- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Piyango bana çarptı o zaman biz emege saygı duyan bir çiftiz ondan sanırımgenelde tam tersı olur almanyadan gelenlere hesapı ödetırırler:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piyango bana çarptı o zaman biz emege saygı duyan bir çiftiz ondan sanırımgenelde tam tersı olur almanyadan gelenlere hesapı ödetırırler:))
ben almanyada yasıyorum ve ne zaman trde akrabalarla bır yere gıtsek elını cebıne sokan olmaz bıze yüklenıyorlar be bu genelde böyledır. yanı arkdaslarımdada sankı burda parayı agactan topluyoruz en guzeli herkes kendi masrafini kendisi ödesinPiyango bana çarptı o zaman biz emege saygı duyan bir çiftiz ondan sanırım
Yurt dışında olan trilyonluk mu oluyor yahu sizde bizler gibi akşama kadar çalışıp paranızı kazanıyorsunuz. Şu fırsatcı insanları hiç sevmiyorumben almanyada yasıyorum ve ne zaman trde akrabalarla bır yere gıtsek elını cebıne sokan olmaz bıze yüklenıyorlar be bu genelde böyledır. yanı arkdaslarımdada sankı burda parayı agactan topluyoruz en guzeli herkes kendi masrafini kendisi ödesin
Çok kolay bir çözüm var: Ödemesin eşin. Param yok desin, KK'nı yanıma almamışım desin, malum ay sonu nakit kalmamış desin. Ödemek istemedikten sonra zorla boğazına yapışamayacaklarına göre....
bence komşu muamelesi bile görmüyolar en iyisi gitmemek bencekonunu okurken resmen flashback yaşadım. yaşadığınız olay sizi önemsemediklerinden. yani kibarca en fazla bunu söyleyebilirim. iki yılda bir gidin. nasıl olsa komşu muamelesi görüyorsunuz
maalesef ama gercekler böyleYurt dışında olan trilyonluk mu oluyor yahu sizde bizler gibi akşama kadar çalışıp paranızı kazanıyorsunuz. Şu fırsatcı insanları hiç sevmiyorum
siz yurt dışında olanın eşimisinizbizimkilerin 2 oğlu var biri köyde , biri yurtdışında köydeki babasının parası ile geçinir, yurtdışındaki gelince, oğlum arabamız yok babanı doktora götüremiyoruz der annesi, dayı telefonum bozuk der yeğenleri, bizimolan elim çok sıkışık elde avuçta yok der kardeşi...
evet sormuyorlar abi senin cebinde para var mı diye, ayrıca kapısının önünde araba vardır ama araba isterken o araba çalışmıyor, yeğenin cebinde 2binlik telefon vardır ama o telefon isterken çalışmaz, son kardeşin banka hesabında binlerce euoro binlerce tl ve ahırında 40-50 kadar ineği vardır ama paraya gelince yok..
diğeri yurtdışndaki zar zor ailesinden kurtardığıyla bir ev alabildi birde iyi kötü bir araba tamam.2 çocuk okutuyor yetiriyor musun yok ...
aynen öyle mesafe iyidir. bende son 2 aydır iyiyim eşim gidelim filan demiyorBaya geç kalmışım ben yorumları okumadım ama hakikaten okurken içim sıkıldı ya.
En iyisi şöyle yap böyle yap diyemiyorum, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
Gerçi ben bu aralar pek rahatım eşim de kabullendi artk araya koyduğum mesafeyi gidip gelmekten laf açamıyor bile
Mesafe = kafa rahatlığı ,, Ara ara bozulsa da idare ediyorum yani
Iki aydir kafa rahat:)aynen öyle mesafe iyidir. bende son 2 aydır iyiyim eşim gidelim filan demiyor
hayır bir de üniversite mezunu, eli ekmek tutan kadınlarımız kendini ezdirmiyor mu, deli oluyorum.
anne babanız sizi niye okuttu, neden bu kadar çile çekti, bu garip insanlara hizmet etmeniz için mi.
kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın azıcık ya.
ah ah keşke öyle yapılabilse...Sen kurdesen dökecegine sinirden o kızamık çıkarsın. Tek başına gitsin ozaman senin gidecek yerin yok mu. Eşim arkadaşları ile gezecek diye tatilimi hiç te mahvedemem. Olmadı ayıp olmasın diye eşimle gider arabadan inince yemeğimi yer kv ye geçip bir gece kalır kahvaltı da yapmadan çıkarım yola
Ayy en superi:) kimseylw liderlik mucadelesine girecek ne halim ne zamanim var. Radikal kararlar aldim artik:))o kadar haklısın ki arkadaşım. cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eskiden uzaktaydım anlamamışım kvdemi şimdi bir saatlik mesafemde inan olsun 2 ay önce gerçek yüzünü gördüm. ondan önce bri kaç gün kalıp dönüyorduk kadın yaşlı yalnız filan deyip garip hareketlerini mazur görüyordum meğer fesatın fettanın önde gideniymiş. mağdur edebiyatı yapıp merhametimi kazanmış. ama zehirli bir yılanmış canımı öyle yaktıki... merak etme sustum ama ezdimedim kendimi. seni şu söylediklerini hep kendime söylerim. kimseye ihtiyacım yok annem ve kardeşim bir tek onlar olsun yeter bana oğlumada kendimede bakarım :) kvdenin canı cehenneme
Nerdeeeee..ah ah keşke öyle yapılabilse...