Askere giden?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka telefon kullanıyordur, numarasını size vermemiştir.
"Ben askere gidiyorum, 5 yıl sonra görüşürüz" gibi bir durum yok artık, 1800'lerde yaşamıyoruz.
İki sevgilim askere gitti. Biri gittiğinde akıllı telefonlar böyle yaygın değildi zaten ve her gün sıra bekleyip ankesörlü telefondan arardı.
Diğeri bedelli yaptı, tuşlu telefonla haberleştik.

Yani demem o ki, askeriyedeki biri size ulaşmıyorsa ulaşmak istemediği için ulaşmıyordur. Telefona izin vermeseler bile kartlı telefondan arar isterse.
Gittiği yerde bırakın, ne yaparsa yapsın.

Yok olay sevgilime ulaşamıyorum degil uzun uzun konusuldu zaten suan tanidigo askerdenolanlar yazdi yedek subaylarin acemi birligi ilk 2 ay egitim oluyormus ve koronadan dolayi disari cikamiyorlarmis. Telefonda yasakmis bu egitimde. Hatta suan olaganustu bi durumdan sanirim usta birliklerindede toplatilabiliyormus. Tabi tuslu varsa bilemem. Ben yazmak istedigim yeni gelisen konuyu whatsaptan yazmayi dusundum son gorulmesi gittigi gun muhtemelen akilli telefonu henuz kullanmiyor. Aramayi vs denememedim dusunmuyorumda

Telefon numarasi degisince whatsap siliniyo gozukmuyo ki sosyal medyada kullanmadigini soylemisti tanidiklarim. Muhtemelen tuslu veya askecell tarzi bisey veya askeriyenin kartli telefonuyla iletisim sagliyor neyse saglik olsun yazip engellerim belki konusmak icin degilde gercekten yazmam gereken konu oldugunu algilar belki diger turlu anlamasini istemem

Telefon numarasını iptal ettirmeyip ikinci bir hat almış olabilir. O hatla da ikinci bir whatsapp hesabı vardır. Diğer arkadaşların söylemeye çalıştığı sanırım bu. Yeni hattı varsa sizdeki numarası da geçersiz olacak diye bir şey yok. Başka olasılık benim de aklıma gelmiyor bu arada.

Suan sevgili degiliz bana ulasma zorunlulugu yok zaten konusmuyorduk akilli telefon suan komple yok ayni veya yeni numaradan tuslu ancak suan orda tanidigi olanlar boyle soyledi ben whatsaptan yeni gelisen olayi yazacaktim son gorulmesi oyleolunca sorayim dedim yeni hat alip acmasina gerek yokki zaten serbestse hani benle ilgili bi zorunlulugu yok cogu yorum yapan sanki sevgilimde beni aramiyo telefon yok gibi algilamisim gibi yorum yapmis sanirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…