin numarasını isterdim. Şayet eğitmense kendisine ait bir odası olmalı. Orada o günlük sakladığı evraklar, çizelgeler, öğretmek isteyeceği çizimler, videolar illâki olmalı. Bunu sorsanız. Oranın numarasını isteseniz.
Tamam bana belki kızacaksınız ama ben biraz kıskanç biri olduğum için aşırı olabiliyorum.
Bence önemli olan sana ne hissettirdiği senin kuşkulanmanı sağlayan bir şey yapmadıysa çok fazla üstünde durma. Bu ilişkinizi yıpratır.

Henüz daha beş aylık olduğumuz için birliğinin numarasını isteme hesap sorma detaylı birşeyleri öğrenme gücüne ulaşamadım yan yana gelebildiğimizde sadece bunlara emin olabiliyorum.Ama nolur nolmaz onun davranışlarını konuşmalarını gözlemleyebilmek için birliğinin numarasınıda alırım ileride.Şimdilik hep üstü kapalı haberleşiyoruz.Evet ayrı odası var ama dediğiniz gibi Eskişehir’de odasına giderken de telefonu alabilirdi.Zaten baya tepkimi gösterdim ve ağır konuştum ben çok zor iletişimsiz olmak.O da hiç telefonu alamadığını hep kontrol edildiğini söylemişti

Babamı aramaya çalıştım ama şuan onunda telefonu kapalı valla bende merak ettim bu kadar aşırı mı diye?

Ben eskte jet ussu ile calisiyorum. Asker pilot olsun olmasim iceriye telefon sokmak yasak. Ozellikle goruntu alabilen telefonlar kesinlikle yasak. Ucsun ucmasin usse girdiyse giriste teslim ediliyor telefonlar.
Peki siz jet üssü ile çalıştığınız için soruyorum bilginiz vardır belki ,geceleri helikopter uçuşu oluyor mu Bilginiz var mı

Peki siz jet üssü ile çalıştığınız için soruyorum bilginiz vardır belki ,geceleri helikopter uçuşu oluyor mu Bilginiz var mı
Oluyor tabiki. Jet ucusuda oluyor helikopterde insansiz hava aracida. Bunu bilmek icin jet ussuyle calismaya gerek yok eskisehirli olmak yeter. gece alcak ucus yapan jet sesi ile yataktan firlamayan eskisehirli sayilmaz

Oluyor tabiki. Jet ucusuda oluyor helikopterde insansiz hava aracida. Bunu bilmek icin jet ussuyle calismaya gerek yok eskisehirli olmak yeter. gece alcak ucus yapan jet sesi ile yataktan firlamayan eskisehirli sayilmaz
İçim daha da çok rahatladı artık teşekkür ederim cevapladığınız için

Konunun erkek infertilitesiyle ne alakası var

Görevde evet telefon alamıyorlar kolay kolay ama üç dört ayda değil yani. havada telefon çekmediği için kullanamama süreleri havada olduğu süre içindedir kısacası diğer zamanlarda yoğunluktan bakmaz tele ama istese bakar

Artık daha içim rahat sonuçta işin içinde olanlar da bilgilendirdi burda o yüzden artık takmayacağım .Ciddi düşünüyorsada adımını atar destekçisi olurum hep napayım daha
Bu arada babam hiç askeri lojmanlar da oturmak istemezdi. Bir şey olduğu zaman gece gündüz çağırdıkları için. O yüzden rahat ol sen. Hatta elinden gelse şehir dışından gidip gelecek kadar mesafe olsun isterdi birliğiyle. Onun yüzünden gittiğim ilkokulda servis bile yoktu düşün yani.

Yaaaa kıyamam çok zor ve meşakkatli bir hayat temposu gerek eşler gerek çocuklar için çok yıpratıcı olabiliyor bazen.Benide korkutmadan alıştırmaya çalışıyor anlatıyor durumlarını İlk başta idrak edemedim nasıl yani askeriyede pilot ama geceleri uçuşlar eğitimler sürekli ders çalışmalar projeler bana yalan gibi gelmişti sonra sonra ispatlamaya çalıştığı zaman anlayabildim.stresini ,konsantresi bozulursa ölümle burun buruna olduklarını Çok belli etmiyorlar Ama yinede söylüyor ne olur ne olmaz . Nasip ne diyim

Üç dört ay ulaşmazsa tırnaklarımı çıkartırım artık ne kadar tepki gösterdiğimi ve rest çektiğimi hissetti öyle birşey yaparsa kaybeder bunuda biliyor.Bazen lavaboda yazıyormuş.Odasında yazdığı oluyor ama direk yorgunluktan uyuduğu için çok Detaylı konuşmadan günü bitiriyoruz böyle geçiyor biticek görevi o zaman ahiret sorgusu gibi çökeceğim tepesine

Sordum hiç böyle birşey yaşamamış. Yurtdışı görevi dahi olsa bu denli sıkışıklığı olmazdır diyor. Yani aylarca bir tempo olası değil gibiymis. Zaten kendisi hiç yaşamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…