• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam demek ki sizi istemiyor. Ne diye ulasmaya calisiyorsunuz ki? Ne soyleyeceksiniz yani sizi istemeyen adama? Biraz elalemi birakin da kendinize deger verin
Yaw arkadasim ben adamla.sohbet etmek icin ulasmayacaktim yoksa zaten numarasini arardim ben ancak whatsaptan yazabilirim dedim ondada durum boyle olunca sormak istedim daha yeni ve farkli bi durum oldu yani sosyal medya vs hic kullanmiyormus ama yeni numara ile whatsap kullaniyorda olabilir mesela burda bunu ogrenmis oldum dusunmemistim

Benim eski sevgilim whatsaptan yazcaktim bu soylemem gereken yeni olan durumu ama son gorulmesi hala gittigi gun. Akilli telefon hala kullanmiyo galiba 1 ayi gecti acaba bilemiyorum yaa bende belki gidipte gelen olmustur diye sormak istedim. Yedek subaylarda normal erlerden farkliymis bide
Coronadan ötürü izine gidemiyor ve akıllı telefon yasak malesef ki.kacak alanlardan da topladılar nizamiyede tutuyorlar telefonları suan

Coronadan ötürü izine gidemiyor ve akıllı telefon yasak malesef ki.kacak alanlardan da topladılar nizamiyede tutuyorlar telefonları suan
Allah razi olsun bilen birinden boyle bir cevap bekliyordum suluk ettiler soylememis olsam sonradan duyunca mevzu bana kalacakti bende 1 ayi gectigini farkedince izne gelir belki dedim whatsapina baktim ama gittigi günmüş. Yedek subayda olsa acemi birliginde yasak oluyormus sonucta rütbelide olsa acemibirligi egitim birligi oluyor cok sagolun❤

Hayir basta yeni kullandigim icin anlayamadim o konuyu bikac yerde acmisim ama daha dun bi durum oldu onun icin sordum yoksa beni istemiyor ama bana donsun gibi bi istek yok burda benden duymazsa farkli sonuclari olabilecegini dusundum nasilsin vs sohbet icin degildi hanimefendi
Yaa ayrılmışsın canım duyması gereken şey herneyse bunu senden duymadı diye ne gibi bi tepki verebilir ki ne gibi farklı bi sonuç olabilir ki .
Ayrıldınız neticede..
Ayrıldınız ki
Siz ayrılmışsınız.

Yaa ayrılmışsın canım duyması gereken şey herneyse bunu senden duymadı diye ne gibi bi tepki verebilir ki ne gibi farklı bi sonuç olabilir ki .
Ayrıldınız neticede..
Ayrıldınız
Siz ayrılmışsınız.
Bana verecegi tepki umrumda degil zarar görmemek icindi ayyy ogrenmek istedigim durumla aciklamalarin ne ilgisi var gercekten anlamiyorum ayrıldığını siz soylemeseniz anlamayacaktım zaten sagolasiniz siz bizim konusmalarimizi bilmiyorsunuz ama benim daha onceki konularimla beraber kesin yargiya varmissiniz hakkimda. Ama zaten ben kimseye demedigim hislerimi yazdim buraya kendiside ayrildiktan sonra biseyler yaomaya çalışmıştı ama direkt hareket olmadigi icin herhangi birsey yapmamistim heralde yalvarip yakaran bi tip dusunuyorsunuz ama oyle ilerlememisti her neyse

Yaw arkadasim ben adamla.sohbet etmek icin ulasmayacaktim yoksa zaten numarasini arardim ben ancak whatsaptan yazabilirim dedim ondada durum boyle olunca sormak istedim daha yeni ve farkli bi durum oldu yani sosyal medya vs hic kullanmiyormus ama yeni numara ile whatsap kullaniyorda olabilir mesela burda bunu ogrenmis oldum dusunmemistim
Tamam da sebep onemli degil,adam sizi istemiyor. İstese aldigi yeni numarayi size iletirdi. Sizi istemeyene bir sey icin ulasmayin,gerek yok.

Tamam da sebep onemli degil,adam sizi istemiyor. İstese aldigi yeni numarayi size iletirdi. Sizi istemeyene bir sey icin ulasmayin,gerek yok.
Yeni numara almis olmasi bi ihtimal ama bilen bi arkadas yanitladi durumu buyuk ihtimalle almamistir her neyse tesekkurler

Bana verecegi tepki umrumda degil zarar görmemek icindi ayyy ogrenmek istedigim durumla aciklamalarin ne ilgisi var gercekten anlamiyorum ayrıldığını siz soylemeseniz anlamayacaktım zaten sagolasiniz siz bizim konusmalarimizi bilmiyorsunuz ama benim daha onceki konularimla beraber kesin yargiya varmissiniz hakkimda. Ama zaten ben kimseye demedigim hislerimi yazdim buraya kendiside ayrildiktan sonra biseyler yaomaya çalışmıştı ama direkt hareket olmadigi icin herhangi birsey yapmamistim heralde yalvarip yakaran bi tip dusunuyorsunuz ama oyle ilerlememisti her neyse
Tamam... ayrıldığınızı idrak edemediğini düşünüyor değilim zaten benden duymazsa farklı bi sonuç olabilir diye yazdığın için vurguladım sadece..kısacası yazdıklarından eski sevgilinle konuşmaya fırsat arıyormuşsun gibi geldi ben böyle düşündüm . Bana böyle düşündürttün
Neyse umarım mutlu olursun .

Allah razi olsun bilen birinden boyle bir cevap bekliyordum suluk ettiler soylememis olsam sonradan duyunca mevzu bana kalacakti bende 1 ayi gectigini farkedince izne gelir belki dedim whatsapina baktim ama gittigi günmüş. Yedek subayda olsa acemi birliginde yasak oluyormus sonucta rütbelide olsa acemibirligi egitim birligi oluyor cok sagolun❤
Usta birlikte de bazı şehirlerde akıllı telefon toplatıldı yasaklar var şuan telefon konusunda

Tamam... ayrıldığınızı idrak edemediğini düşünüyor değilim zaten benden duymazsa farklı bi sonuç olabilir diye yazdığın için vurguladım sadece..kısacası yazdıklarından eski sevgilinle konuşmaya fırsat arıyormuşsun gibi geldi ben böyle düşündüm . Bana böyle düşündürttün
Neyse umarım mutlu olursun .
Durum benden ciksin istedim tamamen cekilmek olarak dusunurdunuz belki anlatsaydim ve evet özlediğimi dusunerek bahane olarak yorumlanmasi normaldir tesekkur ederim

Benim kardeşim yedek subaylık yaptığı zaman yani yaklaşık 2 yıl önce kameralı telefon yasaktı. İçeriyede ancak gizli alabilirdi.
Virüs nedeniyle izne çıkmamış olma ihtimali de yüksek.
Artı hat değiştiğinde WhatsApptan mesaj atmaya çalıştığınızda şu kişi numarasını değiştirdi diye uyarı yazısı çıkıyor.
Çok önemli birşey ise mesaj atın. Cevap verirse ne ala vermez ise onun için önemli değil demektir.

Ortak bir arkadaş, tanıdı veya ailesinden biri ile iletişiminiz var mı? Varsa o şekilde bir sorun isterseniz en azından içiniz rahatlar

Yedek subay da olsa gittiği ilk 2 ay acemi olarak eğitim görüyorlar. O sırada akıllı telefon yasak. Nerden mi biliyorum şerefsiz ex'imden... 😪

Ortak bir arkadaş, tanıdı veya ailesinden biri ile iletişiminiz var mı? Varsa o şekilde bir sorun isterseniz en azından içiniz rahatlar
Yedek subay da olsa gittiği ilk 2 ay acemi olarak eğitim görüyorlar. O sırada akıllı telefon yasak. Nerden mi biliyorum şerefsiz ex'imden... 😪
Disariya cikabiliyorlarmiydi peki ilk 2 ayda haftasonu carsi falan gerci belki suan covidden dolayi farklidir

Var tanidiklari beni silmemis ben kendiminkilere sildirdim daha yeni o da gorunce sildirir umarim ben yapamiyorum cunku tanidiklarida katmak istemiyorum acikcasi farkli bi konu bilmeseler daha iyo ayrildigimizi bile bilmiyolar galiba silmediklerine gore

Akıllı telefon olmayabiliyor ama tuşlu telefon diye bir şey var, çok önemliyse direk arayın konuşun veya olduğu bölgeyi arayıp durumu izah edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back