bana değil mutlu olan herkese düşman
eşime ne diyor biliyor musun çocuğun şımarmasın arada döv öyle aşkım balım diye sarılıp öpme erkek çocuğu öyle sevilmez gaddar ol.burdan anladığım çocuklarına gram sevgi vermemiş. eşimde senin gibi anne dedi sen hep bizi dövdün hemde kızılcık sopasıyla dövdün vurduğun yerlerin acısını hala hissediyorum bir kez içten sarılmadın öpmedin dedi.
o an kalbimin acısını sana anlatamam çocuğuna vicdansız davranan biri bana torununa vicdanlı olurmu sence
oğluma sarılıyorum diye pis pis bakışını eşime hürmet ediyorum diye çemkirmesini daha iyi anladım
ben son 3 yıldır çalışmıyorum eşim dışardan sigortamı yatırıyor bunu duymuş bana geldi sen ne hakkettinde oğlumun parasıyla emekli olacaksın diyor şaşırdım yıllarca omuz omuza çalıştık benim maaşım senin maaşın demeden ortak kasada topladık harcadık gezdik toztuk kime ne- ki o yıllarda çalışma çocuğunu doğur ona bak diyordu ne oldu ne değişti anlamış değilim- eş olmayı birlik olmayı unuttuğunu düşünüyorum. kendisi bir gün çalışmamış eşinin emekli maaşıyla babasından kalan maaşla geçinmiş bana gelmiş ben hak etmişimki bana nasip oldu diyor ne dediğini bilmez bir densiz gerçekten kardeşlerime neden nasip olmadı diyor :) yahu eşleri hayatta bunu idrak edemiyor musun :) sana birşey diyeyimde gül arkadaşım; yıllar önce eşimin çocuğunun olmadığını öğrendiğimizde eşe dosta eşimin gururu kırılmasın diye şimdilik çocuk istemiyoruz hem ben çocukları pek sevmem demişim dediğimi hiç hatırlamıyorum o ayrı var sayalım söyledim. dönüp diyorki sen çocuk sevmediğinden allah sana kısır koca nasip etti :) inan duyduğumda şaşkınlıktan ağzım açık kaldı.kısır koca dediği kendi oğlu ve oğlu yanımızda beni yerin dibine sokmak için canım kocam yerle bir oldu
ben çocuk sevmesem oğluma bakmam mümkün mü? ben çocuk sevmemesem gönüllü ,eşimin dostumun çocuğuna bakarmıyım. sorunumuz orataya çıktığında açıklama yapmamıza rağmen hala böyle düşünmesi bencillikten başka nedir. muhakeme yeteneği sıfır beyin nöronları birbiriyle bağlantılı çalışmıyor ve ciddi anlamda hasta olduğunu düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin