• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

konunu okurken resmen flashback yaşadım. yaşadığınız olay sizi önemsemediklerinden. yani kibarca en fazla bunu söyleyebilirim. iki yılda bir gidin. nasıl olsa komşu muamelesi görüyorsunuz

Yaşadığınız durum çok onur kırıcı maalesef ki :( Uzakta olmaları sizin için avantaj olabilir yılda 1 kez gitseniz yeterli olabilir eşinizin üzülmemesi adına

Piyango bana çarptı o zaman :-) :-) biz emege saygı duyan bir çiftiz ondan sanırım :-)
ben almanyada yasıyorum ve ne zaman trde akrabalarla bır yere gıtsek elını cebıne sokan olmaz bıze yüklenıyorlar be bu genelde böyledır. yanı arkdaslarımdada sankı burda parayı agactan topluyoruz;) en guzeli herkes kendi masrafini kendisi ödesin

Çok kolay bir çözüm var: Ödemesin eşin. Param yok desin, KK'nı yanıma almamışım desin, malum ay sonu nakit kalmamış desin. Ödemek istemedikten sonra zorla boğazına yapışamayacaklarına göre....

ben almanyada yasıyorum ve ne zaman trde akrabalarla bır yere gıtsek elını cebıne sokan olmaz bıze yüklenıyorlar be bu genelde böyledır. yanı arkdaslarımdada sankı burda parayı agactan topluyoruz:KK66: en guzeli herkes kendi masrafini kendisi ödesin
Yurt dışında olan trilyonluk mu oluyor yahu sizde bizler gibi akşama kadar çalışıp paranızı kazanıyorsunuz. Şu fırsatcı insanları hiç sevmiyorum

konunu okurken resmen flashback yaşadım. yaşadığınız olay sizi önemsemediklerinden. yani kibarca en fazla bunu söyleyebilirim. iki yılda bir gidin. nasıl olsa komşu muamelesi görüyorsunuz
bence komşu muamelesi bile görmüyolar en iyisi gitmemek bence

Konu sahibi gitmemeyi geçtim. Kendi ailesine çok az gidiyormuş. Hep eşin ailesindelermiş. Üzülmüyor musunuz ailenize? Size bir sır vereceğim kız annesi de erkek annesi de aynı işi yapıyor çocuk büyütürken. Hani bazılarının sandığı gibi kendi halimizde büyümüyoruz. Bana garip geliyor bu olay. 3 kız kardeşiz hepimiz tatilleri eşit bölüşürüz ya da bizin tarafta fazla kalırız biraz ama hiç tersi olmaz. Tabii yarış yapmıyoruz ama en azından eşit olmalı

Yahu onların boğazlarına harcadığınız parayı şöyle güzel otellere tatil turlarına gezmeye tozmaya versenize hatta biraz daha biriktirip yurtdışına falan gidersiniz hem çevreniz genişler hem de paranızı faydalı şeylere vermiş olursunuz. Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz

bizimkilerin 2 oğlu var biri köyde , biri yurtdışında köydeki babasının parası ile geçinir, yurtdışındaki gelince, oğlum arabamız yok babanı doktora götüremiyoruz der annesi, dayı telefonum bozuk der yeğenleri, bizimolan elim çok sıkışık elde avuçta yok der kardeşi...
evet sormuyorlar abi senin cebinde para var mı diye, ayrıca kapısının önünde araba vardır ama araba isterken o araba çalışmıyor, yeğenin cebinde 2binlik telefon vardır ama o telefon isterken çalışmaz, son kardeşin banka hesabında binlerce euoro binlerce tl ve ahırında 40-50 kadar ineği vardır ama paraya gelince yok..
diğeri yurtdışndaki zar zor ailesinden kurtardığıyla bir ev alabildi birde iyi kötü bir araba tamam.2 çocuk okutuyor yetiriyor musun yok ...
siz yurt dışında olanın eşimisiniz

Baya geç kalmışım ben yorumları okumadım ama hakikaten okurken içim sıkıldı ya.
En iyisi şöyle yap böyle yap diyemiyorum, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş:KK70:
Gerçi ben bu aralar pek rahatım eşim de kabullendi artk araya koyduğum mesafeyi gidip gelmekten laf açamıyor bile En Büyük KK

Mesafe = kafa rahatlığı ,, Ara ara bozulsa da idare ediyorum yani :KK28:
aynen öyle mesafe iyidir. bende son 2 aydır iyiyim eşim gidelim filan demiyor

Bence yani nacizane fikrim çok abartıyosunuz... Nedenine gelince yani yıllardır aynı muameleeyi görmüşsünüz bunlardan ders almalıydınız bunca sene bence tmm ailelerin yanına gidilir tabiki ha öylemi memlekete gidilince eve uğramadan güzel bi restorantda yemek yersiniz eve öyle geçersiniz böylelikle kimseyle yüz göz olmazsınız. Canınız gezmekmi istiyo çıkın karı koca akşama kadar gezin tozun yani insanları niye bukadar takıyosunuz milletin yediğini ödeyene kadar kendiniz gezin tozun eşe dostada gidin 10 ar dk oturun kalkın orda eski arkadaşlarınıza gidin yani ne biliyim kediniz plan yapın uygulayın bukadarda insanların yok karşılamadı etmedi diye takılmayın bence herkesin kendi hayatı sizde kendiniZinkine bakın

hayır bir de üniversite mezunu, eli ekmek tutan kadınlarımız kendini ezdirmiyor mu, deli oluyorum.
anne babanız sizi niye okuttu, neden bu kadar çile çekti, bu garip insanlara hizmet etmeniz için mi.
kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın azıcık ya.

o kadar haklısın ki arkadaşım. cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eskiden uzaktaydım anlamamışım kvdemi şimdi bir saatlik mesafemde inan olsun 2 ay önce gerçek yüzünü gördüm. ondan önce bri kaç gün kalıp dönüyorduk kadın yaşlı yalnız filan deyip garip hareketlerini mazur görüyordum meğer fesatın fettanın önde gideniymiş. mağdur edebiyatı yapıp merhametimi kazanmış. ama zehirli bir yılanmış canımı öyle yaktıki... merak etme sustum ama ezdimedim kendimi. seni şu söylediklerini hep kendime söylerim. kimseye ihtiyacım yok annem ve kardeşim bir tek onlar olsun yeter bana oğlumada kendimede bakarım :) kvdenin canı cehenneme

Sen kurdesen dökecegine sinirden o kızamık çıkarsın. Tek başına gitsin ozaman senin gidecek yerin yok mu. Eşim arkadaşları ile gezecek diye tatilimi hiç te mahvedemem. Olmadı ayıp olmasın diye eşimle gider arabadan inince yemeğimi yer kv ye geçip bir gece kalır kahvaltı da yapmadan çıkarım yola
ah ah keşke öyle yapılabilse...

o kadar haklısın ki arkadaşım. cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eskiden uzaktaydım anlamamışım kvdemi şimdi bir saatlik mesafemde inan olsun 2 ay önce gerçek yüzünü gördüm. ondan önce bri kaç gün kalıp dönüyorduk kadın yaşlı yalnız filan deyip garip hareketlerini mazur görüyordum meğer fesatın fettanın önde gideniymiş. mağdur edebiyatı yapıp merhametimi kazanmış. ama zehirli bir yılanmış canımı öyle yaktıki... merak etme sustum ama ezdimedim kendimi. seni şu söylediklerini hep kendime söylerim. kimseye ihtiyacım yok annem ve kardeşim bir tek onlar olsun yeter bana oğlumada kendimede bakarım :) kvdenin canı cehenneme
Ayy en superi:) kimseylw liderlik mucadelesine girecek ne halim ne zamanim var. Radikal kararlar aldim artik:))

Back